אוף... כבר קשה לי לחכות...

• פותח הנושא OBY
  • פורסם בתאריך

OBY

New member
אוף... כבר קשה לי לחכות...../images/Emo131.gif

גמרתי את כל רשימת הבדיקות, עכשיו אני צריך לחזור לרופא. אין לי ביטוח משלים וממש ממש אין לי חשק לחכות חצי שנה לתור - למישהו יש רעיון מה עושים ? ויטמין P ? המממ. מישהו יודע כמה עולה לעשות את הניתוח פרטי ? ומה הפרוצדורה ? למישהו יש סבלנות להשכרה ? להשאיל ? להלוות ? למכור ?? ר ו צ ה ת א ר י ך !

sure16

New member
אני מקוה שיש לך אורח רוח../images/Emo121.gif

מענין כמה עולה פרטי לגמרי?אני עם המושלם שילמתי כ-6700 שח. אולי אם הרופא ירשום ד ח ו ף !יתיחסו לזה אחרת ויתנו קדימות...אני מאחלת לך בהצלחה בכל מקרה.

sure16

New member
אורך רוח כמובן!אולי תתיעץ עם הרופא

תלך לרופא שאתה מעונין שינתח אותך ותתיעץ איתו!אולי אם הוא יקבל את חלקו הוא יוכל להקדים התור.שווה לנסות.

OBY

New member
ככה פשוט ../images/Emo8.gif לתת לו מעטפית ? ../images/Emo130.gif

רונה 29

New member
ביטלו את השר"פ !!!! בדיוק היום !!!../images/Emo6.gif

איזה צירוף מקרים !!! אז . לא מעטפית ולא סטיפית..
הכל "על השולחן" ובתקיפות.

צפרדעית

New member
אתה לא חייב להשתמש בביטוח המשלים...

אני למשל עוברת את הניתוח דרך הכללית במימון מלא של הקופה! נכון שתקופת ההמתנה שלי הייתה קצת ארוכה (3 חודשים) אבל ההמתנה הייתה שווה. ההמתנה נתנה לי את הזמן להתכונן נפשית לשינויי הצפויי ונתנה לי את הזמן להסתגל וללמוד את הנושא (זוכרים איך התבכיינתי פה לא זמן על הזמן?) בכל מקרה... הנה אני כבר 4 ימים לפני והעלות הכללית שלי היא 0 בכל מקרה שיהיה בהצלחה צפרדעית נ.ב שיוווו עוד 4 ימים!!!!!!!

OBY

New member
איפה את עושה את ניתוח ? ../images/Emo2.gif

אם אפשר לשאול כמובן... שלשה חודשים זה המון זמן - אבל נסבל.

צפרדעית

New member
הסבלנות משתלמת ../images/Emo13.gif

את הניתוח אני עושה בבית החולים אסף הרופא <זה בית החולים הקרוב ביותר לאזור מגוריי> אצל ד"ר הלפרין. ודרך אגב... 3 חודשים אולי ניראים כמו נצח כשצריך לחכות אותם אבל הם עוברים מהר <יותר מידי מהר> ותחשוב על זה... כמה שנים אתה שמן? מה זה עוד 3 חודשיים למשוך לעומת התחלה חדשה? סבלנות, זה נכון שכשמגיעים להחלטה רוצים לעשות הכל ומיד אבל כל דבר בעיתו ואם תאלץ להמתין קבל זאת בהבנה. (אני פשוט לא יכולה לשכוח את תגובות כל החברים פה לפני שלושה חודשיים שעודדו אותי ואמרו שהזמן יעבור מהר לא האמנתי להם ... והנה הזמן עבר) שיהיה בהצלחה צפרדעית

צפרדעית

New member
נפלא שרה...

דאאא על מי אני עובדת??? אני מאוד מאוד לחוצה ומתרגשת עוד פיפס קטן נישאר לי ואז מתחילה המלחמה אבל אתם פה... וזה אומר שתהיה לי עזרה במלחמה צפרדעית (שלא כ´פת לה מהבחינות והלימודים... כי מותר לה לפחד לפעמים)

הי ../images/Emo105.gifית...וואו איך שהזמן טס.

עוד שלשה ימים...... מחזיקה לך אצבעות חזק חזק. אורית

איך שהזמן טס לא להאמין../images/Emo24.gif

צפרדעית היקרה . ההכרות בננו יחסית קצרה מספר חודשים בסך הכל אבל לדעתי הצלחתי להכיר אותך לעומק ואני יכול בגאווה להגדיר את עצמי כחבר שלך. את מדהימה מקסימה רגישה ובעלת לב זהב. אז הזמן חלף לו במהירות מדהימה למדת והפנמת את השינוי שאת עומדת לעבור ואני משוכנע ביכולת שלך להצליח בתחום הזה ובכלל. שיווו עוד 3 ימים !!!! ענקון

צפרדעית

New member
חבר שלי...

בזכות חברים כמוך המאבק ניראה הרבה יותר קל תודה על הכל צפרדעית

פליפרית

New member
בהצלחה צפרדעית ../images/Emo39.gif

בהצלחה.. ואני אישית חושבת שהגישה שלך של ניצול זמן ההמתה להתכוננות נפשית ממש נכונה :) ושוב בהצלחה

../images/Emo140.gif

עד כמה שידוע לי לא מבצעים בכללית ניתוח בשיטת לפרסקופיה . אני העדפתי לשלם 3000 שח בהרבה תשלומים ולבצע את הניתוח דרך כללית מושלם ושיטת לפרסקופיה. היום אני 12 יום אחר הניתוח ועוד לא כל כך מרגישה טוב . ורדתח 7 קג ועוד הדרך רחוקה אבל בטוח שהיה כדאי. בהצלחה.

רוייקו

New member
אורנה, בוודאי שמבצעים בכללית נתוחים

בלפרסקופיה, אבל הזכאות למימון הניתוח על ידי הקופה במלואו תלוי במידה והמנותח עומד בקריטריונים לניתוח. מימון הניתוח במלואו נעשה במידה והניתוח אינו במיסגרת פרטית כלשהי, אלא שזמן ההמתנה בבתי החולים של כללית ובתי החולים הציבוריים ארו במיוחד ויכול להגיע לכדי שנה וחצי המתנה (בוולפסון, ככל הידוע לי, זמן ההמתנה לא עולה על חודשיים)

למעלה