אוףףף,איזה יום

אמאורית

New member
מתי הבר מצוה?

אני בטוחה שאתם סופר עסוקים! אני עם שניים ועסוקה עד מעל הראש... אז אתם...

עדי 5

New member
בר המצוה בשבת נוח

מיד אחרי סוכות, זה יוצא ב15 באוקטובר

אוי יקירתי - כל כך מוכר ../images/Emo24.gif

אוטוטו החופש נגמר ויהיה הרבה יותר קל. חוץ מזה - תמיד תשאירי מפתח רזרבה - זה תמיד טוב. אגב? יכול להיות שיום כיפור יוצא השנה בשישי ושבת? סתם שאלת

עדי 5

New member
שיעבור כבר,אני כל כך עייפה

3 הילדים הגדולים נסעו ליום כיף עם ההרים שלי כך שאני רק עם שני הקטנים. טל נורא מסכנה כי כל הבוקר דרור היה על הידיים והיא בקושי זכתה לאמא. ברגע שבעלי יבוא אני רצה לבית ספר לישיבתצ ועד הורים לקראת השנה החדשה. מחר כולו לבישולים כי אחים של בעלי אצלי לארוחת צהרים וזה די ה4בה אנשים ביחד(טפו טפו טפו)

עדי 5

New member
עדכון,ישנו שלושתינו

דרור כמעט 3 שעות וטל ואני בערך שעתיים. דרור התעורר באצמע וינק כמו תמיד ועכשו הוא התעורר עם מצב רוח טוב,חייכן כרגיל. לדעתי הוא טיפה חם ואני מקווה שזה סימן להתפתחויות.

אוי עדידו'ש רשמתי ארוך והתפוז מחק

לי את זה איזה יום עבר עליך מקווה שהיתאוששת שיואב פיצה על הכל שדרור נירגע ולבית הספר שלום שהיהי לך סוף שבוע נעים וכייפי שרי

וחשבתי על עוד משהו../images/Emo6.gif

אולי יואב עשה בכוונה תחילה יאנו בזדון והחביא לך את המפתחות בכדי שלא תוכלי......... השלימי את החסר
חולה עליך הכל בצחוק כמובן
אגב היית יום שבת בגלי? פיספסתי אותך או שלא יצא לך לקפוץ לילה טוב
שרי

עדי 5

New member
חחחח,גנובה

הוא היה צריך לקחת גם את הכרטיס אשראי. יואב לא פיצה ולא נעליים. הוא הגיע כל כך עייף,נתן לי את המפתחות ואני ברחתי לישיבה,משם לקניות ביוניברס. חזרתי בשעה 23:50 ,ואני עדיין מבשלת לשבת. הלילה עוד ארוךךךךךךךךךךךךך. אגב,לא הגעתי במוצ"ש. תבדקי לי עם עוד נשאר מה שרציתי,טוב?!

גילור

New member
מצטרפת לכל מילה של יעל (ברשותך../images/Emo13.gif )

ומצרפת
ענקי משלי.

עדי 5

New member
זה שאני אוהבת אתכם אתם יודעים,נכון?

איזה כיף שהיום יום חדש וטוב יותר. איזה כיף שהגיעה השבת. שבת שלום לכולם ממני

למעלה