אומר ומבצע - יאיר גולן תובע חצי מיליון ש"ח מטלי גוטליב: "מי שישקר וירעיל - ישלם".

Harrington

Well-known member
מנהל
הדרך של ימנונים להתמודד עם תביעות היא לנסות לבצע חיסול פוליטי למערכת המשפטית. קרי למנות אנשי שלומם על מנת שישמשו בובות שלטוניות ולא שופטים בעלי דעה עצמאית הפוסקים על סמך ראיות.

ממש פאשיסטו-לה-קומדיה.
אף אחד לא פועל כך ולא מקדם מאומה מהנ"ל. סיסמאות נבובות של הרל"ב וסוכני הכאוס, לא שום דבר מבוסס מעולם המציאות.

Harrington

Well-known member
מנהל
בהמשך למכתב ההתראה ששלח לפני חודש, הגיש היום (רביעי) יושב ראש מפלגת הדמוקרטים, אלוף (מיל') יאיר גולן, תביעת לשון הרע נגד חברת הכנסת טלי גוטליב.
בעקבות סדרת קונספירציות שקריות שהפיצה מכונת הרעל החליט יושב ראש הדמוקרטים לנקוט בהליכים משפטיים נגד כל חלקיה, והגיש באמצעות עורכת הדין ליעד ורצהיזר, תביעה סך חצי מיליון ש"ח נגד טלי גוטליב לבית משפט השלום בפתח תקווה.

כתב התביעה מתאר מסכת הפצת חדשות כזב ותיאוריות קשר שונות ומשונות, במטרה לייצר מצג שווא שקרי שישרת את האג'נדות הפוליטיות שלה. כל זאת תוך ניסיון לשימוש ציני ומניפולטיבי בחסינותה הפרלנטרית.

חבל שאין מקור אמין לידיעה. היה מעניין לקרוא את הדברים לעומק. אולם כשבכותרת המשנה כותב הכתבה כבר מנסה לספר לנו מה עלינו לחשוב בסופה, למשל כשהוא מציין ש"מכונת הרעל הפיצה" ושאר עניינים שאפשר בהחלט לחלוק עליהם אך מוצגים כאן כעובדות, ברי שלא ניתן לסמוך על דברי הכתב הנ"ל בשביל לדעת מה בדיוק הסיפור.

כך או אחרת, לגיטימי לחלוטין להגיש תביעה ואם מזהה התהליכים סבור שזה הדבר הנכון לעשות, שיבושם לו. בית המשפט יכריע (אם כי בתיקים כאלו הכרעה משפטית לא תמיד מלמדת הרבה) ועד שזה יקרה, חשוב שנזכור שבס"ה מדובר בטענה של א' נגד ב'.

jackie111

Well-known member
חבל שאין מקור אמין לידיעה. היה מעניין לקרוא את הדברים לעומק. אולם כשבכותרת המשנה כותב הכתבה כבר מנסה לספר לנו מה עלינו לחשוב בסופה, למשל כשהוא מציין ש"מכונת הרעל הפיצה" ושאר עניינים שאפשר בהחלט לחלוק עליהם אך מוצגים כאן כעובדות, ברי שלא ניתן לסמוך על דברי הכתב הנ"ל בשביל לדעת מה בדיוק הסיפור.

כך או אחרת, לגיטימי לחלוטין להגיש תביעה ואם מזהה התהליכים סבור שזה הדבר הנכון לעשות, שיבושם לו. בית המשפט יכריע (אם כי בתיקים כאלו הכרעה משפטית לא תמיד מלמדת הרבה) ועד שזה יקרה, חשוב שנזכור שבס"ה מדובר בטענה של א' נגד ב'.
חבל שאתה לא יודע לגלוש באינטרנט.
היית מגלה שזה פורסם ב"ישראל היום"

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
חבל שאתה לא יודע לגלוש באינטרנט.
היית מגלה שזה פורסם ב"ישראל היום"
אני מתייחס למה שמובא ומוצג כאן. מקורות אחרים/נוספים שיש לקוראים אינם רלוונטיים לתגובותיהם כאן לעניות דעתי. אלא אם הכותב המקורי יפנה אל המקורות הנוספים. דברי התייחסו במפורש ובצורה שלא ניתן שלא להבינה, למקור שהציג פותח הדיון. אם לדעתך האיש לא יודע לבחור מקורות או להציג את האיכותיים ביותר, דבר על זה איתו ישירות, לא דרכי, בבקשה. תודה מראש.

