אוף אוף איזה עצבים...

פשושולה

New member
אוף אוף איזה עצבים...../images/Emo46.gif

אחרי שחשבתי שכבר פתרתי את בעיות ההורים שלי/של בעלי, ניכנס לו אלמנט חדש לתמונה... חמי הוא איש מקסים ועדין, אבל מנותק מהעולם. הוא איש עובד קשה אבל חסר כל כישורים חברתיים מכל סוג שהוא. למותר להוסיף שחמותי היא הדומיננטית בבית, והוא די שקט, בלשון ההמעטה. אבל, הוא ממש פסיבי-אגרסיבי: לפני כמה ימים הוא ביקש לבוא לבקר את עדן - בינינו - זה שהוא מבקש מראשד ולא סתם מגיע, כמו שהיה לאורך כל חופשת הלידה שלי, זה כבר שיפור. הסברתי שאני לא אהיה בבית. שאל לאן הולכת. אמרתי שלקניון לקנות מתנות לימי הולדת. אמר שיבוא לקניון. אמרתי שלא בטוחה בשעה ובקניון, אמר שיבוא. ביקשתי שלא, כי זה כובל אותי ומחוייב אותי, אמר שלא נורא אם לא אהיה שם, אבל הוא יבואץ. ביקשתי שוב שלא, טהזכרתי לו שלמחרת הוא יהיה עם עדן כל היום - היה לנו יום נישואין וההורים של בעלי שמרו על הילדה מ - 12 עד 5. לבסוף הוא נכנע. לפני יומיים, הוא אמר לבעלי שהוא רוצה לבוא היום. צביקה הסביר שאני בחופש ומסתובבת עם הילדה ושזה לא מתאים. אמר האיש בסדר. אתמול שאל שוב. שוב הסביר הבעל שעדיין אני בחופש היום... והיום בבוקר שאל שוב, ואחרי שקיבל תשובה שלילית, פשוט הגיע!!! למותר לציין שהפיוזים קפצו לי, וגם לבעל, שהבטיח שיחה נוקבת עם האדון עוד היום, תחת האיום (על הסבא) שאם הוא לא מבין כשהבעל מסביר לו, אז אני אסביר לו בצורה שלא תשתמע לשתי פנים. לא מעצבן?? במקום להיות פשוט חסר נימוס, הוא עושה מה שהוא רוצה, בשקט בשקט, ובלי להתחשב באף אחד. זה לא פחות גרוע מאישתו שתחיה... בכל אופו, אם הוא פסיב אגרסיב, אני לחלוטין אגרסיב, וזה מה שיובהר בפעם הבאה

משוש30

New member
אוף מה יהיה איתם??? ../images/Emo24.gif

אבל אני מבינה שזה לא מנע ממך הסתובבות...מה אמרת לו כשהוא הגיע?

פשושולה

New member
זה לא בדיוק...

הוא פשוט הצטרף לאבא שלי, שברגע האחרון לקח את הילדונת מהגן כי ניתקעתי באיזה פקק, והלכו להם שני הסבים לטייל בגן עם ילדונת אחת קטנה וישנה. אחרי חצי שעה הגעתי הביתה, ואז גיליתי שגם חמי בא, ואחרי 10 דקות שמעתי את הילדונת זועקת מלמטה. ריצה מטורפת לעברה הצילה את הנסיכה הבוכיה ממלתעות העגלה ושני הגברים אובדי העצות, ואחרי שאבא שלי פנה לדרכו נישארתי עם חמי הלא קומוניקטיבי בוהה בי ובילדה, ומנסה לקחת אותה כל שניה שהיא מפסיקה לבכות כי היא עלי, רק בשביל להחזיר לי אותה שניה אחרי זה כי היא מתחילה לבכות כשהיא עליו. בקיצור, מרוב עצבים הלכתי לסופר, סתם, לשעה, רק עד שהוא ילך.

new mermaid

New member
אלוהים, הייתי מתעלפת מעצבים!../images/Emo46.gif

באותה שניה שהייתי פותחת את הדלת ורואה אותו הייתי: א. פותחת רק חריץ ואומרת שאני באמצע המקלחת, או ב. אומרת "אוי, חבל שטרחת לבוא עד לפה. אני בדיוק יוצאת!" מרימה את עדן ואת התיק וצועדת החוצה (לא משנה שאני בתחתונים ועדיין לא ציחצחתי שיניים
) איזו קריזה! מה עשית?

פשושולה

New member
אז זהו, שכמעט...

פירוט למעלה...(בקצרה, אכן יצאתי מהבית לסופר. ניג'ס שזה מכה פשוט).

באמת מרגיז,אבל נקודה למחשבה...

שמתי את עצמי בנעליו של האיש המבוגר עם החסכים החברתיים,שחורג ממנהגו ומנסה לתאם להגיע ולראות את הנכדה שלו,פעם,ועוד פעם,ושוב... (לא יודעת למה היה לו פתאום כ"כ דחוף,אולי רצה לשמח את עצמו בהסנפת נכדה?), בסוף החליט לחזור לסורו ולצוץ ללא תאום,כי כשהוא ניסה לתאם לא הצליח לו. בכל מקרה זה מרגיז ומיותר לצוץ ללא תאום,אבל פתאום קצת ריחמתי עליו...

