אומנם הייתה נוכחות חלקית

הדר 0

New member
אולי... ואולי כשעומר קליין מגיב לרונה,

הוא בעצם מגיב לעצמו........ הנה משהו שלעולם לא נדע

הדר 0

New member
חייבת להסב את תשומת לבך רגע! :)

הגבתי לך ב-ד-י-ו-ק יממה אחרי.

יאפ

אבל זו לא דוגמא טובה

גוזלה

New member
אז מה היה לנו שם??

אין לי את הפלייליסט, אבל יש מגמות חדשות בהופעות... ראשית, פינת ה "שירים ליואל", ירדה מהפרק, ועכשיו יש כמה שירים של יואל, מפוזרים בבין לבין- - שזה נחמד, ובעיקר מפנה לרונה מקום לשירים החדשים, שהיא כל כך מנסה להשמיע ולגלות לנו... וזה כיף! :] אז מהחדשים היה את "נגעת נסעת" [שהוא לא בדיוק חדש, אבל בטוח יהיה סינגל- - אם כי לא הראשון כנראה, לדבריה של רונה... ] היה גם את "אני מחבקת, את כל המעשנים בשרשרת, את כל כוססי הציפורניים, את כל מנדנדי הברכיים... חיבוק קטין חיבוק בגיר... חיבוק מלא בניקוטין..." אגב- - רונה אמרה שהיא צריכה לכתוב עוד בית לשיר [ובינתיים היא שרה שוב את הבית הראשון], ככה שזו יכולה להיות משימה מאגניבה לתחרות הכרטיסים הבאה- לכתוב בית נוסף לשיר של רונה :] היא גם שרה את "הקולב", ואמרה שמתוכנן להיכנס לדיסק החדש, וגם עוד שיר, שקוראים לו "תוגה שיכורה"... יש בהופעות עכשיו, לתחושתי, קצת יותר שמחה, קצת יותר קצב ושירים שמחים [ולא, זה לא ששכחתי את "עיניים זרות", "מבול", "כשהקוצים היו קוצים.." ועוד ועוד ועוד.... ] אבל היה משהו דיי נחמד במעברים האלו, המעט בדיוק כמו בחיים, בין העצוב לקצבי יותר [נו, זה לא באמת שמח...] כרגיל רונה התעלתה על עצמה שוב עם "במערכת הדם" [איך לעזאזל היא עושה את זה??!?!??!?!?! היא סיפרה אח"כ שצומחת לה שן בינה... ונורא קל לה להתחבר עכשיו לכואב... P: ] היא גם סיפרה שערן כבר חמישה ימים בלי סיגריות [חוץ מהאחת שהוא לקח לה... ] ואני תוהה מה קרה בהופעה היום? האם היא תספר לכם שהוא חזר לעשן??? בכל מקרה, לא היה ולס, וזה עושה לי לרצות לבכות :( מה כבר ביקשתי????

כן זה היה פשר

תנועות המחשבה שלי בזמן השיר אני מחבקת. הרעיון היה אכן להפוך את זה לתחרות. למשהיא יש את המלים לשיר (כלומר את אילו שיש) זה יתרום רבות.

NaniBani

New member
יש לה עוד שיר מהאלבום שבדרך-

לפי מה שהבנתי בבית אביחי- שיר שנקרא "הפרש המהורהר". שיר מדליק ביותר! ידוע לכם משהו לגבי הדיסק הבא? מתי הוא אמור לצאת?

כך אמרה באיזו הופעה

היום לא שרה אותו
אבל שרה את הקולב, נגעת נסעת, עטלפים עפים נמוך, המראות ונחיתות (טיק טק), אנשים עם בעיות (אני מחבקת) וגם קאבר מופלא לשיר של פול סיימון ששמו Rene and Georgette Magritte With Their Dog After the War. פשוט ביצוע מופלא. חבל שלא היה לי איך להקליט. זה המקורי: http://www.youtube.com/watch?v=BfBDDbE7lcQ (אגב, לזה קוראים טיזר. מחר סקירה)

למעלה