אוף רציתי שמרטינו

sharabigfan

New member
אוף רציתי שמרטינו

חחחח יעבור עולם
ואז היינו מתקדמים כבר לסיבוך העניינים,שמריה כבר תבוא לברזיל-אבל לא קיבינמטטטט למשוך ולמשוך:D וזה כל כך בולט לעין שקתרינה עם עצבים על הבמאי שזה לא נראה אמיתי-הסינר עם הכרית שקשרו אליה-פספסתי חצי מהפרק כי ראיתי חדשות-ערפאת-סוהא וכל הטירוף הזה של הימים האחרונים

בלי מרטינו היה פחות מעניין

מרטינו בעל האמצעיים הכספיים יכול להמשיך ל"הניע" את מריה להתפתחויות חדשות... חוצמיזה למי יקראו פשיסט מקולל???

נעמהdj21

New member
מלדיטו פאשיסטה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

מרטינו מבחינתי דמות פרווה - כך אני קוראת לדמויות שלא ממש מעניינות אותי או מועילות לעלילה. אם תהיה התפתחות בדמותו והוא יהפוך יותר אקטיבי יהיה מעניין. לדעתי סיבוך מעניין זה עימות פנים מול פנים עם טוני , קרב אגרופים כזה... לא סתם נסחפתי. בקיצור יש פוטנציאל , מה גם שאני אוהבת את השחקן ואני מקווה שהדמות תתפתח. אחח פדרו. מי שראה קשרי משפחה מבין!

כדור בגב מרובה ציד מטווח 0 לא הורג?

אח העלילה של טרה.... הרפתקאות תסריט בכמויות.... ולמה לעזה אפחד לא מבין שקמילי בוכה בגלל ההורמונים?? מה, אין כרית - אין הריון? אפילו למריה שמו כרית מעצבים!

כן, האנשים האלה לא יודעם איך לרצוח

אפילו ווידוא הריגה הם לא עשו. הבן-אדם על הקרקע, אנשים - תירו לו כדור בראש - תוודאו שהוא מת וגמרתם איתו. אני לא מחבבת אנשים שעושים עבודה מרושלת!

חחחח הרגתותי....

ועוד הודף אותו קלות עם הקלשון במקום לתקוע לו אותו איפושו וזהו. חובבנים בחיי.

מצד שני.....

אם לערפאת הקומוטוז לוקח כבר שבוע+ למות... אז למה שהפשסטיטוכס ימות מהר?

קמילי לא בוכה בגלל ההורמונים,

קמילי בוכה כי היא ילדה מפונקת וקנאית רצח!
וואי, כמה שאני שונאת את האישה הזו. דווקא את הדמות הכי מעצבנת היו חייבים לעשות יהודיה? ואחר כך מתפלאים שיש אנטישמיות בעולם

פדרו היה מעניין יותר

פדרו בחווה של אלמה היה מעניין יותר. גברי יותר. נחשק יותר. אם לא הייתי רואה את פדרו בקישרי משפחה-הייתי חושב שמרטינו זה דמות משעממת..אני מצפה שהוא יתחיל להיות קצת יותר פדרו.

זוהי גדולה של שחקן!

לעשות מעברים מתפקיד לתפקיד,משברירי לתוקפני וההפך וזוהי הדוגמה לכך שהוא שחקן כ"כ גדול. כאחת שלומדת משחק אני יכולה להגיד לך את זה מניסיון אישי! בנשים מאוהבות הוא משחק גם משהו בסיגנון של פדרו!

פדרו היה חתיך ../images/Emo99.gif

המראה של השחקן ב"קשרי משפחה" וב"נשים מאוהבות" הרבה יותר טוב מהתספורת הנורא עם הצבע השחור לשער שעשו לו בטרה אספרנסה.

נשים מאוהבות

כל יום בשעות: 8:50, 14:50 ו-20:50. השחקן שמשחק את מרטינו משחק שם את ד"ר סזאר, חוץ מזה משחקות שם השחקניות של אנג'ליקה ורוזנה מטרה נוסטרה וגם קמילה מ"קשרי משפחה". ותמונה של אנג'ליקה אהובתי, AKA פלומה דורטה

תודה

תודה לך על המידע... כרגע אני צופה ב"נשים מאוהבות". פדרו ניראה כמו פדרו הפיראי והישן מקישרי משפחה. אבל עשו אותו ד"ר? יקח לי זמן להכנס לתוכנית.... גם ככה אני חושב שאני מגזים בטלנובלות. אני מפחד שאני יהפוך ל"מכור".

למעלה