אוףףף,איזה יום

עדי 5

New member
אוףףף,איזה יום

תכננתיל צאת לקניות עם דרור וטל ופתאם גיליתי שבעלי לקח את המפתחות שלי איתו לעבודה. ין לי מפתח רזרבי ואני תקועה בבית. חוץ מזה שדרור ער משעה 9 ומסרב להרדם,צורח כל הזמן,מסרב לינוק והוא כזה אומלל. אוף אוף אוף אין לי כוח

הילהל

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ימים כאלה

היה צריך למחוק מלוח השנה!

../images/Emo24.gif נשמע שלא רק שדרור "מבשל"

לך משהו, אלא העולם בישל לך משהו הבוקר... מבאס. אמבטיה ארוכה לדרור (יכולה לעזור נגד ה-כ-ל כמעט). פיצוי לך מהבעל בדרך חזרה מהעבודה. ותגידי לו להיות מקורי קצת
.

באסה... זה הפחד הכי גדול שלי

להיתקע בבית בלי המפתחות שלי. כדאי שתארגני לך סט נוסף של מפתחות. לאמא שלי ולחמותי יש סטים של מפתחות, מקוה שלא נצטרך להזעיק אף אחת מהן.

עדי 5

New member
יש לי מפתח של הבית

אני תקועה בלי המפתח של המכונית. בינתיים דרור נרגע אחרי שצרח 4 שעות, בקבוק חלב הרגיע אותו קצת לאחר שסרב לינוק בכל תוקף
. תודה לכולכם על התמיכה

אמברון

New member
../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo25.gif

בעוד כמה שעות היום הזה ייגמר. קחי אוויר וחכי בסבלנות
. דרור מוציא שיניים? הוא הצליח לישון קצת?

עדי 5

New member
אין לי מושג לגבי שיניים

ניסיתי לחפש משהו חדש בפה ולא מצאתי כלום. לפחות הוא נרדם ואני מקווה שיתעורר כמו חדש

nubi

New member
אם לא הייתי חולה

ומסכנה בבית הייתי באה אליך

nubi

New member
מאתמול בלילה

התחרפנתי לחלוטין. סיימתי תורנות במיון, ובדרך הביתה מכפ"ס עצרתי להקיא כמה פעמים. הגעתי הביתה כבר עם חום וצמרמורות והיום כבר עשיתי לי יום חופש. משום מה האיכס הזה ממשיך...

עדי 5

New member
איך את מסתדרת עם שי?

אני מקווה שאת במגמת התאוששות. דוקא עכשו שאנחנו כמעט שכנות את נוסעת כל יום רחוק ממני

nubi

New member
אמא שלי

מאוד עזרה לי (היא אגב, די עוזרת לי בזמן האחרון).

אמאורית

New member
עדידוש../images/Emo25.gif

חמודה, איזה יום, מקווה שכשיואב יחזור הוא יפצה אותכם על העניין... איך את מתכוננת לקראת שנה הבאה? כבר בהכנות? וכמובן
למצברוחחחח

עדי 5

New member
ההכנות בעיצומן

במקביל להכנות לבית ספר יש הכנות לבר מצוה של איתי כך שאנחנו עסוקים מאד מאד. לבית ספר כמעט הכל מוכן

למעלה