אוף!!

dana9j9j

New member
דחוףף!

תביאי פרטים... כמה עלה כל מה שקנית? ובאיזה רחוב "תומר" נמצא? אני מחכה לתשובה... תודהה..

החנות בדיזינגוף סנטר <בתוך הקניון>

ופוססטרים בד"כ עולים שם 36 שקל. יכול להיות שהפוסטר הזה היה יוצא מן הכלל . אבל בעיקרון יש גם פוסטר שלהם בהפנינג .

PerfectSP

New member
לא,פוסטר ממוצע עולה 45.. ../images/Emo190.gif

ויש כמה פוסטרים מיוחדים שעולים 60 שקל

XnevermindX

New member
../images/Emo15.gif

הפוסטר 45 ש"ח [תומר, בדיזינגוף סנטר] הפאטצ' 15 ש"ח [פאטצ' שופ, קינג ג'ורג'] ושתי סיכות 20 ש"ח [איפה שיש את ברוריה תמרוקים בסנטר, יש דוכן כזה עם חולצות, ויש שם גם סיכות, שנים עד שמצאתי את זה!]

dana9j9j

New member
0=

אל תצחקו אליי..! אבל אין לי מושג מה זה פאטצ'... מחכה שתגידו לי...חח..

XnevermindX

New member
חתיכת בד כזאת שבצד אחד כתוב משהו,

ובצד השני יש דבק, ככה שאת יכולה לגהץ אותה על כל מיני דברים כמו תיקים, חולצות, וכל מיני דברים. מקווה שעזרתי

../images/Emo220.gifאני חייבת לומר..

הם היו גם על השטיח האדום סתם לידע כללי.. אבל הזקן/שפם או איך שלא תרצו של ג'ואל מלחיץ!! נשפכתי מזה!! החמודים האלה..

טקס מאכזב לגמרי ../images/Emo115.gif

ממש אף אחד ממי שרציתי לא זכה :/ אפילו ההופעה של מכ"ר הייתה על הפנים [לדעתי לפחות]. פו פייטרס לעומת זאת נתנו הופעה טובה :)

חח הפו פייטרס באמת יצאו המנצחים היחידים

של הטקס הזה. היו דווקא מצחיקים
ואני ממש ציפיתי שGC יזכו . אבל לא נורא, תמיד יש את פעם הבאה . אגב, ההופעה של מכ"ר באמת הייתה די מוזרה, קרה להם משו ?

SainTonix

New member
ממש התבאסתי כשהם לא זכו, אבל מגיע ל30שניות,

ללינקין זה סבבה שהם זכו, אבל טוקיו לא היו צריכים לזכות בכלל! כל הכבוד למיוז על הזכיה. דיי התבאסתי, הייתי קופץ מאושר אם הם היו זוכים, ממש מגיע להם. אבל התלהבתי שהם הראשונים שהגישו פרס חח שימו לב, גוד שארלוט נבחרו בהתחלה מרשימה של 40 להקות מעולות שהפכו בסוף ל5 שמהם כולם הצביעו לטקס, זה כבר כבוד רק להיות מועמד =) (כמו שהם בעצם אמרו)

אתה יודע מה קרה לי כשהם עלו ראשונים לבמה ?../images/Emo6.gif

שמע, בכל זאת עשו להם כבוד :) בכל אופן אני לא חושבת שהם היו זקוקים לפרס הזה, אני אישית הייתי מתלהבת נורא אם הם היו זוכים , כי האלבום החדש שלהם הרבה יותר טוב מכל האלבומים ששמעתי השנה, אבל הם מצליחים עם ובלי הפרסים. ובואו לא נשכח שהם כן זה בAVMA ובפרסי הילדים של ניקולודיון באוסטרליה . אני לא יודעת אם היה מגיע ללינקין לזכות. כלומר, הם להקה מצוינת, אבל האלבום החדש שלהם לא עשה לי את זה. בנוגע לטוקיו אני כבר הבעתי את דעתי ולא אחזור עליה .

באמת טקס לא משהו..

טוקיו הוטל לקחו פרס שבכלל לא הגיע להם.. וממש עצוב שGC לא לקחו כלום :[ טוב לפחות הם היו על הבמה.. אזה חמודים הם היו! וההופעה של MCR הייתה כל כך גרועה!! פשוט העברתי ערוץ.. הסולן שר מזעזעעע וכל הטקס היה ממש גרוע...!

את בכוונה לא הסתכלת על השרשור למטה,../images/Emo129.gif

או שלאנשים יש חשק לעשות לי דווקא היום? תפסיקו לרדת על מכ"ר, או על כלללל להקה אחרת, כן, זה כולל את טוקיו הוטל. לא אוהבים,פאקינג תהיו בשקט!לא צריך להוריד לאנשים את המצב רוח. אם זה לא הטעם שלכם, בבקשה תכבדו אנשים שזה כן הטעם שלהם.

Lintu666

New member
wtf?

היא בכלל לא ירדה עליהם,היא אמרה שההופעה הייתה גרועה ושהסולן שר מזעזע-לדעתה. אפילו כשאני אהבתי אותם והערצתי אותם חשבתי בדיוק כמוהה,זאת לא ירידה הוא פשוט לא יודע לשיר בלייב וגם לגביי טוקיו הוטל היא הביעה דעה,אני אישית לא ראיתי בהודעה שלה שום ירידה..

אני לא ראיתי שהיא כתבה שום "לדעתי"../images/Emo129.gif

"וההופעה של MCR הייתה כל כך גרועה!! פשוט העברתי ערוץ.. הסולן שר מזעזעעע" אני לא ראיתי שהיא כתבה את דעתה, היא כתבה את זה בתור עובדה, וזה מה שמעצבן אותי.

Lintu666

New member
אבל זה ברור שזה לדעתה

וגם לדעתי הוא שר מזעזע ואין לי שומדבר נגדם :/

למעלה