אוףףף

אוףףף../images/Emo58.gif

בעונה ה3..רשום באתר שהעיפו את אן... אז נשארו 3...אמנדה..היא לא יפה בתמונות..אחת מכוערת..אווה..ויא יא שלדעתי תיזכה...

ortallosh

New member
את צודקת!!

אווה הזו סתם פקצה.... יא יא מהממת לדעתי היא תזכה ואמנדה יש כישרון אבל לא יודעת...

rotemi26

New member
נכון.... ../images/Emo58.gif

מזה התעצבתי שהעיפו את אן... היא הייתה המעודפת שלי.... :(... אבל גם יאיא יפה, אמנדה נחמדה ואווה... היא לא משהו מיוחד...

Rotten Apple

New member
יש לי כמה דברים להגיד. - ספויילר

- איך אתן רואות את העונה השלישית? לפי מה שראיתי בתמונות של המשתתפות בעונה ה3 יש שם ממש יפות.. יש איזו אחת עם עיניים ממש מדהימות.. - בקשר לעונה השניה - סיומרה הזאת ממש מעצבנת והיא בכלל לא יפה לטעמי.. קייטי בכיינית מעצבנת שתעוף כבר!! מה משאירים אותן בכלל? ומעיפים את ג'אנשה החמודה הזאת? היא הרבה יותר מקצוענית מקייטי.. זה מזכיר לי שהשאירו כל כך הרבה זמן את הנזירה הזאת בעונה הראשונה ..שכחתי איך קוראים לה.. הא.. ויואנה פשוט מדהימה! אוקיי.. נסחפתי קצת.. רק רציתי לדעת איך רואים את העונה השלישית..=) עדן.

mkarin

New member
אין לי מושג איך רואים,

אבל בטאגליינס יש תמונות של הבנות מהעונה השלישית.

../images/Emo58.gif-משהו שישמח אותך.

סיומרה מנופת בפרק הבא. [אח"כ קייטי, ואח"כ קמיל]

אני ממש לא רואה..

אני נכנס לאתר הרשמי ומסתכל בדף של העונה ה3...ואני כבר מבין לבד ועושה לעצמי מסקנות בראש..חחח ויש שם תקציר מכל פרק..

Guy K

New member
אתה חייב לראות את הפרקים

הם בכלל לא דומים לתמונות. לפי התמונות - כולן מכוערות והמנצחת היתה צריכה להיות נוראל או ניקול שהצטלמו יותר טוב מהשאר.

בבקשה לא לענות לשאלות האלה בכותרת..

אל תספרו על ההדחות של העונה השלישית בכותרות, אלא רק בפנים, עם סימון של ספויילר. תודה.

היי אני חדשה...

קוראים לי עדי ואני צופה בטופ מודל... עכשיו רציתי לדעת מאיפה אתם מורידים או מאיפה אתם צופים בעונה השלישית.... ניסיתי לחפש בקאזה אבל זה לא מוצא לי... אגב בפורום הזה יש לכם תמונות מהממות....

תקווה4

New member
כןןן מזה התעצבנתי!!../images/Emo46.gif

אני מזה אוהבתתתת את אן~~!!!~!!!!! היא המעודפת שלי!!@ הם מזה מטומטמים שהם העיפו אותה:( אבל אתם לא מבינים נכון אחרי כל פעם שמישהי עפה יש צאט איתה באתר של UPN? אז הייתי שם בשל אןן ובחרו אחת מהשאלות שלייייי והיא ענתה עליה@@@@!!!!!!! גאדדדדדד הרגע הכי מאושר בחייייייייי!!

למעלה