אוסטריה נגד צרפת שידור ישיר חי לצפייה ישירה!

• פותח הנושא נהוראי ליבוביץ
  • פורסם בתאריך
נ

נהוראי ליבוביץ

Guest

לצפייה בשידור המשחק חינם לחצו כאן!

אוסטריה נגד צרפת לצפייה ישירה, אוסטריה נגד צרפת שידור חי, אוסטריה נגד צרפת שידור ישיר, נבחרת אוסטריה נגד נבחרת צרפת שידור חי ישיר לצפייה ישירה, צרפת נגד אוסטריה לצפייה ישירה, צרפת נגד אוסטריה שידור חי, צרפת נגד אוסטריה שידור ישיר, נבחרת צרפת נגד נבחרת אוסטריה שידור חי ישיר לצפייה ישירה מסיבות שונות, בלי קשר למיניות, חברתי הקרובה, ששכנעה אותי שנאהב את זה כאן במערב מסצ'וסטס, היא לסבית. אמנית, אישה ואמא לשלושה ילדים, בעלת ברית וחברה לכל מי שעובר על פניה, מעוררת כל מיני טוב וכיף, שהיא הומו זה הדבר הכי פחות מעניין בה. יש לנו גיל המעבר משותף, ילדים בוגרים וצורך בקהילה. אותם דברים משותפים לרוב החברים שלי ולי. עם מי כל אחד מאיתנו חולק את המיטות שלנו לא רלוונטי. היא ובעלי הצליחו מיד, התחברו על משקאות ללא אלכוהול וחטיפים מטוגנים. כשהם קופצים יורו 2024 במורד בור ארנב של מכסחות דשא ומחרשות שלג, אני מפסיק להקשיב. ברגע שמישהו מעלה מנוע בשיחה, אלא אם כן מדובר בחיפוש, אני בחוץ. בזמן שהגעתי גבוה בחצר האחורית, הם השוו בין בקבוקי המים החדשים ביותר וסוחרי מכשירי החשמל. גברים ונשים לא מרבים להתרועע בנפרד מבן הזוג שלהם כברירת מחדל מאיפה שאני בא. זה לא נראה נכון. מישהו מקבל את כדורגל לייב הרעיון הלא נכון. אולי זה רק אני שגדלתי בתקופת האבן? למען האמת, זה קצת הקלה כשהם נפגשים. כמעט כל מי שאני אוהב הוא מדבר, ואני מתרגש מכך שלשניהם יש אוזניים רעננות לשמוע אותם ואני יכול לקצוץ את חתיכת האבטיח שלי בשלום. כשסיפרתי לכמה אנשים שאנחנו מתקרבים לחבר שלי ולאשתו, הם נראו מבולבלים. "יש משהו שאתה משאיר בחוץ?" שאל מכר. מה, החיים ממש באמצע לונג איילנד הרגישו פעם נעימים, אבל בלי הילדים שלי, זה הרגיש רחוק מאוד מיבשה ? פשוט הייתי מנומס. ידעתי למה הם מתכוונים, אבל לא טרחתי. לעתים קרובות יותר ממה שאי פעם אהבתי, בעלי עובד עד מאוחר. העבודה שלו היא אהבתו האמיתית האחרת, זו שלא מבקשת ממנו לשטוף את הכלים. לקח לי 20 שנה לקבל את זה, אבל האכזבה של חברי הוציאה אותי מהכלים כשאמרתי שהוא תקוע בעיר.​

למעלה