אוסף הלקים שלי

lilo4

New member
כמה חברות ביחד

איחדתי כאן כמה לקים בודדים מכמה חברות

מימין לשמאל:
Orly- Cupcake- במשך תקופה ארוכה היה לי קראש רציני לגוון הזה. למרות שבת'כלס זה כולה ורוד חיוור עם פורמולה מזעזעת
L.A. Girl- brilliant blue מסדרת 3D effects- זה הלק הראשון שלי מהמותג הזה. הוא חדש לגמרי ועדיין לא הספקתי לנסות אותו, אני מקווה שהוא יפה כמו הסווטצ'ים שיש בגוגל

שניים של CND:
muddy rose- הפעם הראשונה שקניתי את אותו הלק פעמיים [בכוונה תחילה, זתומרת]
plum truffle- יש לי מזל רע עם הגוון הזה. בהתחלה קניתי לק דומה של ג'ייד, אחרי כמה שבועות קניתי את אותו הלק בדיוק של לייף ולא שמתי לב, אחר כך הזמנתי את זה של CND. הם דומים מאוד ואני עדיין לא מסוגלת לוותר על אף אחד מהם
[את זה של לייף הורשתי לאחותי]
שניים של Seche:
prim & polished
versatile

yaelsn

New member
אני מבינה שגם את עשית הזמנה מצ'רי

עם כל החידושים שלך מצ'יינה גלייז וLA Girl :) תתחדשי ותהני

lilo4

New member
חחחחח כן

אי אפשר היה לפספס את עדכוני המבצע של מיס גליטרס, והייתי בכזה מצברוח מבואס באותו יום שפשוט לא יכולתי לעצור את עצמי
[לזכותי יאמר שעמדתי בפיתוי בכבוד יחסית, ולא התפרעתי]

lilo4

New member
אביזרים #1

איכשהו הצטברו אצלי כל מיני מסירי לק... מימין לשמאל:
אציטון של שופרסל [האציטון הכי טוב שנתקלתי בו]
משאבה זולה שקניתי בוואו, בד"כ היא עם אציטון ואני משתמשת בה כשאני עובדת עם חותמות
מסיר טוויסט של לייף- זה השני שיש לי, הוא ממש טוב.
מסיר טוויסט של אפריל- אין לי מושג אם ניתן לרכוש אותו מאחר וקיבלתי אותו בהשקה. הוא מסיר מעולה, כשהוא לא יהיה שמיש יותר אני מתכננת לחפש אותו ולקנות עוד.

יש לי המון גלגלי ציפורניים, אני כל פעם מזמינה סטוקים מאיביי, זה פרקטי כשאני רוצה לנסות שילובים של גוונים או סתם כשאני לא מצליחה להחליט איזה גוון בא לי

lilo4

New member
אביזרים #2

מלמעלה למטה

דוחף עור ממתכת שקניתי בוואו
פצירה ממתכת, אני לא זוכרת איפה קניתי אותו והשם של המותג כבר מחוק לגמרי.
פצירה שההורים שלי קנו בפראג בתור מזכרת תיירותית, אבל היא מדהימה! אין לי מושג מאיזה חומר היא עשויה...
עט-מתקן לק- הזמנתי איזה 5 כאלה באיביי, עלה לי בערך כמו מחיר של אחד בארץ.
משייף מרובה שלבים- קניתי בוואו, אני משתמשת בעיקר בחלק של שיוף פני הציפורן וההחלקה שלה.
מספרים קטנות לציפורניים- גם כן, לא זוכרת איפה קניתי ומה המותג, אבל הן מלוות אותי כבר כמה שנים והן ממש טובות

lilo4

New member
אביזרים #3

אומנם בד"כ אין לי סבלנות לנייל-ארטים, אבל כל הציוד כאן בתקווה שיום אחד כן תהיה לי מוזה, זמן וסבלנות

מימין לשמאל:
מדבקות מים שהזמנתי מבורן-פריטי. אני כבר יודעת בדיוק איזה מניקור אני רוצה לעשות ובכל זאת עדיין לא השתמשתי בהן אפילו פעם אחת.
דיסקיות החתמה- המלבניות של וואו, העגולות של בורן פריטי [ואחת של וואו]. בהן אני משתמשת קצת יותר, אבל עדיין לא כמו שהייתי רוצה...
מנקד דו צדדי- קניתי בוואו לפני כמה חודשים, מתביישת להגיד שלא השתמשתי בו אף פעם
גורף ומחתים- הגיעו עם הערכה הבסיסית של וואו ואני מרוצה מהם

מדבקות- מדבקות הכי פשוטות, הייתה תקופה שאהבתי אותן מאוד ויש לי הרבה, אבל היום אני כבר לא משתמשת בהן בכלל בגלל שהן מתקלפות מהר ומשאירות סימנים מכוערים על הלק.

lilo4

New member
מחזקים-מייבשים וכו'

מימין לשמאל:
טופ-מאט של שיק. כל כך התלהבתי כשמצאתי אותו סופסוף בחנות, אבל התוצאה שלו מאכזבת מאוד בעיניי. נוצר גימור יותר פלסטיקי ולא מאט כמו שהייתי רוצה.
מדלל לק של seche [וגם הפיפטה שלו]- מדלל מעולה, הציל לא מעט לקים, מחזקים ומייבשים.
שמן הזנה לציפורניים של jason- הזמנתי מאייהרב בעקבות המלצות. מוצר מדהים! בגלל שהוא מבוסס על שמן עץ התה הוא דיי מסריח לטעמי, אבל הוא מונע לחלוטין פיצולים, מרכך את הקיוטיקלס ולדעתי גם טיפה עוזר לחזק את הציפורניים [אני מצרפת קישור למוצר באייהרב]
opi- avoplex- אני לא כ"כ סגורה על המטרה של השמן הזה, אני משתמשת בו בעיקר כדי לרכך את הקיוטיקלס.
מייבש לק של poshe. אחרי שניסיתי את ה-mavala, seche vite ווואו החלטתי שזה המייבש הכי טוב בשבילי

OPI- Nail Envy- מחזק לק. הוא מחזק מדהים, עשה לי ציפורניים מברזל והוא לא מצהיב את הציפורניים. הבעיה שהוא ממש פגע בעמידות של הלקים

סאלי הנסן- diamond strength. מחזק ציפורניים של סאלי הנסן, אחרי שנמאס לי מצ'יפים אחרי יום וחצי החלטתי לנסות ולחזור למחזקים של סאלי. ניסיתי אותו אתמול בפעם הראשונה, אני עדיין לא יודעת להגיד אם יש שיפור כלשהו מבחינת עמידות או איך הוא מבחינת הצהבה, חיזוק וכו'.

Bonushkie

New member
שמתי לב למשהו נחמד במדלל של SECHE

אם מוסיפים אותו ללק לבן, פתאום יש לו פורמולה ממש טובה, אטום ב2 שכבות(האמת שאולי אפילו אחת, אבל אני עם הסימני שיוף שעוד קצת נשארו לי לא יכולה לשים שכבה אחת לא משנה באיזה לק מדובר).

בינתיים זה עבד על כמה לבנים שהיו לי, תמיד יש בעיה למצוא לבן נורמלי אז עכשיו זה לא משנה, פשוט מוצאים כל לבן ואחרי שמשתמשים בו קצת והוא לא מלא לגמרי מוסיפים קצת מהמדלל ונפתרה הבעיה.

lilo4

New member
אחסון

כן, גם לי יש את שידת אלכס של איקאה
לא הצלחתי לצלם תמונה נורמלית שלה.... שתי מגירות תפוסות כרגע ע"י הלקים שלי.
הפרדתי את הלקים לשניים- במגירה אחת יש את רוב הצבעים, החלטתי לא לחלק אותם במיוחד לפי גוונים או חברות וכו'. פירוט של המגירה השנייה בהודעה הבאה

lilo4

New member
אחסון #2

במגירה הזו יש: מחזקים-מייבשים-משקמים וכו'
כל הציוד של הנייל ארט- מדבקות, חותמות, מנקד וכו'. גם כל הלקים של ההחתמות כאן.
כל האביזרים- פצירות, מספריים, משייפים, מסירי לק וכו'.
בנתיים יש כאן לקים שקיבלתי מהיחצ ועדיין לא העליתי עליהם סקירות

lilo4

New member
מספיק ודי

אוקיי, זה היה מתיש
גיליתי שאין לי סווטצ'ים לרוב הלקים שלי.... שזה דיי עצוב, אני צריכה לעבוד על זה.

מקווה שנהנתן
אם יש לכן שאלות או שתרצו עוד פירוט על חלק מהדברים רק תשאלו

PeachGirl

New member
האוסף שלך צנוע יחסית!

אבל משובח בהחלט.
אני אוהבת את הגוונים הדומינטיים אצלך, וגם התמונות מוצלחות!

את גורמת לי להרגיש ממש חזירה עם האוסף שלי, אבל בזכותך הגבתי שוב בפורום אחרי המון המון זמן....

lilo4

New member
שלום לך

אם הצלחתי לגרום לך לחזור ולהגיב כאן עשיתי את שלי

חוצמזה שבתור מורתי הרוחנית את אמורה להחזיק אוסף יותר גדול משלי

denush

New member
איזה אוסף מקסים!!

קודם כל תודה רבה על ההשקעה, באמת אוסף ממש יפה,
הוא אכן התרחב בהשוואה ללפני שלוש שנים אבל הוא עדיין צנוע ולעניין!
רואים שאת מאוד אוהבת אדומים וורודים אבל בהחלט יש הרבה גוונים מעניינים ומדליקים :)

ממש אהבתי את ההפניות לסווצ'ים, ובהחלט רואים שהשקעת בפינה,
ובכלל, ממש אהבתי את האוסף!

lilo4

New member
תודה רבה

קצת חששתי שאולי זה יראה כאילו אני מנסה לדחוף את הבלוג שלי בכוח, אז אני שמחה שזה באמת הובן כמו שרציתי- רק לצרף סווטצ'ים

האוסף תמיד במגמת התרחבות, ואחרי שקצת מיציתי את הורודים-אדומים עכשיו אני מחפשת את הלקים המשוגעים יותר

אוסף מגוון וחמוד, תודה על השיתוף וההשקעה

נ"ב באמת לא היה צורך לתת המלצה כ"כ חמה על השמן מאייהרב שבעוד כמה דקות יעשה את דרכו אליי...

lilo4

New member
חחחחח סליחה

הוא מוצר מדהים! המלצתי מזמן על הסרום של שיק שממש עזר לי לפיצולים, ואחרי שלא הצלחתי למצוא אותו בשומקום קיבלתי המלצה על השמן הזה של ג'ייסון. והוא מדהים, בעיניי זו אחת הרכישות הכי טובות שהיו לי בחודשים האחרונים [כן, עד כדי כך]

למעלה