פשושולה

New member
אבל באמת שאין לו חסכים מיוחדים,

הם רואים אותה איזה פעמיים שלוש בשבוע, לפחות לשעה וחצי כל פעם, במיוחד כתקופת החגים. אז לצערי, אני לא מוצאת רחמים בליבי.

new mermaid

New member
את כ"כ טובת../images/Emo23.gif ברצינות, לא בציניות

בחיי שעשית לי עצוב, אבל אני כנראה לא כזו טובה - הייתי חוטפת קריזה... פשוש, זה היה בתחתונים שהלכת לסופר?

כן, עם כל כמה שזה מרגיז

קראתי את הדברים וריחמתי עליו. כמה דחיות הוא מוכן לעבור, רק כדי להיות קרוב לנכדה, שגם היא בדרכה הפעוטה, דוחפת אותו מעליה. קצת עצוב. אבל אני מניחה, שזה סיפור החיים שלו, כפי שהוא היה שותף לכתיבתו. ולא שזה צריך להיות על הגב שלך, ואני מבינה מאוד לליבך, וזקוקה מאוד לספייס שלי, אחרת אני בסיכון התחרפנות.

רות י

New member
שמעי, מהתיאור שלך נשמע שחמך סובל

מאזושהי פגיעה או התחלה של אלצהיימר או משהו בסגנון. כמובן שאני לא אשת מקצוע ולא מבינה בזה בכלל, אבל פשוט מכירה את זה מסיפורים של אנשים קרובים, וזה מתחיל ככה, בקטן. בחוסר תקשורת, חוסר הבנה, שואלים שאלות מליון פעם, שוכחים את התשובה, עושים מה שרוצים. מאד מקווה שאני סתם טועה ומטעה, אבל זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש למקרא התיאור שלך.

משוש30

New member
מההכרות עם החמות הוא סתם מוזר

זה לא אלצהימר זו באמת בעיה בתקשורת חברתית

אפרת12

New member
ואני פשוט נשארתי ככה ../images/Emo2.gif

אני מקוה שאיזו שיחת הבהרה תאפס אותו. אבל - יש אנשים כאלה. משוטטות בפורומים אני יכולה להגיד...

פשושולה

New member
אז הבעל מוסר שהיתה שיחת הבהרה נוקבת

והמעשים לא יחזרו על עצמם. לא בטוח שאני קונה את זה בעיניים עצומות, אבל זה מה יש בשלב זה. החם גם יודע שבסיבוב הבא הוא יתקל בי, ולא בבן שלו... תחזיקו אצבעות לרגיעה זמנית לפחות.

טיפוטף

New member
נשמע לי פשוט... מוזר.

ליקוי חמור בתקשורת אישית? משבר נפשי? התחלה של בעיה רפואית? לא יודעת. מסתובבים בינינו באמת הרבה אנשים עם דפוסי התנהגות מוזרים. ובאמת, שקצת ריחמתי עליו למקרא השתשלות העניינים. כלומר, אני מבינה אותך, יש להניח שגם סבלנותי שלי היתה פוקעת, אבל אני קצת מרחמת עליו, על ההשפלות שהוא עבור בשביל לפגוש את הנכדה ובסוף עוד חטף על הראש. העצה היחידה שאני יכולה לתת, הוא לשמור את האנרגיות לקשיים המשמעותיים בחיים. כלומר, נכונו לכם עוד בעיות באמת קשות בעתיד, בכל מיני תחומים, חבל להתכסח על שטויות - את והוריו, אתם והוריו, את ובעלך - על דברים כאלה. כדאי לנסות לפתור בעיות כאלה בדרכי נועם.

lulyK

New member
מחזיקה לך אצבעות.

לנו יש שיטה שבד"כ עובדת, אנחנו קוראים לה "לערפל".

אמברון

New member
קצת חמלה למבוגרים לא תהרוג אותנו

אני דווקא נוטה לרחם עליו. ההתעקשות שלו להגיע יכולה למד כמה דברים: 1. הוא אוהב את עדן אהבה ענקית - ועל זה לפחות חייבים לפרגן לו. 2. הוא משועמם עד מוות ומחפש דברים שיהיה לו נעים לעשות - נכדה זה פיתרון נהדר להפגת שיעמום של סבים אוהבים. 3. הוא במצוקה רגשית גדולה, לכן מחפש חברה וכופה את עצמו עליכם. 4. הוא מרוכז בצרכים שלו (מאיזו שהיא סיבה) ולא מצליח להבין את המצוקה שלך ואת הרצון שלך לפרטיות. 5. הוא אוהב אתכם (וגם אותך!) ולא יודע להגיד את זה. הוא מחפש את הקירבה שלכם בדרך הזאת משום שזאת הדרך היחידה שהוא כנראה מכיר... תנסי לנתק את הכעס שלך כלפיו ולהסתכל על הדברים בעין ביקורתית. אולי זה יאפשר לך לכעוס קצת פחות

אביטלתל

New member
עם כל העצבים הכרוכים במצב

מה שעלה לי בראש בזמן שקראתי את ההודעה שלך, זה שהסבא בטח מאוד מאוד רוצה לראות את הנכד ודבר שני - אני לא יודעת מה גילו, אבל אולי יש פגיעה בזיכרון ? בכל מקרה, כדאי שמקרים כאלה פשוט להציע אלטרנטיבה אחרת לזמן ביקור. תציעו אתם זמן ביקור שיתאים לכם, זה נראה הכי פשוט.

למעלה