אוף... כבר קשה לי לחכות...

• פותח הנושא OBY
  • פורסם בתאריך

gal33

New member
בוולפסון התור ממש סביר ואף אחד לא

עושה עליך מניפולציות (אומר לך שהתור שנה כדי להוציא ממך כסף). אם אתה יכול ללכת לשם דרך הקופ"ח, מומלץ!

משפט המאה הוא "כל עקבה - לטובה"

זה קודם כל. אני לא יודעת היכן אתה אמור להיות מנותח ודרך איזו קופה......... אבל כמו שגל כתבה לך - בוולפסון אין עיכובים והמתנות ארוכות יותר מדי. וכמו שצפרדעית אמרה - הזמן נותן את אפשרות ההפנמה. כי זה לא שאתה מנותח - ואחרי יומיים אתה רזה. ממש ממש לא. רק אחרי הניתוח מתחיל ה"מיני" מאבק. מאבק - כי הרגלים נוראיים ואיומים יש לכל אחד מאיתנו ואנחנו צריכים ללמוד לשנות אותם. צריכים ללמוד להקשיב לעצמנו ולגופנו. (במקרה דנן בעיקר בנושא אוכל, רעב ושובע....... אבל להקשיב לעצמנו בכלל. צריכים להערך לעשיה שונה ממה שאנחנו רגילים כיום....... כן, צריכים לשנות גם את הרגלי קנית המזון......(פחות שמנים, לא לחם וכו...) מיני מאבק - כי זה הרבה יותר קל לעשות את זה כאשר יש לך כלי עזר שמגביל אותך וכשאתה עושה שטות - הוא מודיע לך שהוא קיים ואתה חייב להתחשב בו. OBY - אני מקווה שההמתנה תעשה לך טוב. אל תמהר לשום מקום. שיהיה בהצלחה אורית.

קורס הכנה לניתוח

oby יקר, הלואי שהיה קורס כזה... אני מציעה לך לנצל את תקופת ההמתנה ולהכין את עצמך לקראת הניתוח. אני, למשל, התאמנתי בלעיסה יסודית של המזון - וזה היה לי קשה מאד. בהתחלה לעסתי ביס או שניים והרגשתי שזה מוציא את הטעם מהאוכל, ולאט לאט התרגלתי וגיליתי שגם אוכל לעוס יכול להיות טעים. התאמנתי גם ה"להקשיב לבטן" - לשים לב מתי מתחילה תחושת מלאות. למדתי את כללי ההתנהגות לאחר הניתוח, והפנמתי את העובדה שמדובר בדיאטה לכל החיים. הוכחתי לעצמי שאני יכולה לחיות בלי "מתוקים" - שנגדם ניתוחי הגבלת קיבה לא עוזרים. אני לא מצטערת על ה"קורס" שעברתי. מרגישה שהגעתי לניתוח מוכנה. ותודה, אגב למדריכי ה"קורס" - חברי הפורום המיעצים ותומכים תמיד. שלומית.

למעלה