אוףףף

rotemi26

New member
הוציאו אותה בגלל שהתמונה שלה לא

יצאה טוב....... אוף! איזה עיצבון! היא הייתה כל כך מושלמת....!!

Guy K

New member
הגיע הזמן שהיא תעזוב ../images/Emo58.gif

אני מאוד אהבתי את אן מההתחלה אבל בפרקים האחרונים היא היתה כל כך עסוקה במריבות בינה לבין אווה ונוראל שכבר לא היה לה שום סיכוי. חוץ מזה, היא פשוט לא הצליחה ללמוד כלום! איך היא יכולה לנצח כשהתמונות שלה כל כך סתמיות? אווה היא המלכה הבלתי מעורערת של התוכנית. היא יפהפיה ומצטלמת מדהים. ברגע שתראו את הפרקים האלה תשתכנעו בעצמכם. אמאנדה מעצבנת לחלוטין אבל מצטלמת נהדר! רק חבל שכשהיא לא מצטלמת היא נראית כמו הומלסית
ויאיא יפה אבל יש לה כמה חסרונות. היא לא מיוחדת, יש לה עור פנים מבחיל, ויש לה אופי שחצני ומרגיז. אני לא חושב שיש סיכוי שהיא תנצח.

תקווה4

New member
התמונות זה לא הכל...

היא הייתה הכי טובה בפרסומת היא מצויינת בRUNWAY
קטן למטה והייתה מקום 2 בGOSEES אוקיי אז התמונות שלה לא היו משהו אבל היו 2 שהם ממש ממש יפות יש לה פוטנציאל גדול אפילו מארק באור אמר!! הייתי מזה עצובה כשהיא הלכה אבל היא בטוח תצליח אחרי התוכנית! אווה אני ממשש מתה עליה היא ממש התייחסה לאן יפה עוד אחרי כל מה שהיא עשתה לה אני מקווה או שאווה תנצח או אמאנדה היא ממש מהממת ומצחיקה!

ortallosh

New member
או שתכנסי לאתר הרישמי של הסדרה

ויש גם פה בפורום שרשור של תמונות צריף פשוט לחפש..

תקווה4

New member
../images/Emo58.gifזה ממש מסובך

אני בכל זאת אנסה להסביר אןן המדהימה:) ואווה היו חברות הכי טובות מההתחלה והכל אח"כ אן אווה ונוראל הפכו לשלישיית !PINK POSITIVE ואז כשהם היו בטוקיו אז אווה עשתה את הפרסומת שלה ממש גרועה אז היא הלכה לאן ואמרה לה שהיא מקווה שנוראל לא תצליח ( לדעתי היא אמרה את זה כי היא הייתה נורא מבוהל ומתוסכלת מיזה שהיא לא הצליחה) עכשיו אן לקחה את זה ממש קשה שהיא אומרת כזה דבר על חברה ממש טובה שלהן וחשבה אם אווה אומרת גם דברים כאלה עליה? ואז הם היו בארוחה והיא התחילה לכעוס עליה וזה וסיפרה את זה מול כולם וכולם כזה כעסו על אווה:( ואז אווה החמודה בפרק אחרי זה זכתה במשהו של תלבושת רחוב ובחרה לקחת את אן! איתה והם קיבלו פנינים והכל ואווה כל הזמן אמרה שהיא נורא אוהבת את אן ומתפללת שהיא תצליח וזה בזמן אמרה שאן מקווה שאווה תלך ולא תצליח ואז בסוף כשהעיפו את אן:( אז היא לא חיבקה את אווה לפני שהיא הלכה והפנתה לה תגב שלה!! זה איכשהו מה שאן עשתה לאווה אבל אנחנו לא יודעים כל מה שקרה כי העורכים לא מראים הכל אז לא לשפוט את אן!

Guy K

New member
והנה כל הפרטים המלאים (ספוילר)

אן לסבית וכשהיא הגיעה לסדרה היא ישר התחברה עם אווה. כנראה שהיא נדלקה עליה, זה לא מאוד ברור, אבל בכל מקרה כל הזמן ראו את אן מתרוצצץ אחרי אווה. אפילו בהתחלה כשהן בחרו חדרים, אווה החליטה לישון בסלון כדי לא היה מקום, ואן נכנסה להיסטריה והתחילה לבכות כשהיא צועקת "אני אוהבת אותך יותר מהכל וזה פוגע בי שזה לא מספיק חשוב לך שנישן באותו החדר".. הקיצר, דרמות. מפה לשם אן הפנימה שאווה לא לסבית אבל נשארה חברה טובה שלה, עד שנוראל נכנסה לתמונה. היא ואן התנשקו (אן אח"כ אמרה שזו היתה הנשיקה הראשונה של נוראל עם בחורה, אבל שהיא - אן - כבר התנשקה עם בנות קודם) ומאז אן כבר העדיפה את נוראל על אווה. היא התחילה לשבת לידה כל הזמן וכרכרה מסביבה כמו שכרכרה תמיד מסביב לאווה - אבל עדיין נשארה חברה של אווה. אחרי שאווה אמרה שהיא מקווה שמישהי מהבנות תכשל בתחרות, אן שאלה אם היא מתכוונת אליה ואווה אמרה שלא - אז כולם הבינו שאווה התכוונה לנוראל. אן רצה להגן על נוראל המסכנה ומאז היא ואווה מסוכסכות אימים. עוד קצת אחר כך הן התחילו לריב על כל דבר. כשנוראל עפה, אן בכתה יותר ממנה. היא כל הזמן קיוותה שאווה תעוף, אבל היתה הבאה שנשלחה הביתה. בכל מקרה, אווה המשיכה הלאה וניצחה בתחרות. רק תחשבו מה היה קורה אם היא היתה מתפתה לחיזורים של אן: היא היתה כל כך עסוקה ברומנטיקה שלא היה לה זמן לנצח

תקווה4

New member
היא לא

אן ממש לא לסבית!! יש לה גם חבר.. והיא אמרה גם בכל מיני ראיונות שהיא לא לסבית!!

למעלה