אוףףףף,זה פורום הכרויות נכון?

גם זו היכרות ניאו ידידי

למשל, השירשור ההוא - מעיד על יצרו של האדם ההוא, וכך לומדים להכיר אותו ... כמו בכל שירשור, דרך סגנון הכתיבה, הבעת הדיעה ( לטוב ולרע ), יצר הנקמה, שמירת הטינה, מילות אהבה, מכתסי אהבה, מכתבי סליחה, דיונים, הסכמות, אי הסכמות, מהכל אפשר להכיר, די בקלות אפילו. זה כמו בחיים, אותו הדבר. לא הכל לבן, יש גם דברים פחות נעימים שצריכים לעבור בדרך וללמוד מהם או ללמוד עליהם... וככה זה, בכל מקום.

ניאו30

New member
צודק ../images/Emo45.gif,יש לי עוד הרבה מה ללמוד

על החיים.היי,אני רק בן 33,כל החיים לפניי בשביל זה,הא?

אתה יודע מה ההבדל ביננו?

שאתה אומר " אני רק בן 33 ".... ואני אומר " אני כבר בן 35... " מסתבר שגם לי יש עוד מה ללמוד
, אני לא ממש חושב שכל החיים עוד לפניי, לעיתים אני פסימי מידיי וזה לא משהו שעושה לי טוב. מבחינתי זה שאני כבר בן 35 , לא עושה אותי ליותר צעיר, אלא מכביד עליי יותר. אבל טוב שיש לי ממי לקחת דוגמא ולשאוף קצת לאופטימיות , אופטימיות זהירה יש לאמר

ניאו30

New member
אכן,אופטימיות זהירה בליבי כעת ...

ואני אצטט מתוך אחד הסרטים האהובים עליי-חומות של תקווה-כשבסוף רד אומר על אנדי משהו כמו "אופטימי וחופשי כמו שרק אדם בתחילת מסע אל עבר הלא נודע מרגיש...".נכון שזה משפט מאוד מיוחד?האמת,מאוד מתאים למי שאני כיום. ופסימיות זה משהו שלא עושה טוב לאף אחד,ואת זה אומר לך פסימיסט מושבע בעברו הלא כל כך רחוק.אבל אנשים משתנים,מצבים משתנים,ולכן צריך תמיד לשמור על תקווה לשינוי ושיפור. יודע שלא קל לך בתקופה הזו(טוב,לא ממש יודע אבל אתה מבין למה אני מתכוון),ובכל זאת גם בתקופות האלו צריך לשמור על אופטימיות ונסיון לראות את התקווה.מקווה שגם אצלך בקרוב! צריך להיות חזק כדי לשמור על אותה תקווה בהמון מצבים בחיים,בייחוד שלפעמים כל מה שרוצים זה בדיוק,אבל בדיוק,ההפך! ותתפלא,אבל גם את זה אני מכיר באופן אישי מעצמי.אז אנחנו לא כל כך שונים אחד מהשני במובן הזה,אלא שלפעמים נסיבות החיים גורמות לנו להתנהג בצורה שונה. האמת,טוב שיש אנשים שונים בעולם,אחרת הוא היה מאוד מאוד משעמם,לא?

אמת, התקופה הנוכחית מאד קשה לי

אתה יודע במה מדובר.... חלק מזה בכל אופן. עליות וירידות בתקופה הזו, מן הסתם זה מקרין גם על הרצון שלי להיכנס לקשר, מהסס רבות בסוגיה ובהחלט לא ממהר כרגע להיכנס לקשר אף על פי שאני מאד מאד רוצה וצריך. נכון, נסיבות החיים גורמות לנו כנראה להתנהג שונה, בכל זאת אנחנו שני בני אדם שונים במקצת באופיינו , בצורת החשיבה שלנו. יש ימים שבהם אני יותר אופטימי ויש ימים שבהם אני יותר פסימי, אבל בראייה כללית יותר אני חושב שאני שואף לאופטימיות שאי פעם הכל יסתדר לי ומי יודע אולי אמצא את אשר אני מחפש. אני זז לי לעשות כמה מטלות פה בעבודה, אז לילה טוב ורגוע שיהיה לנו ידידי

ניאו30

New member
../images/Emo51.gif ואם כבר מדברים על זה...

