O Ontario R Z Y H New member 2/1/07 #127 חחח תודה=]] אבל אני לא רוצה להשתתף אבל הוא הכיייייי חאתייךך ומוכשר =] אחד היצורים המושלמים>> ואני צנועההה
חחח תודה=]] אבל אני לא רוצה להשתתף אבל הוא הכיייייי חאתייךך ומוכשר =] אחד היצורים המושלמים>> ואני צנועההה
ש שירלי317 New member 3/1/07 #218 סתם כי אני מתלהבת../images/Emo9.gif אתם אולי עוד לא ראיתם, אבל קימושקה שלי הכי כשרון שיש- יצור מטורף קטן ונטול שלמות בצורה מופרעת אבל אני סתם שטותניקית שמאוהבת בה =] אם רק הייתי רוכבת כמו שצריך, מה היה נהיה מהסוסונת הזו
סתם כי אני מתלהבת../images/Emo9.gif אתם אולי עוד לא ראיתם, אבל קימושקה שלי הכי כשרון שיש- יצור מטורף קטן ונטול שלמות בצורה מופרעת אבל אני סתם שטותניקית שמאוהבת בה =] אם רק הייתי רוכבת כמו שצריך, מה היה נהיה מהסוסונת הזו
V Vintage Queen New member 2/1/07 #83 פייי יש כל כך הרבה בארץ! קוזיר קופץ מדהים ויש גם כמה סוסים ברשפון שהם בטח בין הטובים בארץ אבל כשרון זה משהו נורא בעיייתי, כי סוסים שמנצחים או סוסים שדווקא נפסלים הרבה זה לא אומר שהם כישרוניים יותר או פחות, יש השפעה מטורפת של הרוכבים...
פייי יש כל כך הרבה בארץ! קוזיר קופץ מדהים ויש גם כמה סוסים ברשפון שהם בטח בין הטובים בארץ אבל כשרון זה משהו נורא בעיייתי, כי סוסים שמנצחים או סוסים שדווקא נפסלים הרבה זה לא אומר שהם כישרוניים יותר או פחות, יש השפעה מטורפת של הרוכבים...