תודה על מילות העידוד
פלורנטין..תודה על העצה..אני יודעת שאני חייבת לנדנד ולענות אותם עם פקסים ומכתבים ואני גם אעשה את זה. אבל אני כבר מתחילה להשלים עם זה כדי שאני לא אהיה לגמרי בשוק אם המאבק שלי לא יצליח. מורן, גם חברה שלי מתגייסת נורא קרוב, ב-22 ליולי, ממש עוד חודש מהיום ועוד עדיין לא נגמרו לנו הבגרויות אבל אנחנו עדיין מתכננות נסיעה לחו``ל. חוץ מזה, לא הבנתי ממך אם את במחזור גיוס הנוכחי או שנה הבאה-את בי``א או י``ב? בכל מקרה, אם את רק בי``א אז זה הולך להשתנות כמעט בטוח כי את תעברי מיונים ועניינים אחרים. אם את בי``ב אז את בטח כבר מיועדת למשהו..למה את מיועדת? מגיקל...גם אני קיבלתי אותו מכתב, באמת לא נראה לי שהם כל כך מסתכלים על הנימוקים שלנו, אני חושבת שצריך לנדנד יותר. בלקוני (אגב איך קוראים לך באמת?), אני יודעת שהטירונות של הקורס שלי היא 10 ימים וזה כי אמרו לי בבסמ``ח (בית הספר למחשבים, המקום בו אני אעבור את הקורס). בקשר לתפקיד שלך אני לא שמעתי משום מקור מהימן שזה אכן 10 ימים אבל אני כמעט בטוחה שגם הטירונות שלך תהיה 10 ימים. כדי למנוע בלבול, תאריך הגיוס שלי הוא 6.5.2002 - כלומר 6 למאי, התבלבלתי. שוב תודה לכולם על העצות ומילות העידוד (תאמינו או לא זה ממש ממש עזר לי!) נ.ב. איך היה לכם במתמטיקה? לי היה ממש טוב, אני עשיתי את ה-5 יחידות ונתנו לנו ממש שאלות קלות. לפי מה שאני שמעתי ב-4 יחידות נתנו איזה משהו מבלבל בחלק השני. בכל מקרה לי יש את שתי בחינות, אני מקנאה בכל אלה שעשו תנ``ך שנה שעברה. אני לא יודעת איך אני אמורה לסיים ללמוד 45 פרקים + נושא מסכם ביומיים, אבל העיקר שכבר ייגמר. וביום חמישי הבגרות האחרונה שלי, אני כבר לא יכולה לחכות!!