אוף למה אני לא מצליחה להעלות תמונות

סהרסושי

New member
אוף למה אני לא מצליחה להעלות תמונות

להודעות???????????????? טוף בקיצור יו מעשן!! סורי על התמימות אבל חבל! חבל השלמות!!

lovely max

New member
זה מהסט?

מאיזה אתר התמונה? שמים לב לעישון לפי הקול שלו, שנעשה נמוך יותר מתחילת העונה הראשונה ועכשיו הוא בס צרוד לגמרי.

Tal2012

New member
../images/Emo12.gif OMG ../images/Emo70.gif

הבן אדם מקריח
זהו... עידן " האוס " נגמר סופית !!
אז הוא מקריח קצת.. אז מה.. ואיי הפאפראצים האלה מסתובבים לו כל היום בין הרגליים מאז שהוא התחיל עם הסידרה.

Benjamin Turner

New member
נראה לי שהפואנטה היתה הסיגריה, לא

ההתקרחות. לא שלי זה משנה במשהו... עם כל הכבוד לנו, יו הוא אדם בזכות עצמו וזכותו המלאה לעשן מבלי לספוג מטחי ביקורת. זה לגמרי לא ענייננו, יש גבול. אולי גם נתחיל לספור לו טריגליצרידים וכולסטרול במזון? לעומת זאת, אם הוא פרו-ערבי...

ToryMaster

New member
בעד ערבים

AKA - לא גזעני ששונא עם שלם על כל דתותיו, פלגיו ודעותיו, רק כי כמה אנשים ששייכים אליו - הם טיפשים.

Benjamin Turner

New member
לא. פרו-ערבי=בצד הערבים בסכסוך

היהודי-ערבי. ההפך מפרו-יהודי. אין שום קשר לשנאה או לגזענות, ענין של דעה (שגויה כמובן
). אני מוחה על ה"רמיזה".

ToryMaster

New member
לא רמזתי לכלום

הסכסוך הוא לא יהודי - ערבי, הוא ישראלי [טוב, אולי יהודי] - איסלאמי קיצוני חולה נפש.

Benjamin Turner

New member
הסכסוך הוא יהודי-ערבי. יהודי ולא

ישראלי כי למרבה הצער הערבים הישראלים מתעקשים לתמוך בנסראללה, וכמובן שהם תומכים באותה מידה גם במפגעים הפלסטינים (למרות שבחיפה גם הם נהרגו בפיגועים), וערבי ולא איסלאמי כי לא שמתי לב שהערבים הנוצרים למשל מתאמצים להתבדל משאר הערבים בתגובותיהם למצב הבטחוני (אולם יתכן שאני טועה בנקודה זו). הלוואי שזה היה רק האיסלאם ורק הקיצוני וחולה הנפש. זו בדיוק האשליה שאנשי השמאל שלנו מתעקשים משום מה לדבוק בה, אם כי גם הם מתפכחים ממנה לאיטם.

ToryMaster

New member
סליחה

על סמך מה בדיוק את קובעת שכל הערבים הישראלים תומכים בנסראללה?

Benjamin Turner

New member
על סמך העובדה שרובם אכן תומך בו,

בגלוי ובמוצהר. ע"ע כמעט כל הרוג ערבי עד כה (בני המשפחה קוראים לו שהיד, מאשימים את ישראל ומבהירים שהם לא מאשימים את החיזבאללה). ע"ע החגיגות ברחובות על כל הרוג ישראלי תוך קריאות תמיכה ועידוד לנסראללה, בשטח ישראל ובשטחים הכבושים. ע"ע מאמרי דעות כמו זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3287320,00.html , שמאשים באופן בוטה את ישראל לכל אורכו ורק בסוף מזכיר התנגדות קלושה להרג אזרחים ע"י החיזבאללה. אגב, לא כתבתי "כל". "כל" זו מילה מאוד מסוכנת. התייחסי תמיד לתשובות בבחינות אמריקאיות שכוללות אותה בחשדנות יתר

ToryMaster

New member
אה

על סמך מי שמשמיע את קולו בעדו, לא משנה שיכול להיות שזה המיעוט הרועש לעומת הרוב השקט, המ?

Benjamin Turner

New member
הם בעצמם אומרים שאלה הרוב.

חוץ מזה, באופן מקרי הקטיושות פוגעות רק בתומכי נסראללה? ראי, אני מכירה ערבים רבים (מתוקף לימודי בפקולטה שאחוז הערבים בה גבוה מאוד), רובם אינטליגנטיים ונחמדים ומסתדרים מצוין עם הסטודנטים היהודים, ואין לי דבר וחצי דבר נגדם, להפך. עם זאת, ואני באמת לא יודעת כמה את מכירה ערבים או על מה מתבססות דעותיך, המציאות מוכיחה כל פעם מחדש (למרבה הצער) את צדקת הצד שלי על המפה הפוליטית. הלוואי שהייתי טועה.

ToryMaster

New member
מי מעיד? אלה שבעדו?

אני גרה במרכז אירועי אוקטובר, שני ההורים שלי עובדים עם ערבים, את הקניות שלנו עושים אצלם, מהטבע הדברים נוצרות שיחות. אני מניחה שזה תלוי איפה גרים גם, כנראה. איפה את לומדת?

למעלה