אוףףףף,זה פורום הכרויות נכון?

ניאו30

New member
אוףףףף,זה פורום הכרויות נכון?

אז למה רבים כאן כל הזמן?תהיו קצת יותר סבלניים אחד כלפי השני, ואם יש משהו שלא מוצא חן בעיניכם אז תתאפקו ולא חייבים להגיב על כל דבר.גם לי זה קשה לפעמים(מודה באשמה),אבל יש לפעמים תחושה של פורום מאבקים בין גברים לנשים כאן במקום פורום הכרויות.אז תנסו לשמור בבקשה על רוח יותר נחמדה אחד כלפי השני.בבקשההההההההה טוב,אז שולם-שולם-לעולם-ברוגז-ברוגז-אף פעם...ועכשיו לענין שרציתי להגיד אותו...למישהו בא לדבר בצ'ט מוקדם יותר היום?אם כן,אז אתם מוזמנים/ות לצ'ט ואני אחכה שם(אולי ייקח זמן עד שאני אענה).אני אהיה בוודאות בשעתיים הקרובות ואח"כ אהיה,אבל לא בצורה מלאה.

3שרונית

New member
פינת היעוץ היומית שליי לניאו

לא רבים, בכלל לא, פשוט יש גיל כזה שלא כ"כ יודעים להפגין רגשות אז הבנים קצת מציקים לבנות (מושכים בצמה וכאלה) והבנות..הן מציקות בחזרה. יש קנטור הדדי. בשלב זה כולם מנסים ללמוד את כולם ונבנית איזושהי "משפחה" בפורום, כמו בכל מקום יש את המציקנים, הילדים הטובים, את השובבים וכו... והכל נעשה מתוך אהבה

ניאו30

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את הפירוש שלך לעניין

אבל כמו בכל משפחה גם צריך לדעת לתקשר אחד עם השני,ואת זה עושים בעזרת שפה נעימה ומסבירת פנים(ממש כמו שעשית לי עכשיו) ולא בעזרת ירידות והעלבות אישיות.אבל את צודקת בזה שאולי צריך להבין את כל המגוון הגדול של אנשים שקיים כאן,שהרי זה פורום ציבורי ופתוח לכל(וטוב שכך). בכל מקרה,אולי זה גם חלק מ"מחלות ילדות" של הפורום,שהרי פורום חדש הננו. מצד שני,אני כותב גם בפורומים אחרים,ויש את זה גם שם...אין לאן לברוח... אז בואו לצ'ט!! נברח לשם!

לא ממש מסכים איתך....

לא רבים פה כל הזמן, לעיתים נשמעת ביקורת. לא חושב שזה יהיה נכון להתאפק במקרים מסויימים, תמיד כשיש לי מה להגיד בנושא מסויים או למישהו מישהי מסויימים- אני אגיד אותו. אני ידוע כאיש דעתן ואינני מהסס לומר את דעותיי - לא פה ולא בכל מקום בו אני גולש. קפיש?

ניאו30

New member
סבבה,כל עוד אתה מודע למחיר שיש לזה

אז קפישתי
...בסך הכל,כל בן אדם שמגיב זו בחירה שלו,ולכן אין לי בעיה עם זה.

דרורk

New member
המאבק הוא אם כל האהבה...../images/Emo13.gif

ולכן אתה לא צריך להתפלא שיש כאן קצת חיכוכים ומאבקים,שאלו בין התכונות שבונות בסופו של דבר איזשהו מערכת יחסים חמה ומתוקה...
בכל מקרה לא נתקלתי כאן במצבים לא נעימים בין החברים והחברות של הפורום הזה, כך שאני מוכן להמר שבשלב מסויים יתחילו להיווצר כאן מערכת חמימות ומתוקות

ניאו30

New member
יווווו,זה משפט שדורש הסבר דחוף!!

אהבה,מאבק...איך זה הולך ביחד? אהבה זה פשרה,נימוס,דיבור,פתיחות,כנות ועוד כל כך הרבה,אבל מאבק? מה,אין מספיק מלחמות בעולם הזה שצריך להוסיף עוד אחת?...ולא נתקלת במצבים לא נעימים בין חברי הפורום?
קבל
גדול ומתפלא! על דבר אחד אני מסכים-שייוצרו כאן מערכות יחסים חמימות בין אנשי הפורום. אולי אני זה לא דוגמא,וזה לבטח עדיין מוקדם,אבל אני כבר הרגשתי בכמה מקרים את החמימות המתוקה הזו
,כשהייתי זקוק לאיזו תמיכה בעקבות מצב מסויים שנתקלתי בו(ומי שמבין-מבין
).

ניאו30

New member
מצד שני...

אולי יש לי עוד הרבה מה ללמוד בכל הקשור לאהבה...

דרורk

New member
אהבה,מאבק. ומה שבניהם...

ידוע וברור עוד מהכתובים שזוגיות יש בה קצת מהמאבק ולמה...?בגלל שלשני הצדדים דיעות עצמאיות משלהם, רגשות שונים, טעמים שונים...ובכלל ידוע שזוגיות נשענת על שני ניגודים
, כך שבעצם מידי פעם יוצא שיוצאים זיקוקים וניצוצות קלים...
בכל מקרה המאבקים הם רק חלק שולי משאר החלקים הדי שקטים שקשורים באהבה.

