אוף איתכן יא משחקות אותה בוגרות

קווטר

New member
אבל יש גם צד אחר

מה תעשה אם ליד בחורה אתה מתנהג ילדותי? וביום יום שלא לידה אתה בוגר והכל בסדר?

Palm tree

New member
אך ההפך הוא הנכון

כמובן שהכל תלוי במצברוח, בסיטואציה, בבחורה עצמה ובעוד המון משתנים. אבל בגדול, בכלליות, כשאני עם בחורה, אני מתנהג בצורה הרבה יותר מרוהטת, ומרשה לעצמי להיות ילדותי הרבה פחות, בהשוואה לכאשר אני נמצא עם חברים לדוגמה.

DrorCh

New member
זה נשמע כמו מסיכה

למה עם חברים שלך אתה מתנהג שונה ומרשה לעצמך ליהיות הרבה יותר ילדותי? יכול ליהיות שאחד הצדדים או הילדותי או הבוגר הוא מסיכה ולא ממש אתה האמיתי ?

DrorCh

New member
יש כאן פרדוקס

אם היא לא נותנת לך צ'אנס בגלל שאתה צעיר ממנה, היא לא בוגרת. אם אתה לא שמח שאתה לא יוצא עם בחורה לא בוגרת (ואוו כמה שלילות במשפט אחד) וניהיה מתוסכל מזה אז אתה לא בוגר בעצמך אם אתה לא בוגר בעצמך אז היא צודקת כשהיא טוענת שהיא לא תצא איתך כי אתה לא בוגר. אחי - סבלנות והכל יהיה טוב.

justlior

New member
הצצתי והשבתי..

בגיל 19 אתה עדיין בצבא. בגיל 21 אתה בדרך החוצה. וזה הבדל עצום.

Palm tree

New member
אני לא הולך לצבא

וכן, היא ידעה את זה. טוב, לא נורא, הפסד שלה (איך אני מקווה שהיא קוראת את השירשור הזה עכשיו
).

Savage Garden

New member
תגובה לכל הילדים והילדות ../images/Emo88.gif

שלא יודעים עדיין מה רוצים מעצמם ומהחיים ומחפשים תשובות בפורום מה נשים רוצות: א- בגרות היא בהחלט עניין ביולוגי בנוסף לעניין מנטאלי, ראו ערך קמטי הבעה, קמטי צחוק ואצל הגברים מבינכם תפקוד מיני שונה בין ילד בן 19 לבין גבר בן 50. ב- סקס- עד כמה שהנושא רדוד בעיניי כמה אנשים, בעייני הוא בחשיבות עליונה אז בבקשה לא לנסות אפילו לסתום לי את הפה וכן, לעשות סקס עם בחורה בת 20 ובחורה בת 30 זה הבדל של שמיים וארץ, כנראה שעוד לא הגעת לבגרות המנטאלית שבחורה בת 30 תרצה לעשות איתך סקס ג- כרגיל מכל דבר כאן נהוג לעשות סיפמוזיון (כיאה לילדים בני 19..)אז בבקשה מזה שדיבר על סרטן ודברים חריגים מהסוג הזה(לא עלינו)- הכוונה לא הייתה אליהם!!!! ד- לכל מי שפנה אליי בלשון זכר , אני מאוד בחורה!!! ה- Grow up!!!

oxide

New member
את הילדה פה

ואת מוכיחה את זה שוב ושוב. א. "תגובה לכל הילדים והילדות שלא יודעים עדיים מה הם רוצים מעצמם ומהחיים ומחפשים תשובות בפורום מה נשים רוצות". What the fuck??? את עצמך משתתפת בפורום הזה, אז מה זה אומר עלייך? חוצמזה, איך זה מתקשר בכלל להודעה המקורית שמדברת על חוסר הבגרות של נשים מסויימות? את סתם מעוצבנת ופולטת דברים מבלי לחשוב בדיוק בגלל שאת יודעת שאת טועה ולא מסוגלת להודות בזה. ב. קמטי הבעה? קמטי צחוק? שו האדא?? וגם אצל הנשים בניכן תפקוד מיני שונה בין בחורה בת 19 לאישה בת 50. What's your point? אני חושב שאת פשוט תקועה על עץ מאוד מאוד גבוה.. ג. סקס בחשיבות עליונה? ואח"כ את בטח מאלו שצועקות שגברים הם כלבים נכון? חוצמזה, סקס קשור לניסיון. אני מתערב איתך שלא יהיה קשה למצוא בנות 30 שיש להן חצי מהניסיון שיש לבנות 20 מסויימות. אז תפסיקי לרוץ למפלט האחרון שיש לך (סקס) כתירוץ לבגרות. ד. you grow up darling

