אוסקיסילון? מישהו שמע/מכיר?

אז ככה

האמת שאני לא ממש עוקבת באדיקות אלא שדבר אחד אני יכולה להגיד בוודאות, שמאז שלקחתי את הרמדי אני חולמת המון!!!!! ודבר אחד שחוזר ומעניין זה שאני לא לבד בחלום אלא תמיד מעורבים עוד אנשים. היש ממש במוטיב?

בוודאי שיש.

כל נושא החלימה הוא מאוד מרתק. החלום מעיד על החולם. בוודאי שאינך לבד. נדמה לי שבתחילת יחסינו אמרתי לך את המשפט הזה ממש. אחרי נטילת הרמדי מתחיל תהליך ריפוי עמוק ומהיר מאוד. הוא מתחיל קודם ברמות הרוחניות ומתגלגל אל הגוף הפיזי. פעמים רבות, עוד לפני שיש שינוי פיזי בתחושות, בתפקוד או סתם בבדיקות, מתנהל התהליך בתת המודע. אחת השאלות המבעסות של כל מתרפא היא "תוך כמה זמן אצא מזה". התשובה שאיני אומר לעולם כי איש לא יבין היא, עכשיו! אלא שאת ההשלכות של התהליך ניתן לראות רק ממרחק של זמן. כמו שלא ניתן לקרוא ספר ממרחק של ס"מ, כך אדם לא רואה מעבר לחוטם של עצמו.
בשביל לדעת אם יש או אין תהליך יש צורך בסימנים ואותות. אחד מהאותות הוא תהליך של חלימה מוגבר. אצל אחרים זה יתבטא בצורה שונה. החלימה מעידה על כך שמתחילים עיניינים לזוז. יש להבין איך מתנהל תהליך של הבראה. פעולות הגוף התקינות נעשות על ידי הפרשות ממינים שונים. חלימה היא סוג של הפרשה, כמו שילשול, הזעה, נזלת, יציאה, השתנה, דמעות, תפרחות, הפרשת הורמונים, רוק........ כל פעילות הגוף היא פנימה החוצה. לא רק הריאות מבצעות את התנועה הזו אלא כל הגוף. בזמן ההחמרה הראשונית של תהליך ההבראה הגוף מתחיל להשליך החוצה את הפסולת שנתקעה לו מבפנים ולמעשה מנעה ממנו לנוע בחופשיות ( חולי = מעצר ). ברובדנו הרוחניים והלא מודעים מתרחשת פעילות דומה. הדחקות למינהן, שישבו וקיננו בצינוק שבתוכנו במשך כל שנות חיינו, מתחילות לצאת החוצה לחופשי. ההדחקות האלה לרוב אינן מודעות לאדם ומקורן גם משנים קדומות מאוד בחייו, אפילו העוברות ( ואף ארחיק לכת ואומר, מתקופת אבותיו. הקלקול לא החל בנו אלא הרבה לפני כן ). בזמן החלימה האדם נפגש עם כל מיני צדדים שקשורים אליו. למשל כשאת אומרת שאת אינך לבדך בחלום את מתכוונת לומר שהצלחת להיפגש עם חלקים אחרים שבתוכך. זו ברכה גדולה, שכן הדברים מתחילים לקבל פרופורציות נכונות יותר. אני חולמת המון = יש לי המון יציאות = אני משתחררת = אני מבריאה.
הפינה הלשונית : לכל מילה יש ד.נ.א ( שורש אם תרצי ). חלום = ח.ל.מ. המשמעויות הסמנטיות ( צליליות ) מלמדות על משמעותה של המילה. למה חלום נקרא כך ולא אחרת, מה הצליל הזה בא ללמד על נושאו. חי למה = למה חי. חי עלום ( נסתר ). חל מה - מה חל ( מלשון החלה, תוקף, ישום, קביעת עובדה ) חל עם. עם = הגוף על סך כל איבריו, הגוף מקבל תוקף, ויכולת יישום. חלימה = החלמה. וחנלה וחנלה.
אליש.

a y a l u l a

New member
ומה זה אומר על עצמי?

שאני צריכה לשנות קצת את אורח החיים שלי? שאני צריכה להרגע? לדאוג פחות? זה מה שגורם להתקררות? אני מודעת לזה שאני אמא פולניה מידי. שיכול להיות שלי יותר קשה בלעדיו מאשר להפך... איך מתחילים לשנות את תפיסת החיים?

למעלה