אוף
די נמאס

Infinity AL

New member
אוף../images/Emo161.gifדי נמאס../images/Emo70.gif../images/Emo203.gif

הפורום מת ואני נוקטת בצעדים חשובים כדי להעיר אותו
הרי לכם שאלון הפורום, אתם מחויבים לענות עליו, ואני רוצה שקצת יותר אנשים יענו ולא רק יעל, שירן, איילת ודנה הקבועות.. אני מציגה בפניכם את *תופים
שלאון הפורום המלא
1. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? 2. איך בכלל הגעתם אליו? 3. אוהבים את הפורום? 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? 6. כיף לכם עם האנשים כאן? 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? 12. אוהבים שאלוני זה או זה? 13. אוהבים שאלונים ארוכים? 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? 15. אוהבים שאלונים קצרים? 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום? 17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל? 19. איזה אייקון הכי מתאים לכם? 20. איזה אייקון מתאים להורים שלכם?

willo1

New member
*עונה* ../images/Emo9.gif

. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? כל יום..
2. איך בכלל הגעתם אליו? אלירן..
3. אוהבים את הפורום?נו מה
4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? הממ 9 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? חסר למי שיגיד לא
אני ואיילת נדאג לענישה
6. כיף לכם עם האנשים כאן? אהא
7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? טיפה יותר פעילות.. 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? תמיד.. אין מנהל שלא רוצה
9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? וואו.. המון.. 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? המממ זה תקופות.. 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? אני נמנעת מלפרסם שאלונים.. 12. אוהבים שאלוני זה או זה? הממ אין לי שום דבר נגדם
13. אוהבים שאלונים ארוכים? נוט
14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? נוט
15. אוהבים שאלונים קצרים? אכן
כמו זה למשל.. 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום? צריך אייקון של ראסטות.. 17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? אף פעם לא בדקתי את העניין
18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל? איזה מהם ?
19. איזה אייקון הכי מתאים לכם?"
" 20. איזה אייקון מתאים להורים שלכם?......!?!? wtf!? חחחח מאיפה הבאת את השאלה הזאת שיר?

Infinity AL

New member
הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נראה לך אני חיברתי?../images/Emo203.gif

וואו, פוגע. אני משועממת בימים אלו של החופש אבל בואי לא נגזים...

Infinity AL

New member
גאד../images/Emo7.gif../images/Emo203.gif

צחקתיץ לא לקחת ללב. בואי אני אסביר לך: את אמרת משו על השאלון כאילו שאני חיברתי אותו. אז עניתי לך: " אני לא עד כדי כך משועממת" זה הכל...לא חשוב

Infinity AL

New member
עונה../images/Emo203.gif|מצות|

1. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? כל יום
2. איך בכלל הגעתם אליו?אחרי ההופעה, חיפשתי איפה להתלהב
3. אוהבים את הפורום? מאוד
4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 9.47
5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? מנהולת
וכן
6. כיף לכם עם האנשים כאן? עם ה5 אנשים כאן? כן
7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? שהפורום יתחיל לתסוס
8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? כןןןן
9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? לא
10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? לא יודעת, בכולם במידה שווה
11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? ברור
לתת דוגמא אישית חח 12. אוהבים שאלוני זה או זה? נחמדים
13. אוהבים שאלונים ארוכים? כןןן
14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? לא
15. אוהבים שאלונים קצרים? לא
16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום?כמו שהוא בימים אלה
17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום?מממ אני
חח סתם. לא יודעת. 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל? לשירן-
חח סתם אין לי שמץ ולאייל המאומץ שלה
19. איזה אייקון הכי מתאים לכם? אממ לא יודעת אבל אני מתה על אלו:
20. איזה אייקון מתאים להורים שלכם? אבא-
אמא-
חח

willo1

New member
חחחחחחחח

הפכת את המצה למצות חחחחחחחחחחחחח אני לא חושבת שכולם יכולים לעשות כזה דבר

Saffron

New member
נמנמ ../images/Emo29.gif

אף פעם אין לי רעיונות לכותרות כשאני עונה לשאלונים. 1. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? כל יום. :) 2. איך בכלל הגעתם אליו? דרך הקישור ב"פורומים חדשים בתפוז". 3. אוהבים את הפורום? כן.
אני הכי אוהבת אותו כשהוא חי. 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? ממ, 9? 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? שירן מצויינת, השנייה לא משהו. 6. כיף לכם עם האנשים כאן? כן! 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? התחלתי לכתוב "הייתי רוצה שיצטרפו עוד אנשים", ואז ראיתי את השאלה הבאה... 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? כן. 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? ניסיתי, לא הצליח. 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים, אם לא באיזה? יש פורומים שאני קוראת בהם כבר שנים, אבל זה היחידי שאני כותבת בו. 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? כן. 12. אוהבים שאלוני זה או זה? כן, נראה לי. 13. אוהבים שאלונים ארוכים? כן.
הבעיה היא שאף אחד אחר לא קורא אותם. 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? לא יצא לי להיתקל באחד. 15. אוהבים שאלונים קצרים? אם השאלות טובות. 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום? אני עם שירן, צריך אייקון ראסטות. 17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? לא יודעת. 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל? לא יודעת. 19. איזה אייקון הכי מתאים לכם? זאת לא אותה שאלה?
בכל אופן, זה מקבל את אותה תשובה. 20. איזה אייקון מתאים להורים שלכם? לא יודעת.

Infinity AL

New member
נו די../images/Emo10.gif../images/Emo203.gif

מזה לא יודעת? קצת חשיבה, קצת מוקריות משעמם לי ואני צריכה חומר משובח לקריאה. עוד 3 ימים, ואני מתפוצצת לי פה מרוב שאני מחכה לזה. כ"כ משעמם

Saffron

New member
מה קורה עוד שלושה ימים? ../images/Emo29.gif

|סנילית| (או שלא כתבת, ואז אני פחות סנילית משחשבתי.
)

אילת../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אני גם אהייה שם [כל הטיולים שלנו הם לאותו מקום באותו הזמן...
]

למעלה