Palm tree

New member
Savage garden

קודם כל, קבלי את התנצלותי שטעיתי אותך לגבר בהתחלה. עכשיו, מה שאת בעצם אומרת הוא, שאם היית פוגשת בחור נפלא מכל הבחינות, בדיוק אותו בחור שאת מפנטזת עליו בכל פעם שאת מרגישה בודדה, אותו בחור שעונה על כככל הדרישות, ויש בניכם קשר מדהים, ואתם מבינים אחד את השני באופן כזה שאף פעם לא ראית בעבר, אתם לא צריכים בכלל לסיים את המשפט כי השני כבר הבין מה רצית להגיד, ואתם נורא נהנים וכו וכו וכו, ואז פתאום מתגלה שהוא צעיר ממך ב 6 שנים. את רוצה להגיד לי, שעל בסיס כל אותן טענות שלך, היית זורקת אותו? רק בגלל שהוא צעיר ממך ב 6 שנים? ואת יודעת שאם הוא היה מבוגר ממך ב 6 שנים אז לא היתה פה שום בעיה. אז מה זה בדיוק? אני אגיד לך מה זה, זו התנהגות ילדותית.

DrorCh

New member
אז מה זה אומר עליך ?

אתה צודק לגבי מיקרה כמו שאתה סיפרת על שלימות חוץ מעיניין הגיל ההתנהגות של הבחורה באמת ילדותית אז אולי תסביר לי איך זה מתיישב עם להתאהב במישהי ילדותית בלי שזה יעיד על עצמך שגם אתה ילדותי ? דבר נוסף כנראה לא ממש הבנת אותי ממקודם אני לא רוצה להגיד שככל שאדם יותר מבוגר בגיל כך הוא גם מבוגר מנטלית איך שאתה קורא לזה. מה שאני כן טוען זה שככל שאדם גדל בדרך כלל כמעט תמיד יש לו יותר ניסיון חיים ילדה בת 12 יכולה לבוא עד מחר ולהגיד שהיא בוגרת ויש לה ניסיון חיים זה בולשיט ניסיון החיים של גבר בן למשל 50 אידיוט עד כמה שאפשר וילדותי עד כמה שאפשר הרבה יותר עשיר ממנה גם ביחס לגילאי 20+ אותה בגרות מנטלית שאתה מדבר עליה היא אינטילגנציה שלא נמדדת לא על פי גיל ולא על פי מספר חוויות ואיזה חוויות. מסקנה: הבחורה ילדותית והיא מקרה פרטי יש המון בנות הרבה יותר בוגרות אני יצאתי בגיל 21 עם מישהי בת 28 ובגיל 22 יצאתי עם מישהי בת 26 ועכשיו אני מאורס למישהי בת 21

onlytuti

New member
שטיות במיץ עגבניות.....

קודם כל שהגברים ילדמו איך לפנק בחורה,ואז אולי הבחורות ישתנו

לא ממש מסכימה איתך [בלשון המעטה]

כבר אמרו שגם את כותבת ב'מה נשים רוצות', אז למה זה הופך אותך? [חוץ מזה בתור אחת מהמנהלים נפגעתי קשות מהזלשול בפורום שלי..
] בגרות היא אונם עניין ביולוגי בנוסף למנטאלי, אבל אין שום קשר לקמטים [?????]. אני יצאתי עם בחור בן 23 עם קמטי הבעה ושכל של ילד בן 7. טוב, נו, לא 7, 12.] תפקוד מיני הוא אכן שונה מגיל לגיל, אז מה את המנסה להגיד בזה? חוץ מזה, בסביבות גיל ה-50 התפקוד המיני כבר לא ממש מתפקד אצל גברים..
סקס. יסכימו איתי אנשים שכיום, במציאות של ימינו שבחורה, סליחה, ילדה, בגיל 16 שלא שכבה עדיין משהו דפוק אצלה מבחינת הסובבים אותה, אז בגיל 20 יהיה לה ניסיון מיני עשיר יותר מאשר לבחורה בת 30 שהיא שייכת לדור קצת מיושן, מאופק יותר ושמרני יותר. והגזמה קלה, אבל בקיבוץ של אחותי ילדות בנות 12 כבר נכנסות למיטה עם בחורים ולא כדי לספר להם סיפורי לילה טוב על פיות ושדים. ואחותי לעומת זאת, בת 21 ואיבדה את בתוליה לפני שנה. יש הבדל בין הדורות. אבל מה שכן, את צודקת, יש הבדל של שמייפם וארץ. אבל בגלל שהסיבות שאני ציינתי.. בכל אופן, גיל זה רק מספר אצל חלק מהאנשים וצריך לדעת לעשות את ההפרדה הזו.

