גמל. נושא: שתיה.
I i love greenday New member 22/8/05 #4 למה אתם שונאים את הבסב?? וצבע ורוד זה הצבע האהוב עליי מה רע בו?
ת תולעת אינדונזית New member 22/8/05 #6 לדעתי זה צבע מבחיל, תחשבי מה שבא לך... תראי את החתימה שלי... אוי העליצות...שמחת החיים...אני לא יכולה יותר...בלע.
לדעתי זה צבע מבחיל, תחשבי מה שבא לך... תראי את החתימה שלי... אוי העליצות...שמחת החיים...אני לא יכולה יותר...בלע.
G greenday girl New member 22/8/05 #11 אני לא חושבת שהיא חושבת... שאת פקאצה כאילו הילדה הזאת לא כ"כ חושבת(חח...)
ת תולעת אינדונזית New member 22/8/05 #12 אהה... בתור מי שהתחילה עם ה-את פקאצה(בהשראת greenday girl) אז כדי לא לפצוח עוד פעם בריב עם כל הפרחות מהפורום של בסב אז... לא.
אהה... בתור מי שהתחילה עם ה-את פקאצה(בהשראת greenday girl) אז כדי לא לפצוח עוד פעם בריב עם כל הפרחות מהפורום של בסב אז... לא.
I i love greenday New member 22/8/05 #13 את חושבת שאני פקאצה... אבל את לא רוצה לכתוב שאני פקצה כדי לא לפתוח בריב?הבנתי נכון?
ת תולעת אינדונזית New member 22/8/05 #17 כפי שכבר אמרתי... זה לא אישי. "זה לא יפה לתייג אנשים" (פריחה כלשהיא)
ת תולעת אינדונזית New member 23/8/05 #20 כי אני לא צבועה/מלוקקת/חנפנית. אני אומרת הכל בפרצוף. וחסר לך שעוד פעם את מביאה לכן את כל חברותייך מפורום בסב ומתחילה לריב איתי.כי באמת אין לי כח לכל הבולשיט הזה,ואני אהיה נחמדה אלייך, אם לא תדברי יותר מדי על הבסב,רוני,בריטני,וכיו"ב.
כי אני לא צבועה/מלוקקת/חנפנית. אני אומרת הכל בפרצוף. וחסר לך שעוד פעם את מביאה לכן את כל חברותייך מפורום בסב ומתחילה לריב איתי.כי באמת אין לי כח לכל הבולשיט הזה,ואני אהיה נחמדה אלייך, אם לא תדברי יותר מדי על הבסב,רוני,בריטני,וכיו"ב.
ת תולעת אינדונזית New member 23/8/05 #57 שהיא תעזוב אותי. אני כתבתי לה וולקאם היא התחילה לעשות לי חקירת שב"כ, אם לא עונים,חוטפים.