אומנם ...

וכמו שרשום למעלה -

אני לא טענתי שפורנו הוא עניין פמיניסטי - או חינוכי. אם כבר - אני טוען שמדובר במשהו אינדיבידואלי. אני יוצא נגד (אם כבר בכוח למצוא משהו) שלילה של משהו כתוצאה מדיעות קדומות וללא בדיקה מוקדמת. זהו.

magenta73

New member
לגבי המשפט

אני אישית מאמין שכל אדם - דיעה עצמאית לו - וכל עוד הוא לא עוסק במקצועו בכפיה או איום - אזיי שיהיה בריא. אני ראיתי סרט דקומנטרי על בחורה שהיתה כוכב עולה בפורנו. וכן. עשתה הכול לפי "דעתה העצמית". גם עשתה פורנו, גם עשתה את הגנג-בנג הכי גדול וארוך ועם הכי הרבה משתתפים בעולם, וגם, מחוץ לסט, היתה חותכת את עצמה. היתה לה הפרעת אישיות גבולית. ההפרעה הזו כוללת דרמות ריגשיות, מין מוגזם והרבה פעמים פגיעה פיזית באחרים, אבל הרבה יותר פגיעה עצמית. האם אפשר להגיד שהיא עשתה זו על דעת עצמה? כביכול כן... אבל, האמת היא, שהבחורה הזו חולה. בנוסף, יש הרבה מיקרים של התאבדויות, התמכרות לסמים וכו' שנגרמים עקב השתתפות בפורנו. כלומר - בגלל. הרבה פעמים אנשים רוצים להיות שחקנים, או לממש את החלום האמריקאי, מגיעים להולייוד להיכנס לתעשיית הסרטים ו-הפתעה, לא מוצאים שום דבר. רובם הופכים למלצרים, רק שיש אלטרנטיבה לכסף מהיר - וזה פורנו. שוב - האם זה על דעת עצמם - נגיד. האם זו הפנטזיה שלהם? החלום שלהם - זה מה שאני רוצה לעשות כשאני אהיה גדול? מסופקני. הרבה פעמים זה כביכול כי לא נראה שיש להם ברירה או שזה נראה להם כקרש קפיצה ובכל מקרה, הרבה פעמים הם ניזוקים, אם לא פיזית אז נפשית מכל העיניין הזה. אל תזלזל בעובדות הקיימות בשטח.

אני ממש לא שולל את מה שכתבת..

סקס - תמיד היווה מטבע עובר לסוחר - והוא בהחלט נחשב למטבע לגיטימי בתעשיית הבידור (או בכל מקום אחר לצורך קידום מהיר דרך הסדינים - לא חדש לנו - לצערי) אך עקרון פארטו תקף כאן בענק - אותם אחוזים (לא נמוכים אומנם) של מכורים לסמים, מתדרדרים לזנות, קשיי יום וקשיי לילה - היו נפוצים הרבה יותר בשנות השבעים. אני בהחלט מזמין אותך לצפות בתוכניות דוקו (בדומה למה שיש בערוץ 8 או בערוץ אגו) כדי להכיר את העולם הזה טוב יותר - ולא לצאת כל כך מהר בספקולציות על כל הז'אנר. וחוץ מזה - כל הדיון על מי עוסק ובמה - ממש לא רלוונטי - שהרי לי או לך אין שליטה על מי מחליט מה, מקסימום יש לנו שליטה על מה אנו רוצים לראות או לא. הרעיון המרכזי היה - ועדיין - איך אנחנו תופסים את הפורנו - ואיך אנו תופסים את הצופים בפורנו - אנחנו, לא הם, רק אנחנו.

magenta73

New member
בשביל לדבר על איך אנו

תופסים את הצופים בפורנו, אין שום צורך להיכנס לפורנו - התעשייה - טוב או רע. או לתת סימוכין מהעבר. לכל אחד יש דעה אחרת בנושא, ואני לא יודעת אם ניתן לשנות אותה. בכל מקרה, אין לי בעיה אם מי שצופה בפורנו פעם ב... יש לי בעיה רק כשזה הופך למשהו קיצוני. או לסוג של התמכרות. או למשהו שמפריע לזוגיות. כמו כל דבר בחיים/בזוגיות.

וזה בדיוק מה שכתבתי בסיכום הדברים שלי...

שזה אומר מה ? שעשינו סיבוב פרסה אחד גדול ?

orrin

New member
שאלה קטנה

אם זה מה שניסית להגיד- מה הייתה מטרת שיעור ההיסטוריה? איך העובדה שהכל תלוי במינון ובדרך שבה זה נעשה קשור לאנו באנו ארצה?

אה - שאלה מצויינת :

אם לא נדע מאיין באנו - איך נדע לאן אנו הולכים ? קצת סקירה היסטורית לא הרגה אף אחד וידע כללי זה דבר טוב. אך אני אלמד ובפעם הבאה אני אפרסם את מסקנות הדו"ח - ורצוי בקצרה

נכון - הוא גם היה יותר יקר...

אז אני מבין שיש לך בעיה עם ארוך...
חשבתי לתומי שקצת טקסט לא יכול לגרום נזק... מה גם שלא מדובר בחובה... אני ממליץ בחום על "אצבעוני לילדים" - פחות טקסט, גופן גדול יותר - והכי חשוב - מנוקד
מה גם שאני אישית ממתין להארי פוטר האחרון - שהשמועות אומרות שהוא יהיה מעל 900 עמוד...

magenta73

New member
תשמעי,

אם הילד (האמת, כבר לא ילד) שמשחק את פוטר יכול לשחק במחזה בריטי בחור שמאוד מאוד אוהב סוסים (ושאני אומרת אוהב, אני מתכוונת ל-א-ו-ה-ב), אז אמדוד לי יכול להשוות בין פוטר למניפסט פורנו, כנראה.

זמשוש

New member
ואת משווה את הספר לסרט?

רגע דיבר על ספר בן 900 עמודים את המרת את זה למדיה אחרת - לסרט שהוא הרבה יותר נוח ונגיש וקל להבנה אם אמדוד לי היה מעלה את מניפסט הפורנו בסרט (אני מאמינה שכך גם לא היה לנו בעיה לראות את הכל ואף להגיע למסקנות שבסוף) ... אז ההשוואה בהחלט היתה מתאימה ופוטר הקטן (?!) היה אפילו יכול לשחק שם.
הילדון הזה באמת שיחק בסרט כזה?? ועדיין לוקחים אותו לשחק בסרטי ההמשך של פוטר?!

למעלה