אוסקיסילון? מישהו שמע/מכיר?

a y a l u l a

New member
אוסקיסילון? מישהו שמע/מכיר?

זאת אמורה להיות תרופה הומאופטית

לא ששמעתי אבל הגעת לפורום הנכון....

עוד מעט יומולדת שנה להיותך אמא !!! שיהיה במזל טוב וגידול קל !!! דניאל

אוסקיסילון

שלום רב, המוצר אותו את מתארת נמכר תחת התווית של "תרופה הומאופתית" אך למעשה אין הדבר נכון. בכדי שחומר כלשהו יוכל להיות הומאופתי הוא צריך שני דברים בסיסיים: 1. לעבור תהליך של דילול וניעור - את זה הוא עבר. 2. לאחר תהליך הדילול והניעור הוא צריך לעבור 'פרובינג', אימות - נותנים את החומר לאנשים בריאים ורואים מה החומר יכול לייצר אצלם, ומה שהוא יכול לייצר אצל אנשים בריאים הוא יכול להבריא אצל חולים. על תהליך זה מסתמכת כל השיטה ההומאופתית אשר מדברת על ריפוי בדומה: "חומר שיכול לייצר סימני מחלה אצל אדם בריא, יכול לרפא את אותם הסימנים אצל האדם החולה". המוצר לא עבר את תהליך הפרובינג ולכן אין ביכולתנו לדעת מה הוא באמת עושה, מהן היכולות הרוחניות של החומר. לצערי קיים בלבול רב בציבור בקשר למוצרים הומאופתים, ועדיין אין חקיקה מסודרת ואכיפה של הרשויות על מוצרים הומאופתים. רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

שלום איילולה וחג שמח../images/Emo152.gif

אני מסכים עם כל מילה של שלומי. ידע כללי אף פעם לא מזיק. לא שמעתי על תרופה הומיאופתית שנושאת את השם הזה, אבל יש אחרות שנושאות שמות דומים, כמו אוסילוקוקסינום או דוליקוקסינום ויתכן שלאלה הכוונה. שתיהן מיועדות ל"טיפול" סימפטומתי טרום שפעתי, זה כמו קולדקס כימי. המרכיבים שלהם הוא תערובת של כל מיני צמחים בדילולים וניעורים שונים (בלאגן), והשניה דילולים וניעורים של כבד אווזים
. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

a y a l u l a

New member
תודה רבה

זה באמת אוקסילוקוקסינום, מזל שהרוקח הבין את בעלי... אמר שגם הוא לא מצליח להגיד את המילה הזאת.

בבקשה איילולה, אבל אם כבר אנחנו

מדברים, מעניין אותי לדעת מדוע הנצחת את היום שבו הפכת לאמא, שיהיה במזל טוב באמת. אין מתנה גדולה מזו, אבל זה מיוחד כנראה רק לך כי לא כל אחד חותם כך. חזרי אלי בבקשה. אלישוע.

a y a l u l a

New member
הגעתי לפורומים של תפוז בעקבות

ההריון והמשכתי לפורום הורים לתינוקות ומכאן החתימה... מעבר לכך שזה היום המאושר בחיי.

a y a l u l a

New member
בהוראות של התרופה כתוב

עם הופעת הסימפטומים לקחת שלוש פעמים בהפרשים של 6 שעות. אני מרגישה הרבה יותר טוב אבל האם אני צריכה לקחת עוד פעם כדי להבריא לגמרי...

במחשבה נוספת אנסה להעניק לך ממה

שאני כן מבין. אין זה משנה באיזו דרך השפעת נחנקה, קונבנציונאלית או אחרת. מה שחשוב לדעת זה שהתרופה לא נבחרה עבורך באופן אישי, למעשה כל אחד אחר שהיה מגיע לאותו רוקח היה מקבל את אותו הדבר. בשלב הראשון יתכן שיפור אבל הבעיה מתחילה אחר כך. השיפור הוא בגלל שמערכת החיסון מפסיקה לייצר את הסימפטומים שבגללם קנית את התכשיר ( כן הסימפטומים הם כמעט תמיד מייצור עצמי ). כל אחד נופל למחלה מסיבותיו האישיות, וכל אחד זקוק לתרופה האישית שלו. בשורה התחתונה המסר שלי אלייך הוא כזה - אם בעוד מספר ימים או שבועות יתפתח ( חלילה ) משהו מבעס דומה או אחר, אל תנסי לחנוק זאת שוב. הגוף פעמים רבות חסר חוש הומור, ואם הוא מחליט להוציא משהו, הוא יעשה זאת כך או אחרת ובזמן שימצא לנכון. אל תשעשעי בתרופות, אפילו אם הן נחשבות לטבעיות. עדיף לעיתים להוריד פרופיל ולתת לדברים לחלוף או לקבל טיפול אמיתי. רוקח אינו מרפא, הוא מוכר תרופות
איילולה דברי אלייך כנים וקבלי זאת כך. אלישוע.

a y a l u l a

New member
הבעיה היא כזאת...

