אוננות

• פותח הנושא Noiz
  • פורסם בתאריך
שמוליק! תפסתי אותך על חם!!!!!!!!!

אתה אמרת לא מזמן שאתה אתאיסט נכון???? אז מה אתה מביא לנו מובאות וציטוטים ממקור שצריך להאמין בו? הרי אין לנו הוכחה שזה נכון...... אני מחכה לתשובתך המתפתלת, או להתקפה, או לאיזו עקיצה, או בדיחה כדי להתחמק מטענתי. לא לא תצליח להפוך את ויקיפדיה לתורתך החדשה

מה בדיוק חם שם../images/Emo35.gif

נדמה לי שבשעה 13:36 הבעתי את דעתי. דעתי כמובן תואמת את המידע המצוי ברשותינו היום ומבוססת על המחקרים שנעשו בתחום, איזכור קל לכך נמצא בויקיפדיה.

לא חשבתי שתודה באמת

אפילו אפשרתי לך מראש להתחמק , חופשי, תרגיש בנוח. אבל תפנים את ההודעה שלי בלבך, (אם יש לך גישה נוחה לשם כמובן)

דוד1977

New member
לוקשים

אתה קונה כל לוקש שכותבים דוקטורים ' חוקרים וכל האוונתות האלה תתבגר קצת אחי מה שמחרטשים בויקיפדיה בשביל 5000 שקל בחודש או קצת יותר תתבגר . אחד שמכיר מקרוב איך עושים חרטשות בכובע של ויקיפדיה ומחקרים "מדעיים" עם כותרת גדולה בעיתון.

אצל שמוליק לא יעבוד ההגיון

הוא לא יכול לקבל את האמת כי היא מחייבת אותו, מסכנון, לא הצליח להתנתק מהדת
כמו אקסית מיתולוגית הוא מנסה להתכחש לה ולא מצליח

elliking

New member
אחרת למה הוא מבזבז את זמנו פה

אחרת למה הוא מבזבז את זמנו פה אם לא בתת מודע הוא מת לשבר את הטבע הסופי שלו אם הוא לא מת להחליף את המדע הסתום שלו - שכל 3 התורות האחרונות שלו מגודרות כקונטרהאינטואיציה - הפוכות להיגיון - היפכה מסתברא - הקוונטים והיחסות אם הוא לא מת להחליף את את השובע הזמני שיש בידי השגת רכושים ומוצרים חומריים בתענוג עילאי שאינו דועך אם הוא לא מת להפסיק להיות עבד ולהתענות ללא פרופרציה בעבור ריגושים הורמונאלים גופניים חולפים ונשחקים. מאחל לו שיזכה להחליף עוד בעולם הזה. שכן זה לא מצרת רבים חצי נחמה אלא ממאגר יהלומים שמעבר לתענוג ולניצחיות ככל שהעולם הזה יקח מהם יהיה רק יותר טוב ואהבה.

דוד1977

New member
דוקא אצל כאלה הם עוברים דרך חתחתים

דוקא אצל כאלה הם עוברים דרך חתחתים במשעולי החיים של בלגנים גדולים הלב בנפש ובנשמה כמיטב הבלגנים שהאינטרנט מציע אבל חוץ מבלבולים לא יוצא כלום. לא שמחה ולא חיים טובים עד שמישהו שמבין לליבם ולנפשם ומבין באמת ללב ולכל הבלגנים האלה עוזר להם וזה בדרך כלל רב משופשף רציני בתעלולי החחיים ושידע גם להקטין תאוות לולתת כח שמחה ודעת. ואז משאול תחתית יצאים לאור גדול מלא מלא בשמחת חיים ועונג וחיים טובים. וכל זה בגלל שהעולם מלא מלא בלבלני מח בגרוש בורים ושקרנים כמו הפורפסור קוקוריקו מבר אילן שהוציא מחקר "מדעי" שהעלילות דם של הנוצרים יש בהם אמת וזה היה מחקר שלו בן שלושים שנה המסכן הזה זאת אומרת ששלושים שנה האיש וכנראה גם הצוות שלו התפרנסו מהלוקש הזה בכבוד. זה דוגמא ואני מכיר עוד הרבה דברים כאלה מקרוב ואנשים רבים כששומעים מישהו שאומר על משהו שזה "מדעי" אז זה עושה מה זה רושם ' אם זה נעשה עם "מחקרים אקדמיים" ודוקטורים ופורפסורים אז בכלל מי יעיז להתוכח אבל יש בזה המון אוונתות וככול שהשקר יותר גדול הוא יותר כאלו מדעי ומי שמכיר את הדברים מקרוב יודע טוב טוב כמה רוח ושטויות יש בעינין שעושה רושם מאד גדול שכולו הבלים של בלבולים ועשית רושם בשביל כמה גרושים וזה נסיון הבלבולים שבדור. ומי שרוצה שיסתכל בספר חיי עולם של הסטייפלר בפרק כיצד מפיצים שקרים דברים טובים ויש עוד הרבה חומר מצוין בזה אצל מי שבתחום, ערכים ,הידברות, אש התורה, ועוד.

Noiz

New member
אני עייף..

אני אראה את התגובות מח, אני לא חושב אשני אאה אפילו האצרות,כי אני מפחד שזה ישפיע עליי כמו שזה השפיע על אמא שלי ואחותי שחזרו בתשובה. אולי אני דיסלקט, אבל אם אני משנן משהו (קצר ולא ספר הארי פוטר) אני מבין... אני לא ראתי ספר בחיים שלי, אני עדיין קורא דברים ארוכים באינטרנט, אולי בגלל שאני לא קורא ספרים אני מתבלבל אם א- ו- ע... טוב זה לא קשור

חבל לפחד...

עדיף להתעמת עם הפחד. אולי תגלה שלא חייבים לחזור בתשובה ואפילו אם כן, אולי זה יראה לך פחות מפחיד. תלך בעקבות הלב שלך, אל תשמע סתם לאנשים, תחקור את עצמך ואת חייך , חשוב להגיע לתובנות מתוך אמת פנימית. אני מאמינה שהתקווה קיימת תמיד. מקווה שגם אתה:)

למעלה