אומרים אלו שחושבים שמבינים בנפש

שלי?

המצאיות שלי זה ההשקפה שלי לחיים, וזה בעיקר מה שרשמתי למעלה... אבל בשביל להסביר קצת יותר אז ככה (בכללי כמובן): יש אלוקים, הוא אנרגיה טהורה שנמצאת בכל דבר בין אם זה אנרגיה סטטית או דינמית כמו כל יצור חי, מאנרגיה זאת נוצר היקום והנשמה וכל מה שקשור לנושא זה, הוא יודע הכל, אם תביטי פנימה ותשאלי את עצמך בלי לערב בתשובה את השכל, או הלב, או אפילו את היצר, את תקבלי את התשובה האמיתית בכל נושא, אם תשאלי מה הייתה עושה האהבה בנושא הזה תקבלי את התשובה, והכוונה לאהבה/אנושיות, אהבה טהורה שלא מוגבלת בשום תנאי. לחיות כל יום בשביל להשתפר, בשביל לבחור באהבה ולא בפחד, ולחיות מתוך אושר, כמו שרמב"מ אמר "האושר לא נמצא במרחק, הוא נמצא מתחת לאף שלנו בתוכנו", לחיות מבפנים ולהתעלות ולהתחבר ליקום בצורה הרבה יותר מלאה, בצורה תודעתית גבוהה יותר, (האושר נמצא בהשקפתנו), בתודעה הזאת ומתוך הראיה הזאת כל יום להתקרב לישום מלא של השקפה זו. את רוצה דוגמאות פרקטיות, או שזה למה שהתכוונה המשוררת?

bios

New member
3 דרכים אפשריות:

א. לקרוא את ספרי "שיחות עם אלוהים" ב. פשוט לנסות לעשות מה שקוצי בסללום תאר. ג. גם וגם
ויש עוד אינספור ספרים בנושא ודרכים להגיע לכך.

ספרים והסבר...

קודם כל כן, יש ספרים בנושא, הטובים בהם שאני קראתי(כי יש כל כך הרבה ורק מעטים ממש, אבל ממש טובים) זה שיחות עם אלוקים דרכו של הקוסם-דיפאק צ'ופרה (בצורת סיפור, כבד, פילוסופי, ומקסים) מר אל, כאן אנה-fin תראי, הכתיבה שלך כאן כבר אומרת שאת בדרך, אבל תזכרי כולנו בדרך, וכולנו כבר שם, אושו אמר פעם "ברגע שתמצאי את הדרך לא יהיה יותר מה לחפש, פשוט לחיות, כי מצאת את השביל הנכון בשבילך". על עצמי: אני מתעסק בתחום כבר הרבה שנים טובות, ועדיין יש לי נפילות מוראל קשות, וקמים, ככה עד שהמרחק בין הנפילות יותר ויותר גדול, אין שאין נפילות, בשביל ליישם את כל מה שנכתב יקח הרבה מאוד זמן, העיקר זה לישמור על הדרך (כמה שזה יכול להיות ממש, אבל ממש קשה לפעמים). בסופו של דבר, הבחירה בחיים, וחיים טובים, מאושרים, ומלאים, הופכת להיות חזקה, ויציבה יותר, עם כל קושי שנתקלים בו, ותמיד לזכור "שום דבר לא קורה לנו שאנחנו לא יכולים להתמודד איתו, אחרת זה לא היה קורה לנו"

ספרים

את הספר "שיחות עם אלוקים" אפשר להשיג כמעט בכל חנות ספרים, את "דרכו של הקוסם" קצת יותר קשה, אבל צומת ספרים זה אחד מהמקומות שאפילו יזמינו לך אותו (לקח לי שבועיין שלושה להשיג אותו), פשוט להתקשר לחנויות ברשת שלהם ולברר, את הספר השלישי הוא לא היה שלי כך שפשוט לבדוק גם.

גורל..

לאדם יש גורל.. בדר"כ גורל זה מנתב את חייו.. האדם אחראי אך ורק הוןא על מעשיו!!!!! "חנוך לנער על פי דרכו" ( אפרופו המלך שלמה) אומנם אלוהים מכווננו לדרך הטובה אך כל אחד אחראי למעשיו היום יומיים!!! כלומר, אם נהג פגע בהולך רכב! זו הייתה אחריותו המלאה!! אלוהים נתן לנו שכל ותבונה בכדי להבחין בין טוב לרע! וכאן הנהג השתמש ברע!!! ואפרופו שלמה המלך, כשהוא אומר בקהלת אין חדש תחת השמש..אין זה כפירה בקב"ה.. אלא מהר מאוד הוא מגיע לאמונה הגדולה באלוהים!!

כשאדם עומד על המדרכה ורכב עולה עליו

והורג אותו............זה הגורל של אותו אדם שזמן המוות שלו היה בדיוק אז באותו מקום ואלהים השתמש בנהג כדיי לבצע את הגורל שנקבע? הנהג איבד שליטה על הרכב? הנהג בחר לעלות על אותו אדם? האם האדם שהיה על המדרכה והגורל שלו למות באותו זמן היה גם מת אם היה במיטתו?

../images/Emo13.gifבנושא השליטה בחיים

אין לנו שליטה אבל יש לנו זכות בחירה וזה המון. יש לנו זכות בחירה להחליט איפה אנחנו רוצים להיות ומה אנחנו מרשים לעצמינו לחוות.... זכות בחירה זה המון וכמו שאומרים הכל ידוע והרשות נתונה. דבר והיפוכו. תחשבו על זה

למעלה