שאני אמא לתינוק ואני גם מניקה... זאת אומרת שכשאני חולה אני מדביקה את הבן שלי... בדר"כ כלומר לפני ההריון והלידה הייתי נמנעת לחלוטין מלקיחת תרופות אפילו טבעיות, אבל עכשיו אני חוששת שהפיצי ידבק... ותודה רבה על התשובה הכנה. ממש כיף של פורום

תודה על המחמאה../images/Emo140.gif

יש צדק מה בדברייך אבל בואי נדייק כדי שתוכלי להשתחרר מהחשש שמה האמהות יכולה לגרום לבעיות אצלו. זה מאפיין הרבה אמהות ובעיקר בפעם הראשונה. זה נכון שכל זמן שאת מניקה חבל הטבור עדין לא ניתק. הוא מגיב אלייך אפילו ברמה טלפטית. ודווקא בגלל זה כתבתי לך את מה שכתבתי בתשובה הקודמת אלייך "במחשבה נוספת". אם את לא במצב טוב, בגלל שמשהו עובר עלייך ( בינך לבין עצמך ), התגובה לכך יכולה בהחלט סימפטומתית. חשוב לדעת מהי מחלה ומהי בריאות. ותשכחי את כל מה שלימדו אותך מהינקות, זו דרך קלוקלת. בריאות, זהו מצב שהאדם חי בהרמוניה עם עצמו ועם עולמו הן מבחינה פיזית והן מבחינה רוחנית. האדם משול למדינה. יש לו גוף בעל גבולות מוגדרים, איברים = ערים, תאים = אזרחים. עיר בירה = המרכז, וממשל שבראשו עומד "כח החיים" = ראש הממשלה. כאשר ישנו מצב שמאיים על שלמות המבנה כח החיים מבטא זאת באמצעים פתולוגים = סימפטומים. הסימפטומים הינם למעשה מייצור עצמי ולא כתוצאה מקיומו של חיידק או וירוס. המחלה תמיד ( אך יש יוצאים מן הכלל ) באה מבפנים. בראש ובראשונה המחלה רוצה לפגוע במרכז. כוח החיים יודע שאם יתן לה ביטוי במרכז הוא אבוד. על כן הוא דוחק אותה אל האיזורים הכי פחות חשובים ( הגבולות ) ושם לנהל את המאבק. התקררות למשל היא ביטוי חיצוני ושטחי לבעיה עמוקה הרבה יותר. כאשר באמצעים שונים כופים על המערכת החיסונית להפסיק את יצור הסימפטומים ( שתפקידם לחסום את כניסת החולי למרכז ) הוא נכנע וכעת המחלה מדוכאת ומצתברת מבפנים, כמו סיר לחץ על האש ובלי שסטום ביטחון. זה רק עיניין של זמן עד שהחולי יפרוץ שוב באותו המקום, באותה הצורה או חמור מכך, במקום פנימי יותר במערכת. ואז "התרופות" שתדרשנה אז, תהיינה אגרסיביות יותר. וכך חוזר חלילה שוב ושוב כאשר המצב רק הולך ומחמיר עם הזמן. תהליך זה קורה לאורך כל שנות חייו של האדם מיום לידתו ועד מותו בהיותו נתון לחסדיה של הדיסציפלינה הכימית. אעצור כאן לפני שנעבור לגעת במצב כרוני ואקוטי,משמעותם ותפקידם בקיום בני האדם. אם זה מדבר אלייך עד כאן ויש לך רצון וחשק לפתח את הנושא, חזרי אלי. אם תשאלי שאלות אדע להתאים את עצמי כך שכולנו נבין. אליש.

היי לך, אני כאן!!

עוקבת בדריכות אחרי המתרחש ונהנית ממוצא פיך אנא המשך יום מקסים דנה

למעלה