ניאו30

New member
"ובכלל ידוע שזוגיות נשענת על שני

ניגודים".ידוע למי?...בהחלט ייתכן ששני ניגודים ימשכו זה לזה,אבל גם האפשרות השנייה קיימת,לא?...אני למשל אפילו חושב שהיא יותר נפוצה מהניגודים הנמשכים זה לזה.במידה מסויימת אני גם חושב שאני מחפש מישהי שיותר דומה לי מאשר שונה.אבל גם פה יכול להיות שזה רק אני
.

ניאו יקר

במשך הזמן נרקמים פה יחסים מאוד קרובים כמו משפחה וכמו בכל משפחה נורמאלית יש לפעמים מריבות, כעסים, חיוכים, צחוקים, והרבה חיבוקים וגם דמעות יהיו לצערי ואין אפשרות למנוע את זה אבל במשך הזמן לומדים להבליג לומדים להכיר, לומדים לדעת איפה לא נוגעים כשכואב ואיפה מלטפים כשצריך (להרגע גברים זה לא מה שאתם חושבים) אני בטוחה שלרובנו פה המטרה היא לא לפגוע ולהכאיב גם ככה יש לנו הרבה כאב בחוץ ופה אנחנו רוצים שיהיה חם ונעים רוצים לשתף ולהניח את הראש על הכתף כשעצוב אז ניאו אם משהו כעס נהיה כולנו סלחנים.
ושלכולנו תהיה שנה מדהימה שלווה רגועה, וכל שנבקש לו יהי.

ניאו30

New member
ייתכן שאתם צודקים/ות ../images/Emo140.gif

לא חשבתי על הפורום במובן של משפחה בה אכן יש את כל אלו. פשוט הרגשתי שדווקא בגלל שלא מכירים אחד את השני,אז כדאי להיות זהיר יותר בענינים האלו.חוץ מזה,יש לי הרגשה שהשרשור הזה קיבל משמעות לא נכונה.לא היה מדובר בביקורת,אלא פשוט ברצון לתת לפורום פנים יפות יותר. אבל בסך הכל,זה תלוי גם בי אבל לא רק בי,אלא בכל כותבי הפורום.זהו,אולי נחתום בנימה אופטימית זאת את הדיון הזה כי הוא קצת יצא פרופורציות,והיה יותר בנימה מבודחת מאשר ביקורתית. ובקשר לסליחה,באמת שאין על מה לסלוח...ובכל הקשור לתקוותך לשנה החדשה מצטרף בשמחה וברינה ומאחל זאת לכולם

straycat

New member
זה עוד כלום...

אתה צריך לראות את הריבים בפורומים אחרים... אחרי זה, תרגיש פה כמו בקייטנה....

ניאו30

New member
באמת?אולי אנחנו בפורומים שונים

לגמרי.אמנם ראיתי זאת פה ושם בקטנות בכל מיני פורומים,אבל בגדול בפורומים שאני כותב בהם יש אווירה טובה(בסך הכל),ואני חושב שגם ככה ההכרות בין האנשים טובה יותר(עובדה שיצא לי להכיר משם לא מעט אנשים טובים,שחלקם הפכו לידידים גם במציאות). העניין הוא שמשום מה,אני קולט איזה דבר שחוזר על עצמו(מוטיב) בריבים הקטנים שראיתי,וגם כאן זה מאדו בולט-מין מלחמה חצי סמויה(וחצי לא) בין גברים לנשים,כאילו ממש אויבים אחד של השני,וחשבתי-זה באמת ככה גם במציאות? אני אומר את זה כי אולי אני קצת חסר נסיון במערכות יחסים כאלו,ולא יצא לי לחוות "שנאה" כזו חזקה גם שיצא לי פה ושם(ואפילו לאחרונה) להיות בכל מיני סיטואציות לא נעימות עם בנות המין היפה. טוב,אבל זה באמת עניין לא לכאן,ובטח לא לשרשור הזה,שהתחיל כבדיחה וכרצון לשנות ונגמר כהגיג על יחסי גברים-נשים.גלגולו של שרשור קוראים לזה

ניאו30

New member
ואי,עכשיו אני מרגיש "זקן"!../images/Emo3.gif

סתם,סתם...צוחקים! אני מרגיש מאוד צעיר,הבעיה שלפעמים גם מתנהג ככה

ניאו30

New member
אכן,גם זו דרך להכיר אנשים ../images/Emo4.gif

בעצם,אולי זה גם שיקוף של העולם שבחוץ(שתמיד הרגשתי בו
האמת),אבל איפה כאן ההיכרויות?האם באמת יש כאן הכרות אמיתית כאשר אנשים כל הזמן(הגזמה,הגזמה,לא לתקוף) תוקפים ומותקפים?סתם,נקודה למחשבה... הכרות אמיתית דרך כאן זה קודם כל להבין שמאחוריי כל כינוי יש בן אדם עם רגשות ומחשבות,וגם להבין שהרבה פעמים קשה להעביר מסרים דרך המחשב. מודה שלמדתי את זה בדרך ה"קשה",בהתחלת דרכי בתפוז שפגשתי אנשים והתברר לי שמה שרואים משם(באינטרנט) לא רואים מכאן(במציאות). בכל מקרה,זו היתה רק הצעה לשיפור המצב,אבל כמובן שלא חייבים לקבל את זה וכמו שראיתי עכשיו באחד השרשורים,לא רק שלא קיבלו אלא שאף בחרו(בחר) להחריף את זה.זה פשוט חבל אני חושב,אבל כנראה שאין מה לעשות,מלבד לתרום את חלקך שהדרך הזו תהיה שונה.

למעלה