טוף לא מצליחה יותר... אזל המזל =(
B Benjamin Turner New member 4/8/06 #7 לי זה חדש (אם כי לא בדיוק מפתיע) מהיכן לקוחה התמונה, ואיך למען השם מצליחים לעשות אותו כמעט קרחת-less בהאוס?
לי זה חדש (אם כי לא בדיוק מפתיע) מהיכן לקוחה התמונה, ואיך למען השם מצליחים לעשות אותו כמעט קרחת-less בהאוס?
H Hieros Gamos New member 4/8/06 #8 מייקאפ. הרבה מזה../images/Emo3.gif הוא סיפר אצל פרקינסון מתישהו שכשהם צילמו את ג'יווס ו-ווסטר פתאום באה אליו מאפרת והתחילה לפדר לו את הראש כי הוא מקריח יש את התמונה בhughlaurie.net אם אני לא טועה...אני קראתי את זה איפשהו לפני כמה חודשים...
מייקאפ. הרבה מזה../images/Emo3.gif הוא סיפר אצל פרקינסון מתישהו שכשהם צילמו את ג'יווס ו-ווסטר פתאום באה אליו מאפרת והתחילה לפדר לו את הראש כי הוא מקריח יש את התמונה בhughlaurie.net אם אני לא טועה...אני קראתי את זה איפשהו לפני כמה חודשים...
H Hieros Gamos New member 5/8/06 #12 זה כדי להסתיר את הקרחת בעיקרון, וגם אני חושבת שלא רואים אותו הרבה מאחורה
H Hieros Gamos New member 5/8/06 #14 אממ...כן? אני פשוט לא רואה אותם מצליחים לשים לו תוספות שיער בלי שיראו...לוידעת.
S sacrament New member 5/8/06 #16 לא לא....יש מסרק מיוחד כזה מפזר את השיער בצורה מיוחדת וממלא במקומות שיש חללים.
B Benjamin Turner New member 5/8/06 #17 באמת? אני רוצה מסרק כזה! (ברצינות!). יש לך מושג איפה אפשר להשיג?
B Benjamin Turner New member 7/8/06 #39 פתאום הבנתי מה לא הגיוני לי המסרק הזה כביכול מונע נשירה ואף גורם לצמיחת שיער, אבל ליו יש קרחת! (כלומר, שלא בהאוס)
פתאום הבנתי מה לא הגיוני לי המסרק הזה כביכול מונע נשירה ואף גורם לצמיחת שיער, אבל ליו יש קרחת! (כלומר, שלא בהאוס)
צ צב אתלטי New member 5/8/06 #15 האמת שתיארתי לעצמי,../images/Emo54.gif בגלל הקול הנמוך וזה. אבל נו, הוא בנאדם. מותר לו.
S sacrament New member 5/8/06 #18 הנה אתר אחד של מסרק מפורסם היירמקס זה לייזר... יש גם כאלה שהם לא לייזר...אבל אין לי מושג איפה משיגים ראיתי את זה באיזו תוכנית לפני מלא זמן
הנה אתר אחד של מסרק מפורסם היירמקס זה לייזר... יש גם כאלה שהם לא לייזר...אבל אין לי מושג איפה משיגים ראיתי את זה באיזו תוכנית לפני מלא זמן