אוף איזה פרק מרגיז....

pomelit

New member
דווקא לא הפריע לי

קודם כל אסי דיין הוא איש גדול - וזה כן משפיע. מהניסיון שלי בכמה קליניקות (עם אותו מטפל) הכיסאות עומדים בזווית של 90 מעלות, במרחק של כ 90 ס"מ-מטר כדי שיהיה מספיק מרווח ביטחון, אבל כדי שגם האינטימיות לא תיפגע בגלל מרחק, וכדי שאפשר יהיה לשמוע גם כשמדברים בשקט. דווקא החדר של גילה הרבה יותר אמין כקליניקה על כמה שאני מבינה. ראובן ארוך - הוא מגיע רחוק
כמובן שכשמדברים על טלווייה יש לזה משמעות, ואני חושבת שזו עוד אמירה על הגבולות הלא ברורים ביניהם. במיוחד בהתחשב בעובדה שהיא התאהבה בחבר שלו.

elindith

New member
אחד הדברים שהרגיזו אותי

זה ההתייחסות המעצבנת שלו כל הזמן לנושא המין. זה מה שמעניין אותו? באיזה תנוחות הם עשו את זה? אם היא מצצה לו? הראובן הזה הוא פשוט יצור... על איזה דברים דביליים אנשים נתפסים לפעמים. הסקס בבגידה הוא בסה"כ אמצעי. הסקס הוא לא הבגידה. הבגידה היא זה שאחד מבני הזוג פונה לגורם אחר כדי לספק את צרכיו, מסתיר, משקר, בוגד באמון. בתור פסיכולוג הוא אמור להבין את זה...

זאת ועוד...

הוא זה שהכריח את אשתו לפרט בעניין זה, ואח"כ לגילה הוא מתלונן שהיא פירטה כדי לפגוע בו. וכל זאת כדי להתחמק מהאחריות שאשתו הטילה עליו - שהמשך או אי המשך הרומן תלוי בו. בתור פסיכולוג הוא היה צריך להבין? אבל גם הוא בן אדם...

שרונסקי

New member
התייחסות למין

ועדיין, כשבן זוגך בוגד בך, כל מה שרץ לך בראש זה הביצועים של הקטעים המיניים- מה הוא עשה לה ומה היא עשתה לו- לא יודעת למה, אבל זה מה שקורה. וכל ההסברים שלך הם נכונים, אבל הם באים מהשכל, ומול בגידת בן הזוג ההצפה הרגשית היא אחרת. דבילי ככל שיהיה, לא בטוחה שאצלך היה פועל אחרת. זה נראה לי המציאות, המקום שבו כואב לך, ופה לא משנה כמה אתה פסיכולוג ומבין מה עומד מאחרי, הדקירה היא ישירה וכואבת, התמונות לא מפסיקות לרוץ מול העיניים, ובתמונות יש שם את יעל עם בן הזוג שלה, ותנוחות, כי אין תמונות אחרות שיכולות להופיע.

הוא עדיין גבר ועדיין האגו שלו נפגע

גם אני שאלתי את עצמי מה זה מוכיח או עוזר לו אבל כנראה שלא אדע זאת אף פעם..חחח

אל דן

New member
על פרק מס' עשר

התרשמתי שגילה כמדריכה, התקשתה לגלות את מידת האמפטיה כלפי ראובן. לפי משנתי, היה נבון ומושכל יותר, להתעכב בפגישת ההדרכה הזאת על הקשיים של ראובן, לבדוק את מידת התמודדותו, לאפשר לו להוציא את קשייו ולבטיו, מאחר והגיע אליה במצב של הזדקקות. לאחר מכן יש מקום לדון עימו על ההשלכות הטיפוליות של מצבו , על מטופליו. גילה הקפידה לירות מהמותן "מה צריך לעשות", מאחר והיא עצמה התקשתה להכיל את המצב (בשל העבר שלה בנושא רגיש זה.) כתוצאה מכך, כל שיכלה היתה, זה לקפוץ לשלב הפתרון היחידי שמוכר לה, ולא התפנתה לראות האם ראובן מסוגל למצוא פתרון יצירתי שלו, כלומר היא מלכתחילה לא נתנה לו את הקרדיט.

carmela51

New member
התגובה של גילה

יפה אמרת. , או אולי יש פה איזו תחרות שלה איתו. שהרי היה תלמיד שלה. שמא יצליח יותר ממנה להתמודד עם מצב דומה. היא גם כעסה עליו כשעזב אותה לפני 8 שנים. הסידרה מקפידה כל הזמן להראות את הפסיכולוגים כבשר ודם ושעושים טעויות, ואפילו גילה.

למעלה