אוף

i love greenday

New member
אתם תכתבו..

לי הודעות נעצה כמו שכתבתם לירדן בגלל שאני אוהבת את הבסב רוני ובריטני??

Black Diamond

Again I see you standing there watching me. Your gaze, those eyes are tantalizing openly, inviting meto get close to you, can't help myself. There's fascination in the air. I try to fight this strong sensation but there's no chance to escape from this temptation. Feels like I've known you before, repeating phrases, but I yearn for something more. I know I can't stay by your side forever, but I know I won't forget your beauty, my Black Diamond. Paradise Late at night I find myself again wondering and watching tv. I can't believe what's on the screen, something that I wouldn't care to see. Many rare species will perish soon and we'll be short on food. Why do we have to be so selfish, we've got to change our attitude. I know that I am no the only one that's worried, why don't we all wake up, and realize. Like the birds in the sky we are flying so high, without making any kind of sacrifice. We've got so little time to undo this crime or we'll lose our Paradise. It seems to me that there's no sense at all, nobody cares it's always the same. Mother nature's crying out in pain I know we're the one's to blame. תורידו Stratovarius. הם כ"כ פאקינג טובים.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo95.gif

הערב בשעה 20:00 יהודה מלול מורה לפלדנקרייז ומדריך בכיר בשיטת Child´Space יענה לשאלות הגולשים בפורום הורים לתינוקות.
בשעה 22:00 תתארח איריס שני – B.ED בחינוך מיוחד ו- M.A בסוציולוגיה של החינוך, אשר תענה על שאלות הנוגעות לקשיי קשב וריכוז ולבעיות התנהגות, עם דגש על עיצוב התנהגות ושילוב הילדים במערכת החינוך הפורמלית. שרשור השאלות אליה כבר נפתח בפורום הפרעות קשב ADHD , ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
רגע לפני עליית הדרמה הפסיכולוגית היומית של HOT- בטיפול, אתם מוזמנים להיכנס לפורום, להתרווח על הספה ולקחת חלק באירוע הטלוויזיוני שיכניס אתכם לטיפול מידי ערב. כל החוויות מהטיפול הפסיכולוגי שלכם, הבדיחות, השמועות והאמת
ZooZ בתפוז מנהלי פורום של תפוז מגישים את תכנית הנוער לצעירים בבלוג TV, היום ב 16:30 בשידור חי
לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
אלופים בעיבודי תמונות
בואו להציג יצירתיות וכשרון באתגר העיבוד הדיגיטלי של פורום דיגיטל ארט קלאב D35 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1342&msgid=59807360
פורום מופע שנות השבעים מזמין אתכם לתחרות הלוגואים לפורום. גם אתם יכולים לעצב לוגו מדליק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=757&msgid=59723172

rebel girl

New member
דומינו מילים..?

אממ מישהו אומר מילה אומר נושא כלשהו והאדם הבא צריך למצוא מילה באותו נושא אבל מתחיל באות האחרונה של המילה הקודמת למשל: מישהו אומר: -קוף -נושא:מוזיקה והבן אדם שאחריו אומר מילה בנושא מוזיקה שמתחילה באות פ' אז התחלתי טוב שיהיה... קוף נושא:מוזיקה.... תמצאו משהו קשה...

אה, והכי אהוב עליי

Phoenix I am facing the truth I got to change the way I live Can't go on this way The price is too high to pay After the rain I feel the sun See how I run to my destiny Life is a game I got to learn how to play I make my own rules 'cause now I am free to choose Courage and faith will show me the way Se how I run to my destiny Like the Phoenix I rise From the ashes of life I don't need fortune or fame Just some peace of mind Like the Phoenix I fly leaving the lies behind Future's golden for me There is no one who can stop me now I'm noble and strong I'm walking down the road that I choose Each day is a gift And I know that I can't lose Glorious future is waiting for me See how I run to my destiny Like the Phoenix... לאוהבי מוזיקה טובה בלבד. :)

ADCMAN

New member
או.קיי, שיהיה

EMO קיצור של אימונציילי(רגשות) מוזיקת האימו התחילה באמצע שנות ה80 באמריקה, כתוצאה מהתרכות של להקות כמו THE FAITH, MINOR THREAT ועוד להקות שהיו באזור בסוף 83' להקות האימו אופיינו כלהקות עם מוזיקת פאנק רכה יותר עם מילים רגשניות, לרוב סיפורים רגשניים.. הלהקות הראשונות היו EMBRACE וRITES OF SPRING, שהושפעו מסצינת ההארדקור של אותה תקופה האימו היה סגנון פאנק\הארדקור שנוגן לרוב ב"מחתרת" אבל בסוף שנות ה90 האימו פרץ חזק למיינסטרים והתחיל באופנה מוזרה שבתכל'ס האופנה הרגילה של האימו זה מכנסי ג'ינס, מגפי צבא, פלאנל ומוהק ואתם אותם המילים הרגשניות והכנות הוחלפו במילים שאומרות להיות כנות אבל הו בעצמן סתם מעשיות כדי להשיג עוד ועוד כסף, המוזיקה נהיית נוראית ופשוט מה שפעם היה אחלה דבר, נהרס האימו היום הוא האויב מספר 2 של האנושות, מיד אחרי ההיפ הופ לשמוע את האימו העדכני זה ביזבוז זמן... לכו להדזיין. מילו אוקרמן שובר כל להקת אימו שקמה בשנים האחרונות

helenas

New member
זה לא זבל

תלוי מי האמן וזה...אבל יש גם דברים טובים:) http://en.wikipedia.org/wiki/Emo

ADCMAN

New member
ארז.

אני לא מרשה לעוף עליה. אני לא רוצה להיות שוטר, אבל הפורום ניהיה מקום די עצבני. תתחילו להרגע חברה, זה לא כיף.. לאן נעלם האשכול עם הכוסיות האנגליות?

EnglandHooligan

New member
חחחח הוא נעלם אבל...

יש לי עוד תמונות מלא אבל עזוב התגובות לא היו נראות לי ואני לא יפרסם את זה .... ולגבי התולעת הזו אתם צודקים ב 100%

ADCMAN

New member
תפרסם,תפרסם, חבר

אני לא מוצא שיש פה משהו יותר מעניין.. Don't be such a wancker,eh?

למעלה