שכחתי להוסיף בהודעה הראשונה- חלק מהלקים סקרתי בעבר בבלוג, בגלל שיקח לי נצח להעלות לכאן את כל הסווטצ'ים אני אקשר לפוסטים הרלוונטים
הרבה מהלקים של שיק שיש לי יחסית ישנים, ורובם מהתקופה שלפני ששיק נתנו שמות ללקים...
מימין לשמאל:
960- Peacock מסדרת מטאליקס
91
214 [סווטצ'ים כאן]
31- לק לבן, להערכתי הוא בן 7-8 שנים בערך, אני משתמשת בו היום רק בשביל החתמה.
יש לי בעיה רצינית, יש לי מחסור באדומים באוסף, וכל פעם שאני רואה אדום בחנויות, כל הגוונים נראים לי מזה דומים בחיי ואז בבית אני מחפשת גוונים מסויימים ואין לי אותם. יש לי בעיה רצינית עם אדומים, וטוב לדעת כמה אדומים טובים ויפים יש
בת'כלס כל האדומים שלי נורא דומים אחד לשני, אחד טיפה יותר בהיר, אחד טיפה יותר קורלי. אבל זהו בגדול... ואני עדיין אוהבת אותם ומצדיקה את הקיום של כל אחד ואחד מהם
היתרון של הגוונים הקלאסיים כמו אדום שאפשר למצוא מגוון ענק בחברות הישראליות הזולות
מימין לשמאל:
120
488
44 [אני חושבת ששינו לו את הפורמולה ואת הגוון, מה שיש לי דיי ישן]
310
219
287- אחד הגוונים הכי יפים שיש לי [למרות שאני לא יודעת להסביר מה מיוחד דווקא בו מבין כל הורודים שיש לי]
יש לי גם את 02, שכחתי לצלם אותו.... אני משתמשת בו רק בשביל החתמות וגם הוא ממש ממש ישן
אני אוהבת מאוד את הלקים של ג'ייד, בד"כ הפורמולה שלהם טובה והמברשת שלהם נוחה לי [רק חבל שהם נמכרים במחירים מטורפים]. הפעם כן יש לי את השמות של הלקים, אבל אני מודה שקצת התעצלתי להעתיק אותם אחד-אחד ואני אסתפק במספרים
אני מודה, פקפקתי באיכות של הלקים שלהם. החלטתי לקנות כמה רק בגלל שהם זולים, וכדי שיהיה לי להחתמות. בפועל גיליתי שהפורמולה של הרבה מהלקים שלהם ממש טובה להחתמות
השחור והמטאלים טובים במיוחד, אבל גם הקרמיים עובדים טוב. אני לא יודעת להשוות ללקים של קונאד למשל, אבל אני משתמשת בהם והם אחלה.
מה שכן- חלק מהגוונים, הקרמיים בעיקר, טיפה דלילים אז השארתי את הבקבוק פתוח כדי שיסמיכו קצת