אוףףףףףףףף

אוףףףףףףףף../images/Emo67.gif../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif

היום נסענו בערב ליומולדת של הבן של גיסתי... הילדים השתוללו כמו תמיד ואז בכי.... אני ניגשת לתומר ואני רואה שחצי שן שלה פשוט נשברה ולי נשבר הלב... אחרי חצי דקה היא כבר לא בכתה וחזרה להשתולל כאילו כלום, אבל לי עד עכשיו כואב וגם דיי מפריע (אסתטית). כ"כ כאב לי שכואב לה והיא סתם משחקת עם הלשון בין השבר לשן שנשארה אוףףףף, זה גם שינה לה את החיוך המקסים והמטרף שלה... מזל שזה רק השיניים החלביות, אבל עכשיו צריך לחכות כמה שנים עד שיתחלפו לה

odeia

New member
פנינה, שווה ללכת לבדוק את השן

אצל רופא שיניים, אולי צריך לשייף את השן כדי שלא תפצע את הילדה.

מירי,

New member
קודם כל לבדוק...

יכול להיות שהפגיעה היתה בשן פנימה... לי יש שן שבורה בערך מגיל 7 (לא שיני חלב כמובן - קצת השווצות על האופניים ו....) כל רופא שיניים שפוגש אותי מרגיש צורך לתקן לי אותה - אני לא מוכנה בשום אופן , זה חלק ממני.....

אוי, מסכנה תומר!!! ../images/Emo7.gif

לי גם היתה שן קדמית שבורה כמה שנים בתור ילדה וזה היה דוקא חמוד, אבל כשגדלתי כמובן תקנו לי אותה! וחוץ מזה כשהיא לא מתלוננת ורק משחקת עם השן אז באמת לא כואב לה אז לא כ"כ נורא! בהצלחה!

meira

New member
שווה לבדוק שלא זז משהו

וכשהשן הקבועה תצמח היא לא תהיה בכיוון הנכון... וטוב שלא כואב יותר.

anat30g

New member
ללכת לרופא שינים

ולבדוק שהשבר הוא לא הגיע למוח של השן - לחלק הפנימי - אם כן - השן עלולה להשחיר וצריך להיות במעקב כי זה עלול לפגוע בשן שמתחת. הבכור שלי נפל מאופנים בגיל שנה וחצי ושבר את השן - מאז היינו באים לרופאה מידי חצי שנה לביקורת לבדוק שהשן עדיין מחזיקה מעמד... עד שהיא נשרה. ענת

למעלה