אוףףףףףףףףףף

אוףףףףףףףףףף

בא לי לקלל כל כך (אבל אני לא יודעת אם מותר)
אין לאנשים טיפת בושה
התנהגות של גועל נפש
ואני לא יודעת למה איכפת לי בכלל.
אוף, אני לא יכולה יותר, אני משתגעת, אני לחוצה, אני לא מרגישה את היד, לא יכולה לנשום
אוף גם כן הכל.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

רוצה לשתף?

אני בעבודה, ואני לבד...
כי או שאנשים בחופש או ש"חולים" ומפחיד לי
חוץ מזה יש לי תור לרופא, וזה מלחיץ אותי
ובכלל כל השבוע אני לא במצב טוב....

מיצי2013

New member
אוף

אוףףףףףף אוףףףףףףףף אוףףףףףףףףףף אוףףףףףףףףףף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

לגמרי.

טוב, אז זהירות...קללות בפנים

בני זונות כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שילך להזדיין העולם המסריח הזה!!!
שילכו כולם קיבינימאט!!!!!!!!!!!!!!!
וימותו וישרפו ויעלו באש ויחנקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שונאת את כולם
כולם זבל
זבל זבל זבל זבל
עולם מחורבן ומסריח
בני זונות וזהו
עצוב לי כל כך.

ליצי 16

New member
מחבקת, זה לא מתאים

זה פויה.
גם אם כתוב טריגר.
קללות איומות הן לא הדרך לפרק תסכול או כעס.
בבקשה, אל תעודדי את זה יותר.

היי ליצ'י

אני מבינה שאולי היה לך קשה לקרוא את ההודעה של בחורונת, אבל אני כן רוצה שהיא (וגם אחרים) תוכל לפרוק את הכעס שלה, ולכן, כדי לא לפגוע באחרים שיכולים להיות רגישים לקללות, ביקשתי רק שתזהיר בכותרת שההודעה מכילה קללות.
ליצ'י, הרבה פעמים, כשאנחנו אוגרים כעס ותסכול ורגשות קשים בפנים, אנחנו בסוף מוציאים אותם על מה שהכי קרוב - אנחנו עצמנו.
אני מנסה ליצור את האווירה מגוננת ותומכת בשביל כולם ולכן יש טריגרים ואזהרות. אני לא רוצה להשתיק אף אחד. בשביל זה נוצר הפורום, בשביל שנדבר על דברים ונכעס ונתמודד במקום להדחיק ולומר שזה לא חשוב.

ליצי 16

New member
מותר לדבר על זה?

על הלפרוק?
על האיך לפרוק?
אני לא חושבת שלפרוק בקללות זו דרך לפרוק, ושאת צריכה לעודד את זה.
לפרוק, כן. לפרוק בקללות, לא.
ובטח לא בעידוד שלך. את מהווה דוגמא להבדל בין טוב לבין רע.
אבל זו דעתי האישית.
אפשר לחשוב על דרכים יצירתיות יותר ושהן לא גסוּת-רוח. בעיניי זה היה נורא ולא היתה לזה שום הצדקה.
אז יופי, מעכשיו הפורום שלך יתחיל להתנהל עם קללות? (בתנאי שתהיה כותרת - כאן קללות)

אפשר לדבר על זה בהחלט

קשה למצוא איזון בין מה שמתאים לכולם ולכן יש את אמצעים כמו טריגרים ואזהרות. כמו שאת יודעת שהודעה שמכילה את המילה "טריגר" בכותרת שלה יכולה להכיל תוכן קשה, ככה את יודעת שהודעות שמכילות את המילים "זהירות, קללות בפנים" (או משהו בסגנון) יכילו קללות.
אני חושבת שהיה לנו דיון על זה בנוגע לטריגרים והדעה הרווחת הייתה שהם ישארו, כלומר, יהיה אפשר להמשיך ולכתוב טריגרים ביחד עם אזהרה מתאימה בכותרת.
את מוזמנת להעלות את הנושא לדיון של כל חברי הפורום בהודעה נפרדת וחדשה (כי קצת השתלטנו על השרשור של בחורונת. סליחה בחורונת
), אבל אני חושבת שהמצב יהיה דומה לפעם הקודמת - יהיה ניתן לקלל כאשר יש אזהרה מתאימה בכותרת.

והכי חשוב:
הפורום הזה הוא לא "שלי".
הוא שלנו.

ליצי 16

New member
מחבקת

כתבתי הפורום שלך, כי זו את שהנהגת את הנוהג של הקללות, וזו את שמנהלת את הפורום.
בכל מה שנוגע לקללות, אני לא רואה בפורום - הפורום שלנו.
אין לי עניין להעלות את הנושא לדיון, הבעתי את דעתי ואת מורת רוחי, ואני מאוד מזועזעת מהעניין.

למעלה