לגבי המשפט
אני אישית מאמין שכל אדם - דיעה עצמאית לו - וכל עוד הוא לא עוסק במקצועו בכפיה או איום - אזיי שיהיה בריא. אני ראיתי סרט דקומנטרי על בחורה שהיתה כוכב עולה בפורנו. וכן. עשתה הכול לפי "דעתה העצמית". גם עשתה פורנו, גם עשתה את הגנג-בנג הכי גדול וארוך ועם הכי הרבה משתתפים בעולם, וגם, מחוץ לסט, היתה חותכת את עצמה. היתה לה הפרעת אישיות גבולית. ההפרעה הזו כוללת דרמות ריגשיות, מין מוגזם והרבה פעמים פגיעה פיזית באחרים, אבל הרבה יותר פגיעה עצמית. האם אפשר להגיד שהיא עשתה זו על דעת עצמה? כביכול כן... אבל, האמת היא, שהבחורה הזו חולה. בנוסף, יש הרבה מיקרים של התאבדויות, התמכרות לסמים וכו' שנגרמים עקב השתתפות בפורנו. כלומר - בגלל. הרבה פעמים אנשים רוצים להיות שחקנים, או לממש את החלום האמריקאי, מגיעים להולייוד להיכנס לתעשיית הסרטים ו-הפתעה, לא מוצאים שום דבר. רובם הופכים למלצרים, רק שיש אלטרנטיבה לכסף מהיר - וזה פורנו. שוב - האם זה על דעת עצמם - נגיד. האם זו הפנטזיה שלהם? החלום שלהם - זה מה שאני רוצה לעשות כשאני אהיה גדול? מסופקני. הרבה פעמים זה כביכול כי לא נראה שיש להם ברירה או שזה נראה להם כקרש קפיצה ובכל מקרה, הרבה פעמים הם ניזוקים, אם לא פיזית אז נפשית מכל העיניין הזה. אל תזלזל בעובדות הקיימות בשטח.