אז מה היה לנו שם??
אין לי את הפלייליסט, אבל יש מגמות חדשות בהופעות... ראשית, פינת ה "שירים ליואל", ירדה מהפרק, ועכשיו יש כמה שירים של יואל, מפוזרים בבין לבין- - שזה נחמד, ובעיקר מפנה לרונה מקום לשירים החדשים, שהיא כל כך מנסה להשמיע ולגלות לנו... וזה כיף! :] אז מהחדשים היה את "נגעת נסעת" [שהוא לא בדיוק חדש, אבל בטוח יהיה סינגל- - אם כי לא הראשון כנראה, לדבריה של רונה... ] היה גם את "אני מחבקת, את כל המעשנים בשרשרת, את כל כוססי הציפורניים, את כל מנדנדי הברכיים... חיבוק קטין חיבוק בגיר... חיבוק מלא בניקוטין..." אגב- - רונה אמרה שהיא צריכה לכתוב עוד בית לשיר [ובינתיים היא שרה שוב את הבית הראשון], ככה שזו יכולה להיות משימה מאגניבה לתחרות הכרטיסים הבאה- לכתוב בית נוסף לשיר של רונה :] היא גם שרה את "הקולב", ואמרה שמתוכנן להיכנס לדיסק החדש, וגם עוד שיר, שקוראים לו "תוגה שיכורה"... יש בהופעות עכשיו, לתחושתי, קצת יותר שמחה, קצת יותר קצב ושירים שמחים [ולא, זה לא ששכחתי את "עיניים זרות", "מבול", "כשהקוצים היו קוצים.." ועוד ועוד ועוד.... ] אבל היה משהו דיי נחמד במעברים האלו, המעט בדיוק כמו בחיים, בין העצוב לקצבי יותר [נו, זה לא באמת שמח...] כרגיל רונה התעלתה על עצמה שוב עם "במערכת הדם" [איך לעזאזל היא עושה את זה??!?!??!?!?! היא סיפרה אח"כ שצומחת לה שן בינה... ונורא קל לה להתחבר עכשיו לכואב... P: ] היא גם סיפרה שערן כבר חמישה ימים בלי סיגריות [חוץ מהאחת שהוא לקח לה... ] ואני תוהה מה קרה בהופעה היום? האם היא תספר לכם שהוא חזר לעשן??? בכל מקרה, לא היה ולס, וזה עושה לי לרצות לבכות
מה כבר ביקשתי????