אוסף הדיסקים של הפפרס - תמונות

Shachaf D

New member
שאלה לך

למה קנית את what hits אם כבר יש לך את the rhcp fs tumpp mm ???????

sLoVaKit

New member
אז ככה..

קניתי את הוואט היטס לפני המאדרס מילק, לפני הumpp והרבה לפני הדה רד הוט צ'ילי פפרז , שמעתי אותו, אהבתי אותו , והחלטתי שאני קונה את כל 3 האלבומים הנ"ל כדי לראות איזה עוד שירים יש בהם, כי אם אהבתי את המיטב שבהם ששמו באוסף, סביר להניח שאוהב את כל האלבום, לא? ואכן- הם מעולים. עוד סיבה-- השירים בוואט היטס הם באמת 'סיכומון' של כל 3 הדיסקים האלה, ואני לוקחת אותו איתי לכל מקום שאין לי כוח לסחוב את כל ה3... הכל ברור עכשיו..?? מקווה שכן...

sLoVaKit

New member
אוייי...

אני שונאת שאני עונה בטעות על שאלות שלא מופנות אליי...

Shachaf D

New member
שאלה לך

למה קנית את what hits אם כבר יש לך את the rhcp fs tumpp mm ???????

michaelblum

New member
האמת היא...

שכרגע אני פחות אוהב את MOTHERS MILK. האלבום לא כ"כ מזכיר את הסגנון של הדיסקים שבאו לפני, הוא הרבה יותר רועש ורוקיסטי כבד כזה אם אפשר לכנות את זה ככה... יש בו שירים טובים, אבל יותר מדי שירים שאני לא מתחבר אליהם, לפחות בנתיים... כמובן שאין על KNOCK ME DOWN... אני מעדיף את הפאנקיות הטהורה של האלבומים הראשונים.

Nofar RHCP

New member
אין לי כוח לצלם...אז...

יש לי את: californication live in hyde park greatest hits by the way uplift mofo party plan the red hot chili peppers mother's milk וזהו לצערי....

Nofar RHCP

New member
עלוב אני יודעת...

אבל תראו אני מעריצה אותם בערך חצי שנה...

Nofar RHCP

New member
חברה שלי השאילה לי את בלוד שוגר..

ולא נראה לי שאני אחזיר לה אותו... ואני מתה לקנות כבר את וואן הוט מינוט אווט אין אל איי ופריקי סטיילי.. ורק אז אני אקנה את בלוד שוגר כי בינתיים יש לי אותו... ואז כמובן ת'אלבום החדש שלדעתי הולך להיות מעוווווולה... כמו כל שאר האלבומים שלהם...

kalista

New member
גם לי אין כוח לצלם אז

הנה מה שיש לי : by the way one hot minute californication bssm mothers milk the red hot chili peppers greatest hits וזהו... מה שאני עוד רוצה לקנות זה את שני אלבומים שחסרים לי umpp ואת fs ...

MasterD_iL

New member
בבקשה..

האיכות גרועה מאוד, אבל זה מה יש.. נסו לזהות:) 12 אלבומים, אריזת "המיוחדים" (לייב, נדיר ורמיקס), סינגל ודיוידי אחד. אני בשאיפה לסיים את הכל, כולל את של ג'ון(יש לי 2 שלו).

למעלה