ימיט! יקירתי! התגעגעתי. עכשיו, אני שלם :)
א אבוקדו מקולף New member 16/12/05 #18 הגיוני, הגיוני, אבל מצד שני בעולם שלי גם מאוד הגיוני שברווזים שולטים על הירח (וואל, על חצי ממנו, על החצי השני שולט לוציפר, הוא חתול.).
הגיוני, הגיוני, אבל מצד שני בעולם שלי גם מאוד הגיוני שברווזים שולטים על הירח (וואל, על חצי ממנו, על החצי השני שולט לוציפר, הוא חתול.).
G Greebo New member 16/12/05 #8 קו Oם הלכתי עם ידידה ושתי חברות שלה לסבב גות' בת"א היום.. אני חייב לומר שמחוכים>הכל אבל הכל^^ אבל אני מתנגד לכל הפורמים חנונים\פאקצות אנד שות'...די מטומטם.. P: אבל היי...שוב...זה אני...ואני טיפש..
קו Oם הלכתי עם ידידה ושתי חברות שלה לסבב גות' בת"א היום.. אני חייב לומר שמחוכים>הכל אבל הכל^^ אבל אני מתנגד לכל הפורמים חנונים\פאקצות אנד שות'...די מטומטם.. P: אבל היי...שוב...זה אני...ואני טיפש..
ח חביבה פלוססס New member 16/12/05 #13 אופנה אלטרנטיבית, בכל מה שקשור ללבו ללבוש. אחלה פורום, יש בו הרבה אופנה גותית ואופנת רחוב יפנית ומחוכים וררר .
אופנה אלטרנטיבית, בכל מה שקשור ללבו ללבוש. אחלה פורום, יש בו הרבה אופנה גותית ואופנת רחוב יפנית ומחוכים וררר .
מ מותק 2030 New member 17/12/05 #26 היי בן כמה אתה יניב? שתדע אני לא חנונית אני סתם רוצה לדעת את הגיל שלך