אוף טופיקס, ארועים, פרסומות וכו'

• פותח הנושא MOC3
  • פורסם בתאריך

noalib

New member
אאוץ'...

דמגוג יקר. אני שמחה שבחרת להיות "זה שאומר". אתה נשמע כמו אדם שלובש את הכובע הזה לעיתים קרובות. לא הייתה לי שום כוונה לפגוע או לפלוש או וואט אבר לעולם הפאגאני שלך... אני מצטערת אם הפסטיבל המעולה הקטן והאינטימי הזה הוא ארצי מידי בשבילך אבל אולי כדאי שלא תהייה כל כך סגור, ואם כבר סגור אז לא כל כך אנטי לרעיונות קצת שונים. אני מקבלת את זה שאולי זה לא המקום הנכון לספר על הפסטיבל אבל אולי יש פה מישהו אחד שכן מעוניין לראות מקום קצת שונה ולכן אני לא רואה שום צורך לכעס וגם לא להתנצלויות ובטח שלא לשפיטות בוטות (אם יש אנשים שבוחרים להעביר מדיטציות דרך נקודות שיגעו במישהו שלא ימצא דרך להגיע למדיטציה בדרכים המקובלות, אני רואה בזה רק דימיון וקבלה ולא שום מקום שדורש זילזול. כן, גם סלסה). וחוץ מזה, תמיד יש קשר. תמיד. באהבה והרבה שאנטיות מגנוביות (גדול...
) נעה

Justin Angel

New member
אז תפרסמי גם בפורום תכנות ASP.

אם תמיד יש קשר, כמובן שצריך לפרסם גם בפורום תכנות ASP, ואם כבר הבה נפרסם זאת בפורום סקס, הרי גם שם ניתן למצוא קשר! ובפורום אתאיזם! ובפורום פמניזם! ובפורומי Xיזם אחרים! נכריז לתפוז שבכל פורום ופורום חייב וצריך להופיע הודעה שמזמינה לפסטיבל הנ"ל, כי הרי תמיד יש קשר ואם כבר סלסה הבה נעשה מדיטציה לצלילי "קיצור תולדות בזמן" של הוקינג או "שר הטבעות" של טולקין! זה שקודם לכן אמרתי את דעתי לא אומר שהפסיבל "ארצי מדי" בשבילי, אלא סה"כ אמרתי שהוא נטול הקשר לפורום הזה, וכפי שלא היית מפרסמת בפורום אופנה או עיצוב בית, אז כך גם לא היית מפרסמת כאן. אני בטוח שלפסטיבלים מסוג זה יש פורום ואנשים המעוניינים בכאלו פסטיבלים בודקים את אותו הפורום. מצטער אם ההודעה הקודמת (ואם כבר זו) נראית כמו התנפלות, אבל זה האירוע הרביעי כבר שמפורסם רצוף בפורום וזה הקפיץ לי פיוז (וגם ככה הפיוזים שלי כל-כך קצרים שהם משולים לשואפים ל0). בכל מקרה, שיהיה לך אחלה פסטיבל, אחלה סלסה ואחלה כובע שאנטי מגנובי (אני משתדל
)

Justin Angel

New member
איתי...

חומד, מתוק, נשמה, פשושי, על מה לעזאזל אתה מדבר?! מה לעזאזל רשום בקישור הזה?! מה זה מעגל ארבעת כיווני רוחות?! מדוע אנשים צריכים להירשם?! מה יעשו שם?! ולמה אני שואל את הכל עם סימן קריאה וסימן שאלה בסוף?!

למעלה