אוף

5ifi

New member
אמא'לה.

איך אנשים מגיעים למצב שבו כל כך רע להם? אני גם ממש מקווה שהחיבוקים הוירטואליים האלה עוזרים לך, כי אם מישו היה שולח לי חיבוק וירטואלי הייתי שולחת לו כאפה וירטואלית- כי זה נראה כמו צחוק מהעבודה. מה שכן (!!!) אני שולחת לך (וירטואלית...) את תנחומיי (במקרה שמישו מת...) ואת אה... חיבתי אלייך (? כאילו...פלצנית נהייתי, מה?) בתקווה והיא תעזור. ואם לא תמיד תוכלי להתנחם בעובדה שפורום לא קטן של אנשים אוהב אותך מאו ושולח לך מלא סמיילים של הבעת חיבוק-נחמה של תפוז. אני משוכנעת שזה מה שיעשה לך את הסופ"ש. אה, אני לא צינית מגעילה. אני באמת מחבבת אותך ומאחלת לך לצאת מהגועל-נפש שבו את שרויה. אמן.

inbal287

New member
אני פשוט חייבת להגיב לך על זה

כי כן, חיבוקים וירטואליים כן עוזרים. אני מכירה פה את רוב האנשים ואני יודעת שכשאני שולחת הודעה כזאת, כמה שהיא צומי וכמה שאנלא יודעת מה [ואגב, אני בכוונה שולחת אותה בפורום הזה כי כאן אנשים הכי יודעים מי אני], אני יודעת שמי שמגיב מתכוון לזה באמת. כי אני כן חשובה להם, אפילו שאני סתם "דמות וירטואלית". אני חושבת שבפורום הזה בצלחנו להסיר את המחסום הזה של המרחק והמחשב ולהיות באמת חברים אחד של השני, ובאמת מכל הלב. למרות שכל הציניות הזאת הייתה מיותרת לדעתי... בלי לתקוף. פשוט עבר עליי יום ממש קשה וכנראה שבזמן הקרוב עומדת לעבור עליי תקופה לא קלה, ואני באמת זקוקה לאנשים ולא לאנשים שיגידו לי כמה שאני צומי וכמה שחיבוקים וירטואליים לא עוזרים. אז למרות זה, תודה על החיבוק.

5ifi

New member
היי!!

(אני מבינה לאט דברים אי לכך, אני תמיד מגיבה פעמיים, פעם ראשונה ישר אחרי שאני קוראת, פעם שנייה אחרי הקריאה השנייה- אחרי שהבנתי מה קראתי...ולכן:) אני לא הייתי צינית מגעילה בכלל! בסך הכל לא שלחתי לך סמיילי של חיבוק כי הוא נראה לי טיפשי, ובמקום זה הייתי נחמדה אפילו יותר ואמרתי לך שאני וכולם פה נורא מחבבים אותך (כי איך אני אמורה לאהוב מישו שאף פעם לא דיברתי איתו, וסליחה שאני מדברת בשם עצמי, אני יודעעעעת שאתם כולכם כאן חברים,בסדר, הפנמתי את זה כבר פעמיים-שלוש...) (אוה, איזה חרא זה לדבר במחשב. אני שונאת לא לדבר פנים אל פנים. אני כן "אוהבת " אותך עד כמה שידו הקרה של האינטרנט משגת, אי לכך מגיע הביטוי- לחבב. שזה לחוש רגשות חיוביים ביותר כלפי מישו- אבל זה לא גדול כמו לאהוב מישו. סבבה? יש אישור?) וגם לא הייתי צינית! (פעם שנייה) למרות שאני כן בדרך כלל אבל בגלל שאני מבינה שאת מאוד קשורה לפורום- ולשים פה הודעת 'חרא לי, תנו לי חיבוק,' היא לא הודעת צומי במקרה שלך- שלחתי לך את תנחומיי הכנים. מה שכן, אם הייתי שמה פרצוף של 'חיבוק נחמה' הייתי עוד אחת שעושה את זה, ולא באמת היה אכפת לי. ועכשיו באמת אכפת לי. אז אני מניחה שזאת הייתה המטרה והיא הושגה. רפואה שלמה לכל חולי הנפש והגוף.

inbal287

New member
אוח נו, לא בא לי לריב

או להתוווכח. והצחקת אותי... [לא בציניות!]. וזהו, תודה!

DropDeadAlice

New member
אני בניגוד ליפי, כן צינית מגעילה, אבל...../images/Emo11.gif

אני מקווה שתצאי מזה
לא אגיד שאני יודעת מה את מרגישה, כי סביר להניח שאני לא, אבל גמני הייתי בתקופות שחורות בחיי. ו...זה בא והולך. גם אם נדמה לך שכרגע סוף העולם. מה שאני יכולה לייעץ לך...זה לשמוע איזה שיר טוב שבד"כ מעודד אותך\ שאת אוהבת לי זה תמיד עוזר.

../images/Emo216.gif../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif

אוי. אני מקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר. זה מזכיר לי משהו שקרה לי לפני איזה 4 שנים. ואני מדחיקה אותו כל הזמן... מה שזה לא יהיה. מקווה שזה יעבור לך..

inbal287

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo24.gif

באמת שאין לכם מושג עד כמה עזרתם לי. אני מאתמול מוקפת בחברות, בחיבוקים שלכם ובחברים מהפורומים שדיברו איתי במסן והכל כ"כ שיפר לי את ההרגשה. אני אוהבת אתכם כ"כ
!!!

Rose131

New member
להלהלהD:

שיעמם, אין לי מקום לשרוכים בנעליים בכל מקרה, יש לי רק שני תיקים של HIM, הנה התוצאה!

Rose131

New member
...

ואני יודעת שהוא מלוכלך אחושילינג. אני צריכה לנקות אותו בהזדמנות

Rose131

New member
השרוך מהולנד מלפני שנה וחצי בערךXD

מהחנות הזאת.. ארמ.. fame?

ויקס

New member
מת לי המחשב..:(

בכל רגע הוא עלול להכבה ככה שאני לא יודעת אם אצליח לשלוח בכלל את ההודעה.. אז אני לא יהיה פה כמה זמן...לא שמישהו ישים לב..

למעלה