*!!!
• •°•Horse Lover•°• New member 2/1/07 #150 *../images/Emo45.gif!!!../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo107.gif
נ נויקהההה New member 2/1/07 #137 ברור../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif!!!!!! ../images/Emo99.gif
• •°MIchAL°• New member 2/1/07 #139 פששש היא עוד תגיע רחוק!../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif מדהימהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#######
פששש היא עוד תגיע רחוק!../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif מדהימהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#######
א אין אנשים אין בעיות New member 3/1/07 #213 חחח ברור שנוני ../images/Emo45.gif מ-א-ו-ה-ב-ת-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אין אנשים אין בעיות New member 3/1/07 #221 מושי תרגיעי!! אם הבנתי נכון את אחד השירשורים היותר מבולגנים בתולדות הפורום הזה, אז עכשיו רק מצביעים מי יעלה לחמישיה... והמושי שלנו כבר קיבל מספיק קולות.... (רונלד) אז הצבעתי לפרה הקטנה.
מושי תרגיעי!! אם הבנתי נכון את אחד השירשורים היותר מבולגנים בתולדות הפורום הזה, אז עכשיו רק מצביעים מי יעלה לחמישיה... והמושי שלנו כבר קיבל מספיק קולות.... (רונלד) אז הצבעתי לפרה הקטנה.
© ©Apollo The King© New member 3/1/07 #222 חחחח אם ככה אז בסדר.... למרות שנראה לי שרק אני שמתי לב לזה.. שהם שירשרו אותה למקום הלא נכון... זה קטגורייה של הסוס הכי יפה ולא הסוסה הכי יפה...
חחחח אם ככה אז בסדר.... למרות שנראה לי שרק אני שמתי לב לזה.. שהם שירשרו אותה למקום הלא נכון... זה קטגורייה של הסוס הכי יפה ולא הסוסה הכי יפה...