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרן כרוני,
נעים מאוד, הרינגטון.
תגלגל את עצמך מהפוסטים שלי.
נסה להיות יצירתי פעם. האמן לי, אתה מסוגל. צריך רק לרצות ולהפעיל את המוח (סמוך עלי, אין שום עניין להחזירו בניילונים אחרי מאה ועשרים).

בכל מקרה כאמור מעלה, מיצינו. אמנם זכותך המלאה להמשיך עוד ועוד כמובן, אם אינך מסוגל אחרת. לא אני הגורם לאסור זאת עליך או למנוע זאת ממך וגם אם הייתי מוסמך כמובן שלא הייתי עושה זאת (אני יותר מאמין בהכלה וסובלנות כלפי אותם מקרים בהם אנשים נוהגים בדרך שפשוט אינם מסוגלים אחרת). אבל בכל זאת, אם תתעקש להמשיך, רק אל תצווח אחרי זה שרודפים אחריך ושאר המצאות שגרתיות :). ה'דיון' בינינו מיצה את עצמו מהרגע שבתגובתך הראשונה הבהרת שאינך מעונין (או מסוגל) בדיון ענייני. כל המשך מכאן, חביב ככל שיהיה להעברת הזמן, על חשבונך ואחריותך הבלעדית.

בריאות.

Harrington

Well-known member
מנהל
הרגת אותי עכשיו. אני מתארגן מנטלית לשנת הלילה ואז אתה שם לי תמונה של מזהה התליכים. עם זה אני אמור ללכת לישון? אתה בכוח רוצה לגרום לי לסיוטים (אם בכלל אירדם עם התמונה שלו בראשי)?? בחייך. פור ווס?

אגב לגבי הכתובית עם דבריו אזכיר לך, יש כאן מומחים גדולים שמתעקשים שמעולם לא הייתה סרבנות ולא היו קריאות לסרבנות. רק אי-התנדבות כביכול. אמנם מגוחך לנסות לשכתב היסטוריה בטווח זמנים כה קצר, כשכל אדם בריא עדיין זוכר מצוין את האמת והעובדות. אבל עובדתית יש כאן כאלה שבכל זאת מנסים. אז... להציג תמונה של מזהה התהליכים שמצדיע לסרבנים מקרב חבריו הקצינים, זאת כמובן הטעיה, פוטושופ משוכלל, של משהו שלא היה ולא נברא. לכל היותר מזהה התהליכים הצדיע בדבריו שם לקציני צה"ל על סירובם להתנדב, אבל זה כמובן משהו אחר ל-ח-ל-ו-ט-י-ן ממה שמשתמע מהכתובית הנוכחית. איך אתה לא מבין את זה איך??

ביטניקט

Well-known member
הרגת אותי עכשיו. אני מתארגן מנטלית לשנת הלילה ואז אתה שם לי תמונה של מזהה התליכים. עם זה אני אמור ללכת לישון? אתה בכוח רוצה לגרום לי לסיוטים (אם בכלל אירדם עם התמונה שלו בראשי)?? בחייך. פור ווס?

אגב לגבי הכתובית עם דבריו אזכיר לך, יש כאן מומחים גדולים שמתעקשים שמעולם לא הייתה סרבנות ולא היו קריאות לסרבנות. רק אי-התנדבות כביכול. אמנם מגוחך לנסות לשכתב היסטוריה בטווח זמנים כה קצר, כשכל אדם בריא עדיין זוכר מצוין את האמת והעובדות. אבל עובדתית יש כאן כאלה שבכל זאת מנסים. אז... להציג תמונה של מזהה התהליכים שמצדיע לסרבנים מקרב חבריו הקצינים, זאת כמובן הטעיה, פוטושופ משוכלל, של משהו שלא היה ולא נברא. לכל היותר מזהה התהליכים הצדיע בדבריו שם לקציני צה"ל על סירובם להתנדב, אבל זה כמובן משהו אחר ל-ח-ל-ו-ט-י-ן ממה שמשתמע מהכתובית הנוכחית. איך אתה לא מבין את זה איך??
השמאל אלוף בלשכתב את ההיסטוריה ולהנדס תודעה. למדו מאל ג'זירה והמוסלמים.

