אוף.

אוף.

חרא לי. אני שונאת את עצמי ואת כולם ורע לי, ואף אחד לא מבין ומקשיב. אפילו לבכות אני כבר לא מסוגלת..הדיכאון הזה הורג אותי לאט לאט.. בסוף אולי זה כבר ייגמר.. טוב סליחה, לא יודעת למה רשמתי את זה כאן בכלל..פשוט חרא לי ואף אחד לא שם בשבילי. איפה כולם כשאני צריכה אותם??

Zot ani 1

New member
קרן מה קרה לך?

אנחנו כאן בשבילך....!
ספרי לנו מה קורה לך מה מציק לך?

תודה..

אבל אם אני אספר מה רע לי זה לא יגמר לעולם /: בואי נסכם את זה במשפט אחד: חרא לי ואני רוצה למות ולגמור עם זה כבר
אוף שונאת את עצמיייייייייייייייייייייייייייייייייייי

vk3

New member
לא נכון...

רק אם תספרי יהיה לזה סוף ונוכל לתמוך בך. מה קרה חמודה

vk3

New member
אנחנו כאן בשבילך תמיד... ../images/Emo70.gif

ספרי מה קורה...

אוף.

אם כבר לחצתי על הגב אז נגיב.. פשוט רע לי..אני לא רוצה ממש לפרט כי חלק מהדברים די אישיים אבל בוא נגיד שממש רע לי.. כלכך רציתי לבכות בבצפר..ובכיתי קצת, ככה שאף אחד לא יראה כי אני לא סובלת רחמים. לא יכולה עם זה. וכל יום אני זוכרת שיש לי אולר איפושו אבל אני לא רוצה להשתמש בו.. למרות שכבר הישתמשתי.. אולר מזדיין.לא יכול להיות חד מספיק?
וזהו. עכשיו מבינים כמה שרע לי? תראו למה הפכתי.. "מתאבדת סידרתית". אוחח שונאת את עצמי על הכל. וגם לא עזר לי היום החרא שהיה לי

vk3

New member
תני כיוון... למה רע ../images/Emo35.gif

מה/ מי הסיבה
עשית משהו שאת מצטערת עליו

קרו לי הרבה דברים

שאני לא רוצה להרחיב עליהם כרגע כי הם די אישיים.. וכן, אני גם מצטערת על דברים שעשיתי אבל זה לא הקטע. פשוט רע לי.תמיד רע לי. תמיד אני בדיכאון המעצבן הזה ובא לי למות, תמיד! ובאמת הייתה ככה *מנסה לעשות סימן של רווח קטן באצבעות* קרובה לגמור עם הכל אם אתה מבין אותי.. וזהו, פשוט רע לי ואין לי אף אחד שיחבק אותי כשאני לא יכולה להירגע, או יגיד לי שהכל יהיה בסדר, או פשוט יקשיב לי, וזה מתחיל להיות נורא לא נוח עם כל הדברים האלה בבטן.. אין לי לאן להוציא כי אין לי אף אחד שיהיה שם להקשיב
אני פשוט לבד.בכל המובנים. לבד..

Angel lips

New member
אל תרגישי רע עם עצמך

תמיד את יכולה לספר לנו מה עובר עלייך.. זה חייב לעזור. זה שיש דיכאון וקצת עצוב זה לא נורא לא תמיד צריכים להיות שמחים ולהתעלם מרגעים עצובים... אל תשארי לבד תצאי תיהיה עם חברים זה יעודד אותך את לא לבד חמודה, תאמיני לי שיש הרבה אנשים שמטורפים עליך אבל כשרע לך את לא שמה לב לזה.. תנסי שזה יעבור לך תחשבי על דברים חיובים... לפחות תנסי.

תודה ../images/Emo140.gif

אבל זה לא עוזר..את לא תאמיני כמה שאני מנסה להיות אופטימית..חבל שזה לא עוזר
אנשים שמטורפים עליי?חחח איי וויש! חברים?לצאת איתם עוד?מי ירצה להיות עם מישהי שתזיין להם ת'מוח על כמה שרע לה? אוף מבינה באני מפסידה מכל כיוון אפשרי?

Angel lips

New member
ניראה לי אבל אם תגשי לחברייך הטובים

הם כן ירצו להקשיב... את יכולה להדליק מוזיקה שקטה ופשוט לקחת דף ןעט ולהתחיל לכתוב ולכתוב ולהוציא הכל על הדף ואולי דרך הכתיבה תגיעי לפתרונות או לפחות תוציאי את זה.. למרות שזה נישמע ממש טיפשי תנסי :)

vk3

New member
אני מבין... ../images/Emo10.gif

אבל ברור לך שהתאבדות היא לא הפתרון
כמה שרע לא תרגישי וכמה שעגום מצבך לא יהיה, תמיד יש מוצא
ואני מאמין שאת יכולה לספר לנו הכול, למרות שזה אישי...

אני יודעת שזה לא הפתרון..

אבל אתה יודע, לפעמים זה כל מה שאני חושבת עליו.. לא מבחינת תשומת לב או כל בולשיט אחר.. אלא בגלל שעובדה שייעוץ, פסיכולוגית ועוד הרבה שטויות- הכל לא עוזר לי! ולפעמים אני מרגישה ממש לבד.. תמיד אני מרגישה לבד.. וזו הרגשה ממש חרא. כאילו שלא מספיק חרא לי

vk3

New member
אז... תקני דאודורנט ../images/Emo35.gif

כדי שלא תמותי מהריח של כול החרא הזה...
הבדידות היא אכן משהו מאוד מעיק ודכאוני... אבל מה גורם לך לבדידות כה עמוקה

לא מצחיק ../images/Emo10.gif

אממ..אולי בגלל שאף פעם לא היו שם בשבילי אז אני מרגישה לבד.. ואמא שלי רק מסתכלת עליי כמשוגעת כשאני רוצה לדבר איתה על החתכים ועל זה שאני רוצה עזרה.. אז אני מרגישה לבד... כי אין אף אחד בשבילי
טוב לא משנה..גם ככה אני חולה, וזה מדכא אותי. לא רוצה להמשיך לדכא אתכם ואותי

vk3

New member
את לא מדכא אותנו ../images/Emo70.gif

אנחנו חייבים לעזור לך איך שהוא... אי אפשר להישאר בדיכי הזה. האם יש דרך בה אנו יכולים לעזור לך
רק תגידי.

למעלה