אוסקר"צ- אוסקר רוכבים צעירים

אוסקרצ

New member
אוסקר"צ- אוסקר רוכבים צעירים

ברוכים הבאים לתחרות אוסקר"צ 2006. בתחרות זו, יוצגו לפניכם קטגוריות שונות בנושאים הקשורים לרכיבה, תחרויות רכיבה ולפורום. תפקידכם - להצביע למועמדים המתאימים ביותר לדעתכם מכל קטגוריה.
מספר חוקים הכרחיים - חובה לקרוא - למועמדים המתאימים בעיניכם - יש להצביע במסרים לשם משתמש זה בלבד, ולא לכתוב על גבי הפורום. משתמש שיצביע על גבי הפורום - הצבעתו תפסל לאלתר, כלומר, הוא לא יוכל להצביע יותר בכל התחרות! שימו
- נא לא להצביע על גבי הפורום. - יש לבחור אפשרות אחת מכל קטגוריה, לא יותר. גולשים שיבחרו יותר מאדם אחד, הצבעתם תפסל והם יורחקו מההצבעה לתחרות כולה. - אין לפתוח יוזרים ו/או להצביע מיוזרים קיימים וכפולים. הצבעות כפולות - יגררו פסילה של כל הבחירות של הגולש.
ב-ה-צ-ל-ח-ה

אוסקרצ

New member
../images/Emo124.gif הבהרות!!!

1. אפשר! להצביע לעצמך 2. צריך! לשלוח את ההצבעות במסר למשתמש הנל בצורה מסודרת ככל האפשר, אשלח "טופס בעוד מס' דקות 3. אם יש לכם אדם אחר להציע באחת הקטגוריות, פנו אליי או אל יעל ונשקול את הצעתכם

אוסקרצ

New member
שינוי "קל" בתוכנית- אוסקרצ

בגלל שאני לא מפיק מבינה ומכירה, החלטנו לפתוח 15 הודעות. בכל נושא תהיה רשומה קטגוריה ואתם תבחרו עפ"י רוב 5 מועמדים להם נצביע בשלב וו. כלומר- להודעת הקטגוריה תשרשרו מועמד שלדעתכם מתאים (וכותב בפורום, ללא שמות משפחה) ומי שמסכים איתכם שהאדם צריך להיות מועמד, ישרשר הודעה ובכותרתה
/
. כל אדם יכול לעשות 5
בכל קטגוריה, ובשלב השני נעדכן אותכם מה תצטרכו לעשות בהמשך. אפשר להצביע לעצמך. ברור?

שירלי317

New member
אני חושבת,

שלמען הסדר הטוב והשקט הנפשי של כולם, וגם בגלל שזה הרבה יותר ראוי, חיובי ומתחשב. כדאי להוסיף גם קטוגוריות של ווסטרן, כלומר ה-ישיבה בווסטרן, רוכב הכי הכי ווסטרן, הצמד הכי בווסטרן וכ'ו. כך שבקטגוריות הכוללות סגנונות, יכללו שלושה סגנונות שונים סך הכל- דרסז' קפיצות וווסטרן סתם הציק לי. ואגב, אחלה רעיון כללי של התחרות =]

../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo107.gif

הרעיון לאוסקר הפורום מאוד נחמד, אבל חסרות לי באמת הקטגוריות של הווסטרן (אפילו שמספר חברי הווסטרן בפורום לא כזה גדול...). והייתי מוסיפה גם עוד קטגוריות שקשורות לפורום, כגון חבר הפורום שהכי תורם, חבר הפורום שהכי חסר, צלם/ת הפורום וכו'. ועוד דבר: אני מקווה שכולם יקחו את התחרות ברוח קלה. לא להיפגע אם אתם לא מועמדים למשהו/לא נבחרים. זה לא הופך אתכם לפחות מוכשרים. בהצלחה לכולם!
נ.ב.- יש לי עוד המון מועמדים להציע לקטגוריות השונות, אבל הקטע הוא שעוד אנשים יציעו. חוץ מזה שאין לי ממש זמן בשביל זה עכשיו, וגם לא בא לי להציף את הפורום.

אוסקרצ

New member
אל תדאגו, חושבים גם על הווסטרנים

ומרוב חיבה אמפטיה וחשיבות החלטנו לפתוח אוסקר נפרד- כלומר יותר מאוחר ייפתח אוסקר כזה, עם 15 קטגוריות, זהה, גם לווסטרנים, כדי להוכיח שוויון זכוכיותXP

למעלה