אלפיני

Well-known member
את הדיקטטורה המשפטית שהשתלטה על מדינת ישראל יש לאזן.
אתם לא מאזנים. אתם מטים.
התרעומת שלכם נובעת מהעובדה שסוף סוף נוגעים לכם בגבינה ומנסים לא לאפשר לכם להמשיך להטריל את הדמוקרטיה באמצעות מערכת המשפט.
התרעומת שלכם כלפי מערכת המשפט שהיא אובייקטיבית ופוסקת על סמך ראיות , ולא מנענעת את האצבע לכיוונכם כמו חבורה של קופים מאולפים פוליטית בהתאם לסטנדרט שלכם. בית המשפט לא פוסק אוטומטית לכיוון שמאל. אפילו לא בימים אילו.
המינוי המגוחך של יצחק עמית לנשיא העליון רק מדגיש את חולשתכם - ככל שאתם חלשים יותר כך בהתאמה אתם הופכים להיות אלימים יותר.
מה שמגוחך הוא הליצן הממונה על משרד המשפטים שעושה את כל הרעש רק על מנת לזכות את הבוס שלו.

לרוב העם אין אמון במערכת המשפט
קשקוש.

אין לכם שום מונופול על העם.
אתם חבורה אפסית שהתרעלה שלה הובילה לאסון.
לכו הביתה!

אל תדאג, בקרוב הפעימה השנייה תיכנס לתוקף ואז נראה את סמוטריץ' את בן גביר מתפתלים. אם לא יעמדו במילה שלהם להפיל את הממשלה יחוסלו פוליטית. אם כן, בבחירות הבאות כבר תראה לבד איזה "רוב" בדיוק יש לכם.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
התרעומת שכם כלפי מערכת המשפט שהיא אובייקטיבית ופוסקת על סמך ראיות
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם ולא קראתי את כל דבריך, אבל המשפט הזה מצחיק אותי כל פעם מחדש. הוא כל כך מלמד על חוסר הבנת הכותב (לאו דווקא אתה, יש כאן עוד כמה שמריצים את הדחקה הזאת) במטריה שעליה הוא כותב ומבקש לגונן, שזה פשוט מעלה גיחוך אצל כל קורא שקצת כן מבין.

בג"צ לא פוסק "על סמך ראיות". זה פשוט לא נכון. זאת לא הערכאה שעושה זאת. אגב, זה חלק גדול מהבעיה של המחנה הלאומי עם בג"צ, למשל בנוגע להריסת בתים ביישובים יהודים שלא על סמך ראיות אלא על סמך טענות בלבד (שפעמים רבות מתבררות אחר כך בערכאות אחרות כמצוצות מן האצבע).

אז בכיף, שמי שמוצא לנכון לעשות זאת יגן על בג"צ אם הוא סבור שביהמ"ש מותקף ויכתוב מה שבא לו. אבל בחייאת, נסו לשמור על איזהו קשר עם האמת והמציאות.

אין צורך להגיב (הנקודות בתגובתך הרי ידועות מראש, אבל אעמוד על דברי אלו על אף מה שתכתוב שם, כך שזה מיותר לכתחילה).

