K Koala Girl New member 30/9/13 #37 וואו לא ידעתי שקיימים בכלל כ"כ הרבה גוונים של אדום אצלי בקושי יש אדומים וגם הכמה שיש נראים לי תמיד אותו דבר חח
וואו לא ידעתי שקיימים בכלל כ"כ הרבה גוונים של אדום אצלי בקושי יש אדומים וגם הכמה שיש נראים לי תמיד אותו דבר חח
N noash5 New member 29/9/13 #15 אוסף מקסים! תודה על השיתוף אשמח לשמוע איזה מהמייבשים הכי מומלץ לדעתך? אני רואה שיש לך ניסיון עשיר!
א אביeג7 New member 29/9/13 #18 אני הכי ממליצה על אסי-גוד דו גו ושאיין און ממש לא אהבת את הסשה וויט או איך שלא קוראים לו וגם לא את פושה.
אני הכי ממליצה על אסי-גוד דו גו ושאיין און ממש לא אהבת את הסשה וויט או איך שלא קוראים לו וגם לא את פושה.
א אביeג7 New member 29/9/13 #17 נכון יש להם לקים מעולים כמעט כולם מאיביי,אני אוהבת יותר את אלה עם המברשת הדקה.
א אביeג7 New member 29/9/13 #24 יואו,יש פה איזה מיליון תגידי מה מעניין אותך במיוחד ומבטיחה לכתוב לך את השמות
ה השם הקודם לא מתאים New member 29/9/13 #26 וואו, זה האוסף הכי אדום שראיתי , ולגבי אסי אם כבר יש לך כ"כ הרבה מהמותג הזה אז יש לך אולי מוכר או אתר שמשתלם להזמין ממנו? מודה שעדיין לא התנסיתי במותג הזה
וואו, זה האוסף הכי אדום שראיתי , ולגבי אסי אם כבר יש לך כ"כ הרבה מהמותג הזה אז יש לך אולי מוכר או אתר שמשתלם להזמין ממנו? מודה שעדיין לא התנסיתי במותג הזה