אוניברסיטת תל אביב

• פותח הנושא RMF
  • פורסם בתאריך

פומפיה

New member
ילד, נראה לך שהוא שבר אותי ?

חשבתי שאתה מכיר אותי. (כמעט) כלום לא שובר אותי. הוא פשוט נשבר כי נגמרו לו הטיעונים. על כל פנים, את הדיון ההוא סיימתי, כי אני מאמינה (מאוד, אגב) במה שכתבתי וכי... הפסיכומטרי (המוצלח שלי) מאחוריי. אתמול אחרוני הנבחנים מבין יקיריי קיבל 740 (ר´, אם אתה רואה את זה, אני גאה בך
), וכאן אני סוגרת את הנושא. הצבעת כבר לסקר שלנו ? מואה נ.ב. יש לי משהו לדסקס איתך. אני אכתוב לך מסר.

זרובי

New member
פומפיה מועמדת לתואר בדרנית השנה

לי נגמרו הטיעונים? וזה ממישהי שכל מה שהיא ידעה להגיד זה שמרצה שלה אמר לה שיש מחקרים שמראים שיש הבדל בין הנבחנים בתנאי ישיבה שונים. כאשר התבקשה לנקוב בשם המרצה או במחקר הספציפי ואיפה הוא התפרסם עברה להתקפה אישית עם תיקון שגיאות כתיב. תגידי, חשבת לעבור לתחום של סטנד-אפ? וכאן את לא סוגרת את הנושא מכיון שנושא נסגר כאשר כל המשתתפים מחליטים שאין להם יותר מה להגיד על הנושא. את יכולה לסגור את הנושא מבחינתך . היי שלום (שוב) ותודה על הבידור.

פומפיה

New member
נעלבת כשביקשתי שתפסיק להציק לי

במסרים ? בתור מי שהתבקשה לפרסם מאמר בכתב עת מקצועי כבר לפני שהיא התחילה את התואר בפסיכולוגיה (למדתי באופן עצמאי ועשיתי מחקר עבור מרצה) ובתור בעלת קבלות של הצטיינות יתרה בלימודיי, אני בטח שלא צריכה להצטדק לפניך או לתת לך פרטים על המרצים שלי אם אני לא מעוניינת לשתף אותך בעולמי ולא חושבת שאתה עשוי להפרות אותי איכשהו. אתה מבחינתי כעת ב ignore. לילה טוב ליד חורף - מלא מלא תודה על הדואל ששלחת לי! (אני אדבר איתך מחר).

זרובי

New member
יקירתי הפומפיה

כבר הבנתי שאין לי שום סיכוי לנהל איתך דיון אינלקטואלי על נושאי מחקר במדעי החברה (פשוט חסר לך הציוד הדרוש לכך) אבל את מכריחה אותי להגיב על משהו. כשאת כותבת "... כשביקשתי שתפסיק להציק לי במסרים ..." עלול להתקבל הרושם שהפצצתי אותך בעשרות מסרים ורמת ההטרדה הגיעה למצב בלתי נסבל. לכן, למען הדורות הבאים, ברצוני להזכיר לך ששלחתי לך מסר אחד
בלבד וגם זה היה בשלב שעוד חשבתי שאין צורך להלאות את קוראי הפורום בהתנצחות ילדותית וניסיתי לסיים את הדיון באופן פחות פומבי. כמובן שברגע שביקשת בתשובתך שלא אשלח לך מסרים נוספים כיבדתי את בקשתך. בפעם הבאה אשמח אם תיבררי את מילותייך בקפידה רבה יותר ותנסי להימנע מרמיזות העלולות להתפרש כאילו היתה פה הפרה של הקודים המקובלים באינטרנט. ובאשר למה שכתבת "... ולא חושבת שאתה עשוי להפרות אותי איכשהו ..." אני מוכן להבטיח לך שגם אם תתחנני שאפרה אותך איכשהו, לא איעתר. מכיון שכתבת שאני מבחינתך כעת ב ignore אני מניח שזו תהיה ההודעה האחרונה בנושא זה וטוב שכך.

BrownEyedGirl

New member
אוניברסיטת תל אביב

מישהו עשה עם את הפסיכומטרי? כסאות סטודנטים או שולחנות רגילים? מזגן מקפיא או סביר? אוףף...כל כך קשה לדגור..יש לי הרגשה שכל זה עבודה סיזיפית לגמרי.

תני קצת יותר פרטים

בכל אוניברסיטה יש כיתות עם שולחנות ויש כאלה עם משענות תגידי לי באיזה חדר את נבחנת ואני אנסה לברר לך

יש כאן עוד אנשים שרוצים לברר?

תשרשרו כאן את המקום שבו אתם הולכים להבחן ואני אנסה לברר אם יש שולחנות או אין

בניין של ביולוגיה

לצערך... כסאות סטודנט ולא הסוג המרופד והנוח אפילו... משום מה השולחן שם יחסית נמוך. תמיד אפשר להתפרס על כסאות ליד אבל הייתי מציעה מעכשיו לקבוע תור למסאג´ חביב. אפשר לשרוד את זה בקלות, בהצלחה לכולנו במועד דצמבר אור

moran112

New member
בחיים אני לא אבין את הקטע של ה..

שולחנות או כיסאות מה זה משנה לכם?

Amalthea

New member
שטח הכתיבה

גדול פי 6 בערך בשולחן. זה די מציק שצריך לערום את החוברת ודף התשובות ולהחליף ביניהם תדירות, מה שלא צריך לעשות עם שולחן. וכמובן, יש גן את עניין ההתקפלות ימינה (או שמאלה...) אם אתה מעל מטר שבעים...
בואי נגיד ששילוב של התקפלות ומזגן שנושב לך על הצוואר משך 200 דקות זה מתכון בטוח לצוואר תפוס משך שבועיים לאחר הבחינה

moran112

New member
נו ומישהו לא חושב על זה?

צריך לבטל את הכיסאות האלה.. לא חכם במיוחד.

pakapaka

New member
ל90 אחוז ממי שעשה מבחן על כיסאות

כאב הצוואר לימים שלאחר המבחן וזה עקב מזגן עצבני שמקפיא

למעלה