אתה יודע שלפעמים יש לי צורך לדבר "יותר מדיי",גם במסגרות כאלו,והמזל שלי לפעמים הוא שיש הגבלת מילים(כנראה שזה נועד לאנשים כמוני!
).מצד שני,הרבה פעמים זה גרם לי להשמיט דברים שרציתי לומר,וגם בכרטיס שלי זה קרה,אבל כאן זה פחות קריטי כי יש גם את הבלוג שלי.

להרגע אנשים

אני די חדשה פה מחפשת תמיכה במצבי הקשה כרגע ולפי מה שאני קוראת יש כאן המון מאבקי כוח והתנצחות מילולית בחיי שזה לא עושה רושם חיובי לגבי הפורום אנא הרגעו והיו סובלניים אחד כלפי השני לימדו לקבל את השוני אחד מן השני הרי שוני זה כל היופי

נשבעת לך

שאין הרבה כזה :) אחל'ה פורום יש כאן אז לפעמים קורה, זה טבע האדם, אז מחליקים וממשיכים... אני "בעלת השמחה" ולא לוקחת את הדברים קשה... אז למה לך?

MaYcHuK

New member
משועממת בכל מקום בו יש יותר מאדם

אחד יהיו ויכוחים והתנצחויות. אין פה הרבה כאלה ורוב האנשים פה הם אנשים חביבים למדיי. בעיה קצת לקלוט טון של מישהו בצורה הנכונה כשמקלידים ולא שומעים את הטון דיבור. בל נשכח שכולנו אנשים עם אופי שונה יש ציניים, יש שלא, יש הומוריסטים שההומור שלהם מצחיק את עצמם אך לא את האחר בקצור כולנו קשת רחבה ! וכן יש את אלה שרק מחפשים להתנגח, להשמיץ, להשפיל וכו' כי כנראה נגרמת להם הנאה מזה. בכל מקרה הפורום הזה זה פורום טוב, אין הרבה התנצחויות פה והבסיס הוא טוב. אל תתני לאחד או שניים להרוס לך את ההנאה בלכתוב פה. בהצלחה יקירתי!

ניאו30

New member
מצטרף לבקשה ../images/Emo45.gif +תהייה ../images/Emo4.gif

אני הרי פתחתי הודעה דומה אתמול,את היום...מעניין מי יפתח כזו מחר? אז הכי טוב זה פשוט למנוע את זה מראש(חכם נמנע להכנס ממצבים שפיקח יודע לצאת מהם,כמו שנאמר,אם אני זוכר נכון את המשפט). חוץ מזה,יש לי איזו תהייה-האם יש לפורום כאן מנהלת פורום?אם כן,האם היא תואיל גם להתערב בעניין כדי למנוע השנות של שרשורים כאלו?או שלפחות תכתוב ב"הודעת המנהל" איזה סוג של גבולות,למשל...או משהו כזה...או שאולי זה רק מפריע לשנינו.

קצת תמים מצידך

לדעתי לחשוב שאם המנהלת תפרסם הודעה שבה היא מבקשת לא להשמיץ או תשים את זה ב"ראשי" או בהודעת המנהלת או בכל מקום אחר זה יעזור... באמת נראה לך שמי שנכנס להשמיץ או לסגור חשבון יציץ רגע בדברי המנהלת ויגיד לעצמו "אופס, אסור להשמיץ כאן...." ? אולי פשוט תשלימו שבכל כיתה/פלוגה/משרד/מחלקה/בית ופורום שבו יש בני אדם... מידי פעם צצים גם הצדדים האלו... להחליק ולהמשיך הלאה נכון לא תענוג גדול לראות שרשורים כאלו אבל הקהל בלבד קובע עד כמה חוזק יש לאותם שרשורים על ידי כמות תשומת הלב שהוא נותן להם.... כך שהתקופה הכי טובה היא התעלמות...תאמין לי זה הדבר היחיד שישתיק חיידקים ובקטריות ופטריות ושאר ירקות...

למעלה