quawax

New member
רק רציתי שתשים לב לאירוניה קטנה

ואני מצטט "משום שאני מכיר המון אנשים שלא עברו הרבה בכלל, והם בוגרים מאוד. וגם מכיר המון אנשים שעברו דברים שרואים רק בסרטים, והם מטומטמים כמו חבורת בני 16 במצברוח היפראקטיבי." לא נראה לך שיש סטירה במשפט הזה? בואו אני אנסח באופן שונה את המשפט מצד אחד אתה מכיר אנשים שלא עברו הרבה בחיים והם מאוד בוגרים מצד שני אתה מכיר אנשים שעברו הרבה בחיים והם טיפשים כמו אנשים שלא עברו הרבה בחיים..

Palm tree

New member
../images/Emo41.gifלכל מי שהגיב להודעה שלי../images/Emo41.gif

א. וואו, תודה לכם. הייתי בטוח שיטאטאו את ההודעה שלי לאחורה של הפורום, ובסוף היא אפילו הוצבה בעמוד הראשי (מרגיש חשוב
. ב. שמתי לב שקיבלתי כמה תגובות נזעמות מאנשים אלו ואחרים שנהרו להגן על בגרותם הנפשית בצעקות וטענות על כך שניסיון חיים = בגרות מנטלית, וניסו להוכיח את טענותיהם ע"י כל מני דוגמאות אסטרונאוטיות כמו תיקון סתימה והשוואה בין סקס עם בחורה בת 20 לבחורה בת 30... אנשים.. בחייכם.. תקראו את ההודעות שלכם שוב.. העובדה שכ"כ נפגעתם מההודעה שלי מוכיחה פה משהו, לא? נגעתי בנקודה רגישה אולי? קיצר, דעה היא דעה. אם תצעקו אותה החוצה אז פחות אנשים יטרחו להקשיב לכם. ואלו שכן, פשוט יצעקו עליכם בחזרה.

אישית

אתה צודק. לפסול על דברים כמו הפרשי גיל, נראה בעיני מגוחך כמו אלה שפוסלים על הפרשי גובה או כל דבר מטופש כזה. אם בנאדם מתקשר איתי טוב - אז הוא מתקשר איתי טוב, נקודה. לא צריך להתחיל לחפש מה לא בסדר פה. סקירה היסטורית קצרה של חיי הדייטינג שלי - בין הרבה דייטים "נורמליים" ורגילים (מנקודת המבט של הסביבה) - היו גם חבר שנה וחצי, שגדול ממני ב 12 שנים בחור שיצאתי איתו 3 חודשים, קטן ממני בשנה כרגע יוצאת שוב עם בחור שגדול ממני ב 12 שנים הידיד הכי טוב שלי קטן ממני ב 5 שנים (ואגב זה שם אותו כרגע בגיל 15... והילד הזה לוקח הרבה בני 25 שהכרתי בחיי מבחינת אישיות). ובקיצור... צריך לזרום עם מה שטוב ולקחת דברים בקלות. אבל יותר מדי בנות מתעקשות לא לקחת דברים בקלות, משום מה.

rhorly

New member
אתה צודק לגמרי, יש בחורים בגיל 30 ש

שהם ממש ממש ילדותיים ומתנהגים יותר גרוע מילד בן 8, אז מבחינתי בכל אופן, לגיל אין משמעות כי אני מכירה בחור בן 20 שהוא מאוד בוגר יותר מגבר בן 30, ואני מכירה גם נשים בוגרות יותר לגילן, ונשים בגיל 30 שעדיין לא מוכנות להתחתן ולהביא ילדים, אז אתה צודק לגמרי!!!

אין שום קשר בין בגרות

לבין הרצון להינשא ולהביא ילדים. תבינו את זה כבר! זה רק עניין של סדר עדיפויות. אני לא דוגמא ואני לא אציב עצמי ככזו. אבל אחותי, בת 25+ לא מעוניינת להינשא ולהביא ילדים עד שהיא לא תססים את כל מה שהיא תיכננה לעצמה בחיים.

rhorly

New member
אני מכירה בחורה בגיל 31 שלא מוכנה

להחתן ולהביא ילדים, ובחורה בגיל 22 שכבר נשואה ואם לילד, אז זה באמת לא קשור לגיל, ובגרות נפשית כל אחת והקצב שלה, הגיל ממש לא קובע.

למעלה