אוף,השוויגער הזאת!!

אוף,השוויגער הזאת!!../images/Emo46.gif

קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא נפגעת מחמותי אלא נמאס לי כבר לראות אותה כל 3 ימים!איזה רמזים ע-ב-י-ם נתתי לה והיא לא קולטת!ממשיכה להפתיע בביקורים לראות את נכדתה,ומתקשרת כל יום ויום,ואם לא עונים אז מגיעה אלינו הביתה... היא גרה לצערי ביישוב שלנו(שבעזרת ה' עוברים עוד חודשיים וחצי לעיר אחרת). מקרה שקרה לי היום-היא כמובן צילצלה,ישר לקחתי את הילדה לטיול וראיתי אותה כשהייתי על הגשר ביישוב באה אלינו, בערב היו אורות בבית אז הפעם היא באה בהפתעה לביקור ופשוט לא פתחתי את הדלת,אחרי זה תירצתי שישנתי 3 שע'... בעבר אמרתי לה את האמת אבל היא טוענת שהיא לא נודניקית... היא התלוננה למה בעלי לא אמר לה שהמילואים שלו היו אתמול?כי היא הייתה בטוחה שהיום,אז מה היא רוצה ממני??? וחוץ מזה,היא חייבת לדעת הכל???!!! חאלס!! פשוט איך נפטרים מחמה נודניקית שכזו?ואגב,היא גם ממש לא טיפוס שמפרגן ומתערבת בכל דבר שזז,אל תגידו לי לתת לה יותר צומי כי ניסיתי גם את זה ורק אני סבלתי פה. אני יודעת שעוד חודשיים וחצי בעזרת ה'אנחנו עוברים,אבל איך לעבור אותם?אני ממש סופרת את הימים ואין לי כח כבר!! אגב,אתם מקסימים,עצם זה ששפחתי את הלב זה כבר עוזר... עיצות תתקבלנה בברכה...

אביטל60

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

קבלי חיבוק! תחשבי שזה תכף נגמר ודי! ותזכרי שזה נסיון וכול הכבוד לך איך שהתמודדת וניסית להיות נחמדה ולתת לה צומי אפילו שלא מגיע לה. פשוט תתעלמי. כשתהיו רחוקים הכל יהיה הרבה יותר קל

האמת היא שהיא כל היום בבית

הילדים שלה כבר גדולים(הכי קטנה בת 20),בעלה עובד עד מאוחר והיא בבית כל היום(לא עובדת). היא בהחלט משועממת,כל היום מתעסקת בחיים של אחרים...אבל זה לא אומר שאני הקרקס שלה,יש לי חיים משלי וזכות לפרטיות... אני מצידי לראות אותה פעם בשבועיים,לא חושבת שצריך יותר מזה... הכי מעצבן שהיום הלכתי לטייל עם הקטנה אז היא שאלה:"אם טיילת,אז למה כבר לא באת אליי?..." היא יודעת שהיא לא הכי רצויה אצלינו אבל מעדיפה לא לדעת עובדה זו... מה אני עושה??איך אני גורמת לה כבר לא לבוא??ראוי לציין שאנחנו גרים פה קרוב ל-3 שנים ובהתחלה ממש לא הצבתי גבולות

דחוף תמצאו לה איזה פרויקט התנדבות

בבית חולים, בבית ספר, בבית משוגעים, בעמותה כלשהי, העיקר שתצא קצת מהבית!!!!!! אחרת היא תרדוף אחריכם הלאה! ובקשר לאיך להתיחס אליה בחדשים האלו?- תראי את זה כמו ניסיון משמים- כפרת עוונות ותנסי לא לפגוע בה בדיוק כשאתם ממילא כבר אוטוטו עוזבים, עדיף להפרד ביפה- לא?

אז ככה

היא ממש בגישה של לא לעבוד ולא להתנדב כי היא בבית מאז היותה עוד צעירה,בעלה גם ממש עצבני שהיא לא עובדת וכל היום בבית ומשגעת אותו ואת כל הילדים...אני מרגישה שכבר ניסיתי הכל וזהמקרה אבוד...גם אם היא מצלצלת,היא מתקשרת נון סטופ עד שעונים לה...א-ו-ף!אני בעצבים ממנה!!

וואי וואי וואי זה על הפנים../images/Emo67.gif

ממש שוויגער מהאגדות...
לדעתי יש פה מקום לשאלת רב, כדי לדעת איך ומה לעשות בנדון- זה לא פשוט בכלל, ואני יודעת שבמקרים קיצוניים כגון דא רבנים פוסקים גם פסקים קיצוניים, כדי לשמור על חיי הזוגיות של הבן והכלה או להפך
. בכל אופן- מחזיקה לך אצבעות

candy77091

New member
לא לקחת ללב,כמו שאמרו כן כמה..

תהיי מגעילה רק זה המ שיעזור.תהיי קרה ולא מתחשבת ולא אכפתית. זה מעורר בד"כ סלידה אצל אנשים מקווה שזה גם יעבוד על חמותך.אם כי קשה לי לומר כי צריך להכיר את המערכת ואיך היא עובדת מבפנים ולכן לתת עיצות ברשת זה לא כ"כ טריוויאלי וברור. נסי אולי בפורום אני וחמותי-אם אני לא טועה זה השם שלו.ביקרתי שם פעם..

טחג

New member
יש לי רעיון מכיוון אחר לגמרי

ויתכן שתגידי שהוא לגמרי לא מתאים לך. מה דעתך להציע לה שהיא תטיל עם הילדה פעם ביום/פעם ביומיים באופן קבוע בשעה קבועה? את מביאה אליה את הילדה, ובאה לקחת אותה ממנה. ככה לה תהיה הרגשה שהיא חלק מהמשפחה שלכם, את תדעי איך ומתי להערך לפגישה איתה, וסביר להניח שזה יצמצם ביקורי פתע. רווח נוסף - יצירת קשר טוב כבר מעכשיו בינה לבין הנכדה שלה, שזה דבר שמאד חשוב להמשך. ועוד דבר קטן נוסף - את מקטרת על זה שהיא כל הזמן בבית ואין לה מה לעשות. ובכן הרשי לי להגיד לך שחמות כזו יכולה להיות פשוט נכס. כשהילדים חולים ואת חייבת ללכת לעבודה זה נוח מאד שיש מי שאפשר להשאיר אצלו את הילדים. כשרוצים לצאת לערב/לסופ"ש/לחופש בלי הילדים ויש מי שישמור עליהם. תנסי אולי לחשוב גם על זה. מקווה שלא עצבנתי אותך עוד יותר ושהיום יעבור בשלום.

אמממ....

הבעיה שאני מביאה את הילדה שלי אליה הנסיכונת שלי ממש צורחת,מה שלא קורה לה במשפחתון וגם לא אצל אמי... אין לי מושג למה זה ככה?... ובנוסף,שמעתי אותה כמה פעמים אומרת לה שהיא לא יציבה ולא החלטית,לא רוצה שהילדה שלי תשמע מילים כאלו, כך שאני לא הכי מעיזה להשאיר אצלה את הילדה,אני ממש לא יודעת למה היא צורחת בקולי קולות שאני משאירה אותה אצלה והולכת

תראי...

נראה לי שחמותך צריכה טיפול נפשי- היא מעורערת בנפשה! ויפה שעה אחת קודם!!!!

יתכן מאוד

שהילדה צורחת בגלל חוסר הבטחון והאמון שאת חשה כלפי חמותך, ומשדרת בתת-מודע. תנוקות מגיל 0 אלופים בלקלוט את השדרים האלו ולהגיב בהתאם.

למעלה