הנקודה
במה שכתבתי הייתה שפורום ציבורי לא יכול להתנהל על פי הצרכים והרצונות של חלק מאנשי הפורום בלבד, אלא לשאוף לשרת כמה שניתן את הרצונות והצרכים של כל אנשי הפורום.
מותר לך לחשוב ולהרגיש שקללות באשר הן זה דבר מגונה, ומותר לך להמנע מלקרוא תכנים כאלו, אבל במדינה דמוקרטית שקיים בה חופש הביטוי את לא יכולה לדרוש מכל חברי הפורום לישר קו איתך, משום שברור מחלק מההודעות שישנם אנשים שקללות זאת כן דרך שעוזרת להם להתפרק. וכל עוד ישנה הודעת אזהרה בכותרת-קשה לי להבין למה את לא יכולה פשוט לא לפתוח את ההודעה?? וזה לא משנה אם את לא מצליחה להבין איך קללות או איך דיון בתכנים מסוג אחר (שאם את זוכרת דובר על כך בשרשור אחר בעבר וגם את זה אמרת שאת לא חושבת שצריך לכתוב בפורום) מקלים על אנשים אחרים. כולנו שונים ועל כל אחד מקל משהו אחר. וכל עוד אף אחד לא כופה על מישהו אחר להחשף למשהו שהוא לא רוצה להחשף אליו, אין עם זה שום בעיה, כמו למשל במקרה הנ"ל, שבו מי שלא רוצה להחשף לתכנים מסוג מסוים, יכול פשוט לראות את הודעת האזהרה בכותרת ולא לפתוח את ההודעה.
ומחבקת היא אמנם מנהלת הפורום, ובעיני היא מנהלת טובה מאוד והצליחה להפוך את הפורום לפורום של כולנו ולא רק שלה. וכמו שאמרתי, אני לא רואה בכך שהיא אפשרה לבחורונת לכתוב את מה שהיא כתבה כדבר לא בסדר, מכיון שהיא גם אמרה לה לשים אזהרה בכותרת, ולכן אני לא רואה כאן שום בעיה ושום חוסר אחריות, אפילו להיפך.