אוף
די נמאס

Infinity AL

New member
אני רוצה לראות אותך../images/Emo88.gif../images/Emo203.gif

איך אני יזהה אותך?

Infinity AL

New member
את סתם %$##@&*#*&../images/Emo203.gif

שמפחדת שיגלו מי היא באמת
אם תתחרטי... תגידי

אנוכי

1. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? כל יום בערך... 2. איך בכלל הגעתם אליו? ברגל 3. אוהבים את הפורום? אני מחבבת אותו קלות 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? 124 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? לא 6. כיף לכם עם האנשים כאן? לא 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? תכחילו אותי, אחר כך נדבר 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? לא 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? כן 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? לודעת 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? דא [ליברמן!!!!!!1
] 12. אוהבים שאלוני זה או זה? לא 13. אוהבים שאלונים ארוכים? כן 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? נופ 15. אוהבים שאלונים קצרים? לא 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום?
17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? אני 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל?
19. איזה אייקון הכי מתאים לכם?
20. איזה אייקון מתאים להורים שלכם?

Infinity AL

New member
להכחיל??../images/Emo203.gif

אדום לא מספיק לך
תגידי תודה ושבי בצד.

Infinity AL

New member
למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo203.gif

כי אני שחורה
זה העניין

Saffron

New member
את מצחיקה, את. ../images/Emo29.gif

בעלת דרישות גבוהות מדי, אבל מצחיקה.

מה, יש לי פה סטטוס של קבועה? :)

מגניב. אני בדרך הנכונה להיותי אדומה?! 1. כמה פעמים בשבוע יוצא לכם להכנס לפורום? כמעט כל יום. 2. איך בכלל הגעתם אליו? מספר לחיצות על העכבר, ולפתע מצאתי עצמי כאן. 3. אוהבים את הפורום? לא. :) 4. מ 1 עד 10, כמה אתם פעילים? אמ.. 7-8. 5. אתם מרוצים מתפקוד המנהל? לא!! :) 6. כיף לכם עם האנשים כאן? כיף לי עם שירן ויעל - את השאר, אני לא ממש מכירה. 7. יש משהו שהייתם רוצים לשפר? לא :) 8. הייתם רוצים שיצטרפו עוד חדשים? ברור. אבל יעל תישאר שלי. 9. גררתם אחריכם חברים להיות בפורום? לא :/ 10. מכל הפורומים שאתם בהם בתפוז: בפורום הזה אתם הכי פעילים,אם לא באיזה? לא, כי אני מנהלת את פורום יצפאן. 11. עונים בדר"כ לשאלונים של עצמכם? לא שואלת שאלונים ;) 12. אוהבים שאלוני זה או זה? לא 13. אוהבים שאלונים ארוכים? כן! 14. אוהבים שאלוני "100 עובדות עליי"? לא מכירה אותם, אבל אני מניחה שכן. זה נשמע נחמד. שמישהו יביא לפה אחד כזה! 15. אוהבים שאלונים קצרים? מעדיפה ארוכים :) 16. איזה אייקון לדעתכם הכי מתאים לפורום?
17. מי הילד עם הכינוי הכי מגניב בפורום? אני. אבל אני ילדה. 18. איזה אייקון הכי מתאים למנהל?
19. איזה אייקון הכי מתאים לכם?
כי קוראים לו אליהו!! ואני אוהבת את אליהו כל כך! 20. איזה אייקון מתאים להורים שלכם?

למעלה