אוסף הדיסקים של הפפרס - תמונות

michaelblum

New member
אוסף הדיסקים של הפפרס - תמונות

הנושא מאוד פשוט, שכל אחד ישים פה תמונה של אוסף הדיסקים שיש לו כרגע, אבל אך ורק של הפפרס. אני אתחיל בשלי

Rock and MetaL

New member
אין לי כוח לצלם מחדש את כול הדיסקים

של רד הוט אז הנה תמונה של כול הדיסקים שלי(יש לי עוד כמה דיסקים חדשים מאז)

Rock and MetaL

New member
אין תמונה...

טוב אז אני יגיד(סיבוכים): 1.greatest hits 2.blood sugar sex magik 3.one hot minute 4.what hits DVD 5.by the way 6.the uplift mofo party plan 7.live in hide park

BloodSugarCrazy

New member
יש תמונה?

לא יודעת איך היא תצא, ובכל מקרה היא די מטושטשת, אז זה מה שהאוסף האדום-לוהט שלי כולל (רק המקוריים): דיסק של ביוגרפיה וראיונות השילוש הקדוש LIVE-RARE-REMIX הרד הוט צ'ילי פפרז פריקי סטיילי אפליפט מופו אבי רוד מאדרז מילק אאוט אין אל.איי. המיטב של רד הוט (משנת 89) בלאד שוגר סינגל של אנדר דה ברידג' וואט היטס קליפורניקיישן סינגל שקוף של קליפורניקיישן ביי דה וויי שני הסינגלים של ביי דה וויי שני הסינגלים של הזפיר סונג שני הסינגלים של יוניברסלי ספיקינג דיסק המיטב הדיסק הכפול של ההופעה בהייד פארק.

DAN1EL

New member
פשש...../images/Emo45.gif ../images/Emo12.gif

אוסף מרשים

sLoVaKit

New member
WOW!

אלוהים יש לך את אאוט אין אל איי.??? יש לך את @!~ האבי רוד??????????????????????????????????~!@
מאיפה?!?! וואוו איזה אוסף... ואני עוד חשבתי ששלי גדול...

Rock and MetaL

New member
מאזל טוב סלובקית!!!

סוף סוף הודעה בלי תמונה!!!!(לא שאני מתלונן תמונות מגניבות)חח

BloodSugarCrazy

New member
האוסף

קיים כבר המון שנים, חלק קיבלתי בירושה, חלק במתנה, חלק מחנויות מוזרות במנהטן, את אאוט אין אל.איי. מצאתי בכלל ב"תמנון" באוניברסיטת ת"א, את המיטב מ-89 בת-דודה שלי קנתה לי, את כל הסינגלים של ביי דה וויי קנה לי החבר האחרון שלי שגם הוא מעריץ שרוף (היינו יחד בהופעה שלהם בגרמניה בקיץ שעבר), ומעבר לזה יש עוד כמה דיסקים עם שירים אחרים שלא מצאתי על דיסקים מקוריים כמו STRETCH ו-MELANCHOLY MECHANICS וכל מיני כאלה...

michaelblum

New member
חבל על הזמן איזה אוסף

רק להבא תשתדלו לפרוס אותם כדי שנוכל לראות את מלוא הדרם

BloodSugarCrazy

New member
ניסיתי..

זה כל הפריסה שיכולתי לעשות- תמונה אחת של הדיסקים של ביי דה וויי, ועוד אחת של כל השאר.

DAN1EL

New member
בכיף

רק שמישהו יסביר לי איך מקטינים תמונות...
(ואין לי פוטושוט)

DAN1EL

New member
נו? ../images/Emo10.gif

גם אני רוצה לשים תמונה של האוסף, אבל אין לי מושג איך מקטינים תמונות...

sLoVaKit

New member
אממממממ... ../images/Emo3.gif

לי אין מצלמה דיגיטלית ולא סורק... [
] אז אני ארשום... *bssm * what hits? * californication * umpp *one hot minute (עוד פעם יש לי שגיאה, הא.?) * live\rare\remix (נו, האוסף המשולש הכסוף הזה..) * by the way * greatest hits * the red hot chili peppers *וכמובן את מאד'רס מילק שבת דודתי הניו יורקית טסה איתו לצמיתות...

אוקי...

יחסית לכולם, אוסף הרד הוט שלי די עלוב: "דם, סוכר, סקס, קסם" (נשמע מוזר בעברית
) "דקה אחת חמה" "קליפורניקציה" "דרך אגב" (את זה עוד לא ראיתי שעיברתו פה..
) אממ אל חשש שמעתי את כל הדיסקים, אבל לא הרגשתי צורך לקנות את הראשונים.. לא כל כך אהבתי אותם.. ו"חלב אם" הוא בתכנון שלי...

othersider

New member
בדיוק כמו שלי :)

בלאג שוגר (המצויין), ביי דה וואי (ה...מיוחד במינו),קליפורניקיישן (הנצחי) ווואן הוט מיניט (הכה מיוחד). אבל אני מכירה עוד דיסקים, ואני אקנה בקרוב, כנראה, את מודאס מילק.

למעלה