אלפיני

Well-known member
בג"צ לא פוסק "על סמך ראיות". זה פשוט לא נכון. זאת לא הערכאה שעושה זאת. אגב, זה חלק גדול מהבעיה של המחנה הלאומי עם בג"צ, למשל בנוגע להריסת בתים ביישובים יהודים שלא על סמך ראיות אלא על סמך טענות בלבד (שפעמים רבות מתבררות אחר כך בערכאות אחרות כמצוצות מן האצבע).
כאשר אתה מתנחל על קרקע פרטית, ובא משהו ומציג אישורים לכך מדובר בראיה. חד וחלק. כחבורת פרטצ'ניקים, מדי פעם אתם נוטים קודם להתנחל על מנת לקבע עובדה , ואז לנסות לסדר את הדברים אדמיניסטרטיבית בדרכים שונות.
הבעיה שלכם עם בג"צ שהוא לא תמיד מוכן לשתף פעולה עם זה. לכן קורה שהוא מוציא צווים לפנות התנחלויות בלתי חוקיות.
כמובן מפריעה לכם העובדה הוא עוקף ענייני זכיות אדם וכאלה, ואף רחמנא ליצלן בתפקידו כבית משפט העליון דואג להכניס את העבריינים שלכם לכלא מעת לעת.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
כאשר אתה מתנחל על קרקע פרטית, ובא משהו ומציג אישורים לכך מדובר בראיה. חד וחלק.
לא רק חד וחלק אלא אף חלק וחד. ועדיין בג"צ לא עוסק בראיות, מה לעשות.
הבעיה שלכם עם בג"צ שאתם רוצים לקבע משפט על סמך ממשל צבאי לפלסטינים ומשפט הישראלי למתנחלים, ובג"צ לא מוכן לשתף פעולה עם העניין באופן מלא, ומדי פעם מוצא לנכון להכיל את חוקי מדינת ישראל גם שם.
יש "לנו" הרבה בעיות עם בג"צ. "ממשל צבאי" או רצון בממשל כזה לא קשור לאף לא אחת מהן :). אבל זה כלל לא קשור לדברי למעלה, כך שאשאיר את החלק הזה של הדיון למי שמעוניין להתדיין בו מולך.
אני רק ציינתי את המציאות לגבי ראיות בבג"צ. טענתך שמשהו נקרא ראיה נכונה, אבל מה לעשות, חסרת כל קשר לדברי בעניין.

בריאות.

אלפיני

Well-known member
לא רק חד וחלק אלא אף חלק וחד. ועדיין בג"צ לא עוסק בראיות, מה לעשות.

יש "לנו" הרבה בעיות עם בג"צ. "ממשל צבאי" או רצון בממשל כזה לא קשור לאף לא אחת מהן :). אבל זה כלל לא קשור לדברי למעלה, כך שאשאיר את החלק הזה של הדיון למי שמעוניין להתדיין בו מולך.
אני רק ציינתי את המציאות לגבי ראיות בבג"צ. טענתך שמשהו נקרא ראיה נכונה, אבל מה לעשות, חסרת כל קשר לדברי בעניין.

בריאות.
אז כרגיל אתה מורח וכמובן לא מפרט את "הרבה הבעיות" שישנם לטענתך.

מתחמק כדרכך בקודש.

בריאות גם לך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אז כרגיל אתה מורח וכמובן לא מפרט את "הרבה הבעיות" שישנם לטענתך.
גם לא שיתפתי אותך מה אכלתי היום לארוחת בוקר ואפילו לא במה שאני מכין, ברגעים אלה ממש, לארוחת צהרים.

מה לעשות, אני לא עובד לפי התכתיבים שלך יקירי :). התייחסתי לנקודה מאוד ספציפית בדבריך. רצונך למשוך את הדיון לעניינים וכיוונים אחרים מבורך אולי, אבל לא מתחשק לי לשתף עם זה פעולה, מה לעשות. אז אין (או בכל אופן לא היה עד עכשיו :)) כל עניין של "מריחה" מיוחדת בדברי ובוודאי שלא "התחמקות" (מת על זה שאנשים מרגישים כל כך חשובים וחכמים שנדמה להם שמישהו צריך להתחמק מהתמודדות איתם B-)). ס"ה התייחסות עניינית לעניין נקודתי. אם וכאשר יתאפשר לך להתעלות ולהתייחס עניינית ואולי אפילו, רחמנא לצלן, לקיים דיון ענייני, תרגיש חופשי לעדכן.

עד אז, עוות כאוות נפשך ושחק איזה משחקים שמתחשק לך לשחק, אבל עשה זאת בלעדי.

צום קל.

למעלה