אוסף השבוע שאחרי פסח - בראסרי, טוטו ונאפיס

bruno01

New member
סניף של נאפיס בלי פתות, זה לא נאפיס!


אין ספק שאת מה שהם מיעדים לעצמם, נאפיס עושים היטב ובהצלחה גדולה.
אפשר להגיד הרבה דברים על האוכל שלהם, אבל הוא מוצלח למדי יחסית למחירו ולציפיות (למרות שכבר שנים לא אכלתי שם).

טוב במיוחד לשמוע על השירות ועל האספרסו, לא עניין של מה בכך.
 

bruno01

New member
הכי מאכל של שיכורים/בני נוער/שניהם גם יחד.

מלוואח שמנוני קרוע לפיסות קטנות, עם כל מיני תוספות לבחירה, הכל מהקרמה של גבינה, פטריות, ביצה עוד המון ועד גרסאות מתוקות עם שוקולד ודבש.

מסוג המאכלים הלא פוטוגניים שמאוד טעימים בשני הביסים הראשונים, וגורמים לך לרצות להקיא עם שני הביסים האחרונים (לפחות מהזיכרון הרחוק האישי שלי
)

משהו שהתחיל ברשת נרגילה ז"ל, והמשיך גם אל נאפיס.

לינק למבחר תמונות מייצגות ולא מעוררות תיאבון בעליל:

https://www.google.co.il/search?q=פ...ODYSbPYmpgQg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=955
 

RandS

New member
נראה כמו תבשיל שאריות שיצא מוצלח.

האמת שכמעט לכל עם יש וריאציות על ״מה עושים עם שאריות של פחמימות״.
בתמונות זה באמת לא מרגיש לי כמו הפסד גדול.
 

inבאלי

New member
יש לי חברים שמתים על נאפיס

הם הולכים לשם כשהם רוצים אוכל פשוט במחיר סביר.
תודה על שלושת הדיווחים
 

trilliane

Well-known member
מנהל
יא, איזו נוסטלגיה...
כיף לשמוע שעדייף כיף

אני זוכרת שלפני כעשרים שנה (לפני שהרשת התפשטה) היינו נוסעים במיוחד לחולון/ראשל"צ כדי לאכול שם מלוואח וכו' (תחליף "נרגילה" ז"ל) ולא פעם גם בזכות שעות הפתיחה המאוחרות. מעולם לא אכלתי שם אוכל "אוכל" (בשר, תוספות וכו').
אנקדוטה נוסטלגית, כי אני כבר בשוונג: אחרי פרידה מדכדכת מחבר נסעתי לשם במיוחד כדי לאכול קינוח של תותים בקצפת, אבל הם בדיוק הוציאו את המנה מהתפריט כי נגמרה העונה...
 

החתולית

New member
על הדיווחים

בבראסרי לא הייתי כבר שנים, בלי שום סיבה מיוחדת.
בכל פעם שהגעתי כי הייתי בסביבה, המסעדה היתה מלאה (וטוב שכך), אז המשכתי הלאה.

התיאור שלך את טוטו, הוא בדיוק הסיבה בגללה אני לא אוהבת את המסעדה. אני סתם אישה לא מוכרת, לא עשירה ולא לקוחה קבועה. כנראה שבטוטו, לקוחה כמוני זוכה לשירות קר, לא מקצועי ומתנסה. בשבילי זו סיבה מספקת לא לחזור.

הדיווח על נאפיס הפתיע אותי. באיזור שלנו אין להם סניף, וכנראה שחבל.
 
למעלה