אוסף שירי ______

הדר 0

New member
../images/Emo13.gif יפה

פעם היא שרה גם בציפורי לילה את "לילה לילה" אם אני לא טועה. או שזו היתה יהודית?...... לא זוכרת כבר

מקורי ומוצלח

עושה חשק לעשות טיול לילי עם השיר הזה

מיריתי3

New member
רעיון טוב,

אני הייתי מרוצה אם בהלוויה שלי ישמיעו את "סוף העונה", בגלל הכינורות המדהימים בסוף השיר. זה היה מאוד דרמטי.. גם "אתה מתעורר". השריקה של רונה! זה יהיה ממש מצמרר (שירי הלוויות) שירי געגוע- גלויה, אחכה, אני אשתגע אוסף שירי נסיעה לילית- המראות ונחיתות אוסף שירי דיכאון וחיתוך ורידים- איש לא גבוה, הסולם, למה הלכת ליער האפור אוסף שירי שמחה וששון- לחיות נכון (יש עוד?!) אוסף שירי לימודים- דווקא כשאני לומדת אני שומעת הכי הרבה את "המעיין הזוהר",

ויש לי עוד אוסף: אוסף שירי בישול

מוזיקה שכייף לשיר אותה, קצבית יחסית, אופטימית עד כמה שאפשר. לחיות נכון הפעם האחרונה ICE הפרש המהורהר מעשנים בשרשרת כולם יודעים רגע המראות ונחיתות ימים זהובים prison by the sea 10 שניות במערכת הדם זה בערך הזמן שלוקח להעמיד עוגה בתנור + לעשות עוד משהו. ואם העוגה לא מצליחה אז אפשר לסיים אותו עם כולם צדקו אני טעיתי

הדר 0

New member
חחח אהבתי את הכולם צדקו אני טעיתי

זה כמו הבדיחה על ההיפוכונדר שירשמו על המצבה שלו אמרתי לכם.

הדר 0

New member
אוסף החלפת ארון קיץ לחורף.

אין לי זמן לכתוב רשימת שירים אבל אפשר להוציא איזה אוסף כפול לזה. מוזמנות לעשות את העבודה המלוכלכת במקומי.

מוהאהאהא

(מקיץ לאביב לסתיו לחורף) חמסין ימים זהובים שרוול התפוז כשסנונית בישרה את בוא האביב סיפור מגרה בתוך אגם קפוא Black Tiger וכמובן מבול בשביל הגראנד פינאלה.

מיריתי3

New member
יפה יפה.. !!!

אהבתי (מקיץ לאביב לסתיו לחורף) - ובקשר ל"לחיות נכון", לדעתי זה מתאים לקטגוריה שמחה וששון כי זה שיר מלא תקווה, גם הלחן מקסים! ואם לא, אני לא רוצה להטיל ספק, אבל.. יש לרונה שמתאימים לקטגוריה?

יש לה מלא שירים שמתאימים לקטגוריה!

לא, לא באמת. אין לה שום דבר, בקושי אפשר לגרד איזה חצי שיר שמח וגם זה בדוחק. אבל זה חלק מהחן שלה
. אני חושבת שאם לפתע המראות ונחיתות היה מתגלה כאלבום חיובי ונוטף אור ואהבה זה היה מוביל לעצב רב, אפילו יותר מזה הנגרם משמיעת מבול בלופ אין סופי.

למעלה