אומנם באיחור
אבל
לאביבית

רומי^^

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif

יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

מוטב מאוחר מאף פעם... מאחלים לך את כל הטוב שבעולם...

orthy

New member
אביביתוש יקרה!!!

מאחלת לך מכל הלב המון מזל טוב וחיבוק אמיתי ואוהב שתמשיכי להיות מקסימה וחייכנית שכל יום בחייך יהיה מאושר ומלא בשמחה אמיתית! שתהני בחזרה לתפקיד המבוקש שכל רגע יהיה בענייך מרגש וחדש! שתצליח בכל-באימהות בזוגיות ובחיים האישיים שתהיי מוקפת תמיד באנשים שאותך אוהבים!!! הרבה בריאות ורק טוב, אורטל

SIKU

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך רק טוב ושתמשיכי לעשות רק טוב ושוב מזל טוב

מזל טוב לזהובת התלתלים../images/Emo140.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, בריאות, אהבה, אושר ונחת מהילדודס המדהימים שלך
! ומאחלת גם לעצמנו להמשיך ולקרוא את התשובות המלומדות, המעשירות והמרגיעות שלך. אין כמוך!!! (וכמובן קבלי את התנצלותי על התגובה המאוחרת....כבר הספקת להכיר אותי, נכון?
) אוהבת אותך

נעמהר

New member
אביביתוש המקסימה!../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

קצת באיחור, אבל המון מזל טוב יקירתי! שתמשיכי להיות מקסימה כמו שרק את יכולה להיות. המון אושר ואהבה
נחת מה
המדהימים שלך, וגם מה
שכל חלומותיך יתגשמו ושיהיה לך רק טוב!!!!
יומולדת שמח!

michal66

New member
אביביתוש...באיחור רבבבבבבבבבב

יקירתי זהובת התלתלים
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
אושר,בריאות ושמחת חיים. שהחזרה לצבא תהיה קלה והשירות יהיה נעים ומעניין
שה
תאיר דרכך ביום וה
וה
בים בליל... רוב נחת משלושת ה
וחיים מאושרים עם ה
you.....

Agata

New member
מאד מאד באחור.... אבל ../images/Emo140.gif

אביבית יקרה! מגיע לך את כל האושר שבעולם, ואני מאחלת לך שתזכי לאושר הזה תמיד!!!!! את נפלאה!!!!!! מזל טוב! מאחלת לך בריאות, אושר, אהבה, והגשמה של כל חלומותייך הטובים!!! שלך, חגית

אביבית היקרה מזט"ים ענקיים לך

"אשת חייל מי ימצא" נכתב עלייך אני בטוחה. מאחלת לך את כל הטוב והאושר שבעולם וכל מה שהייתי מאחלת לעצמי. שולחת לך המון
ות ו
ים חמים ותחגגי אותו כמו שצריך. אוהבת הילה.

למעלה