M Macphista New member 2/8/13 #131 אני כבר קראתי תיאורים ארוכים על הטעם המובחר שלו בבגדים ושאחרים צוחקים עליו על זה.
Shiri from the block Active member 2/8/13 #1 כולם רוצים את דנריז וג'ון ביחד!!! ומי שלא רוצה בעיה אצלו
Shiri from the block Active member 2/8/13 #1 יווו גם בזה הקדמת אותי תזהרי שאני לא אביא לך שישבית אותך עד שאני אעקוף אותך בבאפי ומשחקי הכס
M Macphista New member 1/8/13 #50 מישהו רוצה להתמודד מול רורי גילמור? מסתבר שרורי גילמור קראה 339 ספרים במהלך הסדרה. מישהו/י רוצה לנסות להשוות אותו/ה אליה? http://www.listchallenges.com/rory-gilmore-reading-challenge
מישהו רוצה להתמודד מול רורי גילמור? מסתבר שרורי גילמור קראה 339 ספרים במהלך הסדרה. מישהו/י רוצה לנסות להשוות אותו/ה אליה? http://www.listchallenges.com/rory-gilmore-reading-challenge
Shiri from the block Active member 2/8/13 #1 אני אפילו לא רוצה להגיד את הכמות ספרים שלי חח זה יהיה מביך לעומת כל האנשים שיש פה בפורום אני רק אגיד שזה פחות מ-20 כדי שזה ישמע פחות רע
אני אפילו לא רוצה להגיד את הכמות ספרים שלי חח זה יהיה מביך לעומת כל האנשים שיש פה בפורום אני רק אגיד שזה פחות מ-20 כדי שזה ישמע פחות רע
S shirush3 New member 2/8/13 #96 זה בסדר גם אצלי זה משהו כזה אבל יש שם מלא ספרים שהם ברשימה שאני רוצה לקרוא
א אנטיבס300 New member 2/8/13 #83 אחרי שהתביישתי לי מצאתי שם ספר שמאוד עשה לי חשק לקרוא אותו, משהו בשם שלו קפץ לי לעין, לא שמעתי עליו לפני: "וויקד" (אחרי חיפושים קצרים ברשת: "מרשעת" בעברית) שזה בעצם על המכשפה הרעה אלפבה (ככה קוראים לה?) מארץ עוץ, בקיצור נוסף לרשימת הקריאה שלי!
אחרי שהתביישתי לי מצאתי שם ספר שמאוד עשה לי חשק לקרוא אותו, משהו בשם שלו קפץ לי לעין, לא שמעתי עליו לפני: "וויקד" (אחרי חיפושים קצרים ברשת: "מרשעת" בעברית) שזה בעצם על המכשפה הרעה אלפבה (ככה קוראים לה?) מארץ עוץ, בקיצור נוסף לרשימת הקריאה שלי!
M Macphista New member 2/8/13 #85 כתבתי על הספר הזה לפני כמה זמן ועוד מישהי כאן קראה אותו. קיצור, הספר לא משהו בכלל. המחמזר הרבה יותר טוב.
כתבתי על הספר הזה לפני כמה זמן ועוד מישהי כאן קראה אותו. קיצור, הספר לא משהו בכלל. המחמזר הרבה יותר טוב.
A AngeldeEsperanza New member 1/8/13 #59 Divergent קראתי את הספר הראשון והוא ממש טוב! יוצא סרט ב2014... והיום קיבלתי את הספר הראשון והשני חתום ע"י המחברת כי זכיתי באיזשהי תחרות של ET Canada ערכו
Divergent קראתי את הספר הראשון והוא ממש טוב! יוצא סרט ב2014... והיום קיבלתי את הספר הראשון והשני חתום ע"י המחברת כי זכיתי באיזשהי תחרות של ET Canada ערכו