אונס בשבי

siv30

New member
אונס בשבי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לכל הבנות שמיהרו לצאת לקרב ולהתנדב ליחידות המובחרות, אולי כדאי שתהרהרו שנית: הטוראית ג'סיקה לינץ' שחולצה מהשבי העירקי נאנסה בשבי והיא טוענת שאינה יכולה לזכור מהאירוע דבר (מאידך היא מסוגלת לפרסם ספר שעליו תקבל מליו דולר) יש למה לצפות ?

siv30

New member
לא רוצות להלחם

צה"ל פרסם את נתוני הגיוס שלו ולמרות המלחמה של הנשים לפתוח תפקידי לוחמה רק 2 אחוז מהנשים מתגייסות לקרבי. להגיד לכן שידעתי.

Ungareska

New member
פשוט מאוד

מי שמתגייסת לקרבי צריכה לשרת 3 שנים ולעשות מילואים עד גיל 45( גם אם הן מתחתנות ומביאות ילדים). בדיוק כמו גברים. מסתבר שכשביקשו מנשים להשוות גם חובות ולא רק זכויות, רבות מהן בחרו לשכוח את הפמיניזם...

siv30

New member
ת ו ד ה ../images/Emo70.gif

זה גם מה שאני טוענת, מי שרוצה פמניזם מהר מאוד מסבכת עם טענות על שוויון של חובות. אני מסתפקת בזכות לבחור אם להיות שווה או לא.

שש שבע

New member
ברור שהיא לא זוכרת כלום למה שתזכור?

כדי שתחלק את הסוכריות בחינם במקום שישלמו עליהם מליון דולר?

שש שבע

New member
ועוד משהו

מי שיקרא את הספר הזה לא ימצא חידושים בענין האונס, כי מה כבר יכולים האנשים להמציא שלא המציאו כבר בגרמניה הנאצית? כל סוגי האונס המבהילים, והמבחילים ביותר. ספר חדש בשביל זה? רק למציצנים. ולקדם את הספר בעזרת האונס נראה חולני לא פחות.

shandy

New member
כלום לא השתנה

אונס של נשים הוא דבר ישן וגילו כשחר ההיסטוריה, אונס בידי אויב כראיה לניצחון ע"י האויב גם הוא ותיק, ונדמה לי שגם בתנ"ך מדברים על התופעה הזו. ולגבי העובדה שהיא מוציאה ספר על הנושא. לעיתים דיבור או כתיבה על חוייה מזעזעת שעוברים, הוא חלק מתהליך טיפולי, וזה בכלל לא שייך לכסף שהיא תעשה

דוסטו

New member
SV נשים יקרות (וחסודות)

לא אנסתי ולא נאנסתי (אבל הצצתי במקלחת במחנה עבודה של ה'צופים'). הסבירו לי, בענין ההתגיסות של נשים לקרבי והאונס של החיילת בשבי העיראקי - האם (וסליחה על הגראפיות) - מקל בתחת ואלקטרודות בביצים, שלא לדבר על מעשי סדום תרתי משמע, לשבויים זכרים הם טראומאטיים פחות מאשר אונס נשים?

siv30

New member
דוסטו, יקיר אתה חייב להיות כל כך...

איך לאמר, ציורי
אף אחד לא רמז שאונס של גברים פחות נורא מאונס של נשים. להפך אני חושבת שדווקא ההתמודדות שלכם הגברים יותר קשה. אבל מאידך, אף אחד לא עשה מזה קריירה והוציא ספר אז אני תוהה.

Rivendell

New member
עניין של זמן.

בעבר, אונס של גברים היה משהו מביך, משהו שאסור לדבר עליו - אפילו יותר מאונס של נשים. זה היה "לא" מוחלט. גבר שנאנס נתפס כחלש, כנשי, וכו'. התפיסה הזאת בתהליכי שינוי. לדעתי תוך כמה שנים אפשר יהיה למצוא גם גברים שמוכנים לכתוב על חוויות מזעזעות כאלה.

Noya111

New member
סליחה שאני נדחפת ללא הזמנה,

(ואהלן לחבר'ה מפורום הבית שלי - ספרים)
אבל, הנושא הזה הזכיר לי ספר לא רע הדן בדיוק בענין הזה: "חשיפה" של מייקל קרייטון. מבוסס, אם אינני טועה, על סיפור אמיתי של, נכון, לא אונס, אך בהחלט הטרדה מינית של עובד ע"י המעבידה שלו. הוא זכה גם לעיבוד לקולנוע, שכיכבו בו מיקל דאגלס ודמי מור. {בנות- עם יד על הלב - מישהי באמת יכולה להאשים את דמי על כך שהיא רוצה להטריד את מייקל
?} אבל, ברצינות, הספר הביא נקודת מבט מעניינת של הנושא הזה, שע"פ רוב, מה לעשות, מתרחש בכיון ההפוך.

siv30

New member
היי, ברוכה הבאה |חיובק|

תודה על התזכורת, בזמנו גם אני ראיתי את הסרט וקראתי את הספר.

דוסטו

New member
SV, אני התיחסתי ל'להתראה' שלך

לנשים לפני שהן מתגיסות לקרבי. ביחס לכסף? משהו מפתיע אותך? אנשים מוכנים להאנס כדי לקבל מליון $$ מקדמה, שלא לדבר על לקבל את המליון $$ אחרי שכבר נאנסו. במיוחד בארה"ב. ביחוד ה-rednecks from the white trush עליהם נמנית החיילת הנ"ל.

siv30

New member
אוף שנדי, מזתאומרת תהליך טיפולי ../images/Emo35.gif

בתהליך טיפולי את משלמת למטפל ולא ההפך...

shandy

New member
איפה זה כתוב?

אמרת את בעד פריצת מסגרות אז יאללה, צאי מהקיבעון

siv30

New member
אבל מליון דולר../images/Emo35.gif אללי, גם אני היתי

מתגייסת לקרבי ומוחקת את הזיכרון שלי...

shandy

New member
מה הבעיה שלך?

שהיא מסרבת להיכנס למשבצת של מסכנה, של מקרה טראומתי במקום זה היא קובעת את כללי המשחק ומשחקת אותה בגדול או שהיא טוענת שהיא שכחה אני כל הזמן שוכחת, אבל לא יודעת איך להפיק מזה ספר, יש יזמים לנושא?

siv30

New member
צריכה להיות לי בעיה בלי שאני אדע../images/Emo12.gif

היא לא מסכנה, קראת שכתבתי משהו על מסכנות
היא בחרה בגורלה - כלומר מי שיוצאת למלחמה משערת שזה יכול לקרות לה לא
כל מה שציינתי היה שגם אני היתי רוצה לעשות מליון דולר מטראפיה (יש לי הרבה נושאים שדורשים את טיפולו של המו"ל המכובד, אם ימצא אחד כזה)

סליחה על ההתפרצות, אבל יש לי שאלה-

תגידי, יכול להיות שאת טיפ טיפה מקנאה?? אם היא הייתה שם, מבחירה שלה כמובן, ובכל זאת - זו היא שעברה את החוויות הבלתי נעימות בעליל הללו ועכשיו, בדיעבד, גם איכשהו הצליחה לעשות מזה כסף, אז מה